- 20 Mart 2008
- 142.074
- 214.199
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Ay hayırlı olsun canım çok sevindim :) sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah
Öncelikle tebrik ederim. Sağlık ve sıhhatli kucağınıza almak nasip olsun
8yaşında bir oğlan var bende düşünemiyorum yahuu,
Ayy ayy inanmıyorum ablacım çok sevindim gözünüz aydın olsunAnneanne oluyorum hala şaşkınım heyecanlıyım bir o kadarda mutluyumkızım sabah aradı whatshaptan görüntülü..Telefonu açınca karşısında babasını görünce heyecan yaptı biran,hayrola baba evdesin diyince..Sonra nasılsın faslından sonra size birşey göstercem dedi,elinde ultrason kağıdı gösterdi ne olduğunu anlayamadım ilk önce..Sonra fark ettim ki bir çığlık ve sevinç meğerse 4 haftalık hamileymiş... ..Çok mutluyum arkadaşlar heyecan bastı o anda,babasıda ben dedemi oluyorum şimdi dedi..
Sonrası sevinçten hıçkırarak ağlamak tabiki..
Darısı tüm isteyenlere olsun inşallahsevincimi heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim burada...
Ayy ayy inanmıyorum ablacım çok sevindim gözünüz aydın olsun
Sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah Rabbim
Ayyyyy yerimmmm anneanne oluyormussun ay insallah bende o gunleri gorurum gozunuz aydin, saglicakla kucagina wlir insallah, annem, torun evlattan ote bi sevgi diyo, ayy masallah, darisi bana:)
çok genç anneanesiniz herhalde maşallah negüzel
darısı isteyenlere inşallah
Sağol berrecim teşekkürlerrr,tam süpriz oldu bizede dünürlerede..
Amin inşallah darısı yağız paşamızaolsun inşallah
Vallahaa oluyorum şaşkınım hala,amin inşallah hep öyle derler ya torun başka bişi diye:)))
Çok çok sevindim şekerim.
Allahım kolaylıkla kurtarsın,sağlıkla huzurla kucağınıza almak nasip olsun inşallah!
Seni de güzel kızını da çooook öpüyorum...
Maşallah MaşallahHanimKelesimiGetir
Rabbim sağlıklı hamilelik nasib etsin kızınıza.
Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah, bereketli huzurlu bir bebek olsun...
Ay ben bile sevindim, siz anlatınca annemin tepkisi geldi gözümün önüne.
Rabbim mis kokusunu doya doya içinize çekmeyi nasib etsin inşallahhh...
Anneanneeeeeeeeemmmmmmm çok sevindim çok mutlu oldum senin adına, seni, eşini, kızını, damadını hepinizi tebrik ediyorum
En anneannesin artık, Allah tamamına erdirsin, çalsın davullar kutlama var, Hanım anneanne oluyooooooooooorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?