Çok mutsuzum dertlerin en büyüğü bende

Her sene çinden, japonyadan bi ton uzak doğu ülkesinden D. Bakıra turist gelir o tarihi mekanları gezip o binlerce yıllık surları görmek için.. Bizim insanımızda Atv de gördükleriyle belki de türkiyede bir kaç şehirden sonra en gelişmiş, en özel şehirlerden birine gideceği için dertlenir.. Trajikomik..

Hayır burafaki mesele alıştığı memleket ev mahalle değil
Buradaki sorun doğunun en siyasi tü kaka memleketine atanması yaşayacağı hayat konusunda endişesi
Bu aşikar

Bunca insan da ağaç gibi aynı yerde kök salıp kalmıyor zaten herkes yaşıyor bunları. Ben böyle şeylere aşırı tepki verenleri şımarık olarak görüyorum şahsen. Fanusta büyüseler ancak bu kadar hassas olurlar. Dertlerin en büyüğü nedir ya

Arkadaşın ilk tayini galiba ondan bukadar büyük tepki vermiş

Başlık baya iddalı olmuş.
Yerinizde olsam ben de endişelenir üzülürdüm heralde. İnsanin hiç yaşamayi dusunmedigi bir yere mecburi gitmesi...

Gezmek için dahi gitmedim oraya, şehir hakkinda birşey soyleyemem o yuzden. Başima gelmemiş olsa da sizi anliyorum demeye geldim cunku çok duyar yersiniz bu konudan

Konu sahibi nezdinde tum onyargili yaklasan kisilere soyledim. Bu muameleyi farkli sehirlere gittigimizde sikca goruyoruz. Sizin gibi dusunenleri tenzih ediyorum tabi ki

Şehir olarak cok güzel acayip gelişmiş görünce hayran kalırsınız tek sorun aile özlemi memleket özlemi olur

Bu arada eşim İstanbul'da çalışıyor. Biz Gebze'de oturmayı tercih ettik. İşine İstanbul'dakilerden daha çabuk gidiyor (trafik yok). Sabiha Gökçen'den uçağa binmiştim. Konuştuğum bir kadın Maltepe'den 2 saatte zor gelmiş. Benim yolum 15 dk sürdü. Kuş uçuşu 2 km uzaktaki sahile gidip deniz havası alalım desek 45 dk yol sürüyordu. Şuan aynı mesafe 5 dk.

İstanbul'da 1500 TL ye oturulan aynı özellikteki evde (hatta daha merkezi) 400 TL ye oturuyoruz. İstanbul'da ev sahibi olmak neredeyse imkansız. Nasip olursa yakında Marmaray istasyonunun dibinde ev alacağız (3+1 az katlı yayla gibi ev).

İstanbul'da otururken arabamızı evin önüne park etmek imkansızdı çünkü park yeri kalmıyor. Şuan öyle bir sorunumuz yok.

İş olayı olmasa hemen kalkıp Sakarya'nın küçük bir ilçesi olan memleketime taşınırım. O kargaşanın neyini seviyorsunuz bilmem.

Ay diyarbakıra bir gittim bayıldım çok güzel bir yer doğunun parisi

Hayır burafaki mesele alıştığı memleket ev mahalle değil
Buradaki sorun doğunun en siyasi tü kaka memleketine atanması yaşayacağı hayat konusunda endişesi
Bu aşikar
2 yıldır dogudayim burası Diyarbakıra göre çok küçük yeni gelişiyor henüz ama ben menmunum insanlari çok sıcak kanlı ön yargıyla yaklaşıyor konu sahibi görünce kendi bile şaşıracak eminim ıyi ki gelmişiz diyecek

Ama direkt kebap, kadayıf, künefe, çiğköfte, lahmacun ve içli köfteyle kodlu bende oralar. İlk aklıma onlar geliyor napıyım

Bisey soylicem bende de o sekilde kodlu. Bu konuyu ben acsam "dertlerin en buyugu bende zaten sismanim bir de diyarbakir'a yolluyorlar " diye konu acardim.

esinizin polis olduğu aşikar. tayinci olduğunu bildiğiniz halde tercihlerde ilk siralara Diyarbakır yazdığınız da belli olduğu halde bu kadar dertlenmeniz de ilginç.

benim eşim de polis. tayinci olduğunu ve iki kez şark görevi olduğunu biliyorum mesela. bizim için sürpriz şeyler değil ki. şimdiye kadar hazırlamış olmanız gerekirdi kendinizi.

Bende doğma büyüme samsunluyum İstanbul'a gelin gidicem bende dünyanın en dertli insanı kategorisine girebilirim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…