çok mu utangacım ben ya yardım edinnnn...

diyecek bir şey bulamadım gerçekten. sen maaşını alamıyorsun hem de iki aydır bunu dile getirmekten utanıyorsun. bir kere kasıtlı dahi olsa bunu söylemek hakkın. belki de bir yerlerde takılıyordur. kurumsal değilse muhasebecisi yatırıyordur her ay ve nerden bilirsin belki seninkini cebe atıyor, bankada takılıyor yanlış işlemden dolayı ve patronun da senin paranı aldığını sanyordur. kendini ifade etmekten asla çekinme. utangaçlığından dolayı ifade edememek bile seni suçlu duruma düşürebilir.

özel bi şirket canım ön muhasebeci olarak çalışıyorum elden verıyo maaşı,vermıyo desem daha yeri gerçi...inşallah yenicem bu huyumu ve yarın konuscam istiycem...

evet canım yatıyo sigortam, yarın hem maaşımı istıycem hemde işten çıkacağımı söylıycem işte bakalım cesaretımı toplamak ıstedım burda sızınde yardımlarınızla...

Sen güzelce söyle baktın yapmıyor ihtarname gönderip çözersin olayı

İnşallah alabilirsin fazla uzatmasa bari. Peşini bırakma ama. Telden giriyorum biraz önce boş msj gitti galiba kusura bakma. İyi akşamlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah alabilirsin fazla uzatmasa bari. Peşini bırakma ama. Telden giriyorum biraz önce boş msj gitti galiba kusura bakma. İyi akşamlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah canım 2 maasımıda vercek sözde persembe günü umarım alırım,sağol tesekkur ederım yazdığın için de...ii akşamlar...

Ben de birşey isterken çok çekinen biriyim insanlardan.
İşten çıkıcam diyerek para istemek daha da zor gelirdi. Ben yerinde olsam, iişten çıkmaktan bahsetmeden, mühim bi bahanem var keyfimden istemiyorum, kira ödicem falan gibi önemli bi bahane sunup maaşlarımı almam lazım artık derdim. İki üç gün sıkıştırıp parayı alınca bi daha işe gitmezdim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…