- 20 Mart 2008
- 142.079
- 214.203
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Vatana, millete, ailesine, anneannesine hayırlı bi birey olsun inşallah :)
Sağlıcakla kucağınıza alasınız ..
Allah yüzünü de göstersin hanım ablaaaaaa,kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
HANIM ABLAAA OLEY
HANIM ABLAAAA OLEEEEEEY
ANNEANNEEEEEE OLEEEEEEY
Amin inşallah güzel bir hamilelik geçirir umarım..
Anneler böyle işte,duygularımızı yoğun yaşıyoruz şimdiden gerekli uyarıları verdim bile
Ne didin,terlik giy,üşütme,sırtına bişiy al,ayaklarını sıcak tut,yukarı uzanma didin dimiiiii
Anneanneeeeeeeeemmmmmmm çok sevindim çok mutlu oldum senin adına, seni, eşini, kızını, damadını hepinizi tebrik ediyorum
En anneannesin artık, Allah tamamına erdirsin, çalsın davullar kutlama var, Hanım anneanne oluyooooooooooorrrr
gerçek nene oluyon yanihayırlısı, sağlıcakla kucaklayın inşallah tebrik ederim :)
İnşallah canısı sağol sağlıcakla dünyaya gelsinde:))
Bende çocuklara kızınca bazen, meslek sahibi olun da hepinizi evlendirip postalıycam evden diyorum da,böyle bir haber beni de duygulandırdı,sankim o günler gelmiş gibiAynen arkadaşım,anarşik neneden sonra gerçek nene oluyorum
Amin inşalalh sağol darısı sana inşallah:))
Bu arada bugün benim de oğluma hamile olduğumu ogrenmemin 2. Yıldönümü :) zaman gerçekten çok hızlı geciyor...
Bende çocuklara kızınca bazen, meslek sahibi olun da hepinizi evlendirip postalıycam evden diyorum da,böyle bir haber beni de duygulandırdı,sankim o günler gelmiş gibi
Wuhuuuuuuuuuuuuuuuuu burda birisi anneanne mi oluyormuşAnneanne oluyorum hala şaşkınım heyecanlıyım bir o kadarda mutluyumkızım sabah aradı whatshaptan görüntülü..Telefonu açınca karşısında babasını görünce heyecan yaptı biran,hayrola baba evdesin diyince..Sonra nasılsın faslından sonra size birşey göstercem dedi,elinde ultrason kağıdı gösterdi ne olduğunu anlayamadım ilk önce..Sonra fark ettim ki bir çığlık ve sevinç meğerse 4 haftalık hamileymiş... ..Çok mutluyum arkadaşlar heyecan bastı o anda,babasıda ben dedemi oluyorum şimdi dedi..
Sonrası sevinçten hıçkırarak ağlamak tabiki..
Darısı tüm isteyenlere olsun inşallahsevincimi heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim burada...
Wuhuuuuuuuuuuuuuuuuu burda birisi anneanne mi oluyormuş
Ay çok mutlu oldum bugün birinden iyi haber almak iyi geldi Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin kalkın halaya kizlarrr haydeeeeeOldum bileeee canısıııı sağolll
Ne guzel gözünüz aydin
Benimkizimda annemin ilk torunu oldu 5aylik
O kadar cok seviyorki bizlere sevgisini pek gosteren biri degildir ama torununa opmeler oyunlar bi başka torun tatli derlerdi cok dogruymus diyorr
Hayırlı olsun=) Rabbim sağlıcakla kucağınizda görmeyi nasip etsin inşallah=) Çok güzel bi duygudur heralde, canının içinde can =)
Ay çok mutlu oldum bugün birinden iyi haber almak iyi geldi Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin kalkın halaya kizlarrr haydeeeee
Halay başı ben olucam ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?