Çok Mutluyum Çok Torun Geliyor Anneanne Oluyorum

Vatana, millete, ailesine, anneannesine hayırlı bi birey olsun inşallah :)

Sağlıcakla kucağınıza alasınız ..

Aminnn inşalalh hayırlı bir evlat olur inşallah:)))

Allah yüzünü de göstersin hanım ablaaaaaa,kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
HANIM ABLAAA OLEY
HANIM ABLAAAA OLEEEEEEY
ANNEANNEEEEEE OLEEEEEEY

Oleyyyyyyyy beeeeeee sağollll canısıııı

Davulcu geldi Mune eeee
Halay başlasıııın

Aynen arkadaşım,anarşik neneden sonra gerçek nene oluyorum
Amin inşalalh sağol darısı sana inşallah:))
Bende çocuklara kızınca bazen, meslek sahibi olun da hepinizi evlendirip postalıycam evden diyorum da,böyle bir haber beni de duygulandırdı,sankim o günler gelmiş gibi

Wuhuuuuuuuuuuuuuuuuu burda birisi anneanne mi oluyormuş

Ne guzel gözünüz aydin
Benimkizimda annemin ilk torunu oldu 5aylik
O kadar cok seviyorki bizlere sevgisini pek gosteren biri degildir ama torununa opmeler oyunlar bi başka torun tatli derlerdi cok dogruymus diyorr

Oldum bileeee canısıııı sağolll
Ay çok mutlu oldum bugün birinden iyi haber almak iyi geldi Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin kalkın halaya kizlarrr haydeeeee
Halay başı ben olucam ona göre

Ne guzel gözünüz aydin
Benimkizimda annemin ilk torunu oldu 5aylik
O kadar cok seviyorki bizlere sevgisini pek gosteren biri degildir ama torununa opmeler oyunlar bi başka torun tatli derlerdi cok dogruymus diyorr

Teşekkür ederim sağolun:))
Maşallah kızınızada
Hep derlerya torun farklı olur diye gerçekten öyle oluyor...

Hayırlı olsun=) Rabbim sağlıcakla kucağınizda görmeyi nasip etsin inşallah=) Çok güzel bi duygudur heralde, canının içinde can =)

Teşekkürler canım sağol,amin inşallah,farklı bir duyguymuş herkes öyle diyordu..
Sağlıcakla dünyaya gelsindekısmetse:))

Ay çok mutlu oldum bugün birinden iyi haber almak iyi geldi Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin kalkın halaya kizlarrr haydeeeee
Halay başı ben olucam ona göre

Amin inşallah sağolll,halay başı sensin ona göreeeeeeee teyteyteyteyteyyy edecezz zılgıtta çekerizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…