- 11 Haziran 2019
- 669
- 1.424
- 43
- 31
- Konu Sahibi Budagecer85
-
Sanki o yokmuş gibi davransan ? Görmezden gelsen. Bir yere gidecek bisey yapacakken sormasan. Yukarda da yazmislar bende aynisini dusundum cocuklarinla gez toz cagirma. Mesela bi pazar kahvalti yaparken ben bugun cocuklarimla disarda piknik yapmaya gidicem haberin olsun de. Baska bi zaman yine onu dahil etmeden cocuklarinla baska planlar yap. Kotu olma kavga etme ama 4 kisilik bi hayat kur kendine. Bir zaman sonra zoruna gidecektir diye dusunuyorum.Merhabalar.Esim genellikle eve geç gelir,erken geldiği zaman hayırdır derim.Yuzde elli iş içinse yüzde elli de keyfi gecikir ama hep bir bahanesi vardır.Yarin da 10 günlüğüne şehir dışına çıkacak iş için,saat 7 gibi aradım biraz erken gel çocuklar seni uzun süre göremeyecek hep beraber oturalım dedim,tamam dedi kapattım.Saat 10 da aradım tekrar nerdesin diye birşeyler geveledi.Sinirlendim yeter artık hep bir bahane hep bir yalan buluyorsun,sustukca salak sanıyorsun dememe kalmadan öyle bir bağırıp telefonu kapattı ki hala kulağım çınlıyor.Ben bu adamla ne yapacağım bilmiyorum artık..
Evli bi adam o saatlere kadar ne yapiyor acaba sohbet muhabbet de bir yere kadar her gun her gun oluyorsa adam evden kaciyor insan karisiyla çocuklarıyla hic mi vakit gecirmek istemez enteresanAkrep Burcu.Kafelerde falan arkadaşlarıyla buluşuyor genelde eve de en erken 9 30 en geç de 2 veya 3 gibi
2 3 çok geç peki siz ne sıklıkla buluşursunuz arkadaşlarınızla şöyle giyinip bakimli bi şekilde felekten bi gün çalarsınızAkrep Burcu.Kafelerde falan arkadaşlarıyla buluşuyor genelde eve de en erken 9 30 en geç de 2 veya 3 gibi
Parası mı bitti eşinizin.Kaç yıllık evlilik? Benim eşim on yıl sonra düzeldi. Şimdide evden çıkmıyor. Ayarları yok erkeklerin
Yok daha çok kazandida. Bilmiyom niye böyle oldu.Parası mı bitti eşinizin.
On sene sonra duzelip de, hiç çıkmamak ayrı bir ilginç..
Hiçte üstüne gitmiyorsun aksine en iyisini yapıyorsun, ortalıkta erkeğim diye dolaşmayı biliyorlar ama gece saat on da onbir de eve gelip evde ki erkeklik görevlerini yerine getirmeyi bilmiyorlar. Erkeklik boyleyse ;vakitli saatlice evinde olup, işini gücünü yapan ,üstüne birde çocuğuna bakan kadın, sadece bir organı farklı diye kendine erkeğim diyenlerden daha erkek!!!( özür dilerim kusura bakmayın terbiyesizlestim ama doğrusu bu)Merhabalar.Esim genellikle eve geç gelir,erken geldiği zaman hayırdır derim.Yuzde elli iş içinse yüzde elli de keyfi gecikir ama hep bir bahanesi vardır.Yarin da 10 günlüğüne şehir dışına çıkacak iş için,saat 7 gibi aradım biraz erken gel çocuklar seni uzun süre göremeyecek hep beraber oturalım dedim,tamam dedi kapattım.Saat 10 da aradım tekrar nerdesin diye birşeyler geveledi.Sinirlendim yeter artık hep bir bahane hep bir yalan buluyorsun,sustukca salak sanıyorsun dememe kalmadan öyle bir bağırıp telefonu kapattı ki hala kulağım çınlıyor.Ben bu adamla ne yapacağım bilmiyorum artık..
Aman iyi maşallahYok daha çok kazandida. Bilmiyom niye böyle oldu.
Amin Allah razı olsun. İnşallah. Gerçi bu kadar eve yapışık da iyi değilmiş.Aman iyi maşallah
Allah daha çok kazandirsin ve huyu da hep böyle kalsın inşallah
E ayarsizlarAmin Allah razı olsun. İnşallah. Gerçi bu kadar eve yapışık da iyi değilmiş.
Al benden de okadarYemin ederim bugün okuduğum konulardan sonra sinirim bozuldu. Nefret ettim erkeklerden. Memlekette bir tane normal adam yok
Benim eşim tam tersine iyice alıştı bu duruma ve hoşuna gittiBen çözümü umursamayarak bulmuştum. Onsuz çocuklarımla gezip tozuyodum. İlk zamanlar hoşuna gitti sonra beni niye cagirmiyorsun,ben aileden değil miyim,niye yokmusum gibi davraniyorsunuz falan demeye başladı sonra da bize dahil oldu.denemediyseniz aklınızda bulunsun
Tam olarak bunu yapıyorum ve eşimin daha işine geldi, onu özgür bırakalım da ne yaparsak yapalımSanki o yokmuş gibi davransan ? Görmezden gelsen. Bir yere gidecek bisey yapacakken sormasan. Yukarda da yazmislar bende aynisini dusundum cocuklarinla gez toz cagirma. Mesela bi pazar kahvalti yaparken ben bugun cocuklarimla disarda piknik yapmaya gidicem haberin olsun de. Baska bi zaman yine onu dahil etmeden cocuklarinla baska planlar yap. Kotu olma kavga etme ama 4 kisilik bi hayat kur kendine. Bir zaman sonra zoruna gidecektir diye dusunuyorum.
bizimde bir taşma noktamız var napalım, haklısınMerhabalar.Esim genellikle eve geç gelir,erken geldiği zaman hayırdır derim.Yuzde elli iş içinse yüzde elli de keyfi gecikir ama hep bir bahanesi vardır.Yarin da 10 günlüğüne şehir dışına çıkacak iş için,saat 7 gibi aradım biraz erken gel çocuklar seni uzun süre göremeyecek hep beraber oturalım dedim,tamam dedi kapattım.Saat 10 da aradım tekrar nerdesin diye birşeyler geveledi.Sinirlendim yeter artık hep bir bahane hep bir yalan buluyorsun,sustukca salak sanıyorsun dememe kalmadan öyle bir bağırıp telefonu kapattı ki hala kulağım çınlıyor.Ben bu adamla ne yapacağım bilmiyorum artık..
Ben terazi.Bakimliyim genelde,etrafim güzel oldugumu söyler ama kendime ayirdigim vakit hiç yok2 3 çok geç peki siz ne sıklıkla buluşursunuz arkadaşlarınızla şöyle giyinip bakimli bi şekilde felekten bi gün çalarsınız
evde giyiminize özen gösterir misiniz mesela
sizin burcunuz ne peki akrep burcu çok kıskançtır bi yol izliycez şimdi
Aynen öyle bu evliliğin keyfini o tek başına sürüyor bana da çocuklar ve evin sorumluluğunu bıraktıOhh adam kebap gibi evlilige tezgah acmis.
Karisini calistirmayip kendine mahkum etmek var.
Cok ve czbuk sinirlenip karsindakini korkutup sindirmek var.
Hesap kitap vermeden istedigi saatte eve girmek var.
Daha ne istesin bu adam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?