- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi isimsiz871
-
Hayır burafaki mesele alıştığı memleket ev mahalle değilBelki sizlere komik geliyor ama inanın yaşamayan bilemezsiniz alıştığınız biryerden kopup başka bir yerde aynı proplemler le sıkıntılarla karşılaşmak kolay değil insanı yıpratıyor bazi insanlar ayni şehirde mahalle değiştirirken binkez düşünüyor
Bunca insan da ağaç gibi aynı yerde kök salıp kalmıyor zaten herkes yaşıyor bunları. Ben böyle şeylere aşırı tepki verenleri şımarık olarak görüyorum şahsen. Fanusta büyüseler ancak bu kadar hassas olurlar. Dertlerin en büyüğü nedir yaBelki sizlere komik geliyor ama inanın yaşamayan bilemezsiniz alıştığınız biryerden kopup başka bir yerde aynı proplemler le sıkıntılarla karşılaşmak kolay değil insanı yıpratıyor bazi insanlar ayni şehirde mahalle değiştirirken binkez düşünüyor
Konu sahibi gidince bana kargoyla çiğköfte gönderir misin? Bir çiğköfte yapıyorlar aklınız durur
Arkadaşın ilk tayini galiba ondan bukadar büyük tepki vermişBunca insan da ağaç gibi aynı yerde kök salıp kalmıyor zaten herkes yaşıyor bunları. Ben böyle şeylere aşırı tepki verenleri şımarık olarak görüyorum şahsen. Fanusta büyüseler ancak bu kadar hassas olurlar. Dertlerin en büyüğü nedir ya
ARKADASIM AMA SIMDI BU DENMEZ KI gecenin bu saatinde off offff
İzleyip okuduklarimizda da kötü bir şey yok ki ben de Diyarbakır'a hiç gitmedim ama çok gelişmiş olduğunu hatta doğunun parisi dendiğini biliyorum mesela. İnsanlar Diyarbakır'a atanmak için can atıyor. Ki öyle olmasa bile dünya başına yıkılacak kadar ne olabilir acaba merak ettim doğrusu.
Şehir olarak cok güzel acayip gelişmiş görünce hayran kalırsınız tek sorun aile özlemi memleket özlemi olurDirekt anlatmak istiyorum
27 aşimdayım .
8yillik evliyim 1 yasinda oglum var
doğma buyüme istanbulluyum istanbulda kurulu düzenim vardı taki bugun aldigimiz haberle dünyam basima yikıldi adete duyduğumdan beri agliyorum kendime gelemedim
Eşimin tahini diyarbakıra çikti en geç temmuz, ağustos gibi gitmek zorundayız ama ben oraları sadce tvden gördüğümüz kadarıyla biliyorum
Diyabakirda yaşıyan var mı aradnızda yada benimle aynı kaderi paylaşan hepinizden destek bekliyorum bizi neler bekliyor bilgilendirirseniz sevinirim.
Annem, babam tüm sevdiklerim akrabalarım istanbulda istanbuldan baska biyerde 3 gunden fazla kalmadım cok zor geliyo baska biyerde yapabilcekmiyim bilmiyorum
Ay diyarbakıra bir gittim bayıldım çok güzel bir yer doğunun parisiDirekt anlatmak istiyorum
27 aşimdayım .
8yillik evliyim 1 yasinda oglum var
doğma buyüme istanbulluyum istanbulda kurulu düzenim vardı taki bugun aldigimiz haberle dünyam basima yikıldi adete duyduğumdan beri agliyorum kendime gelemedim
Eşimin tahini diyarbakıra çikti en geç temmuz, ağustos gibi gitmek zorundayız ama ben oraları sadce tvden gördüğümüz kadarıyla biliyorum
Diyabakirda yaşıyan var mı aradnızda yada benimle aynı kaderi paylaşan hepinizden destek bekliyorum bizi neler bekliyor bilgilendirirseniz sevinirim.
2 yıldır dogudayim burası Diyarbakıra göre çok küçük yeni gelişiyor henüz ama ben menmunum insanlari çok sıcak kanlı ön yargıyla yaklaşıyor konu sahibi görünce kendi bile şaşıracak eminim ıyi ki gelmişiz diyecekHayır burafaki mesele alıştığı memleket ev mahalle değil
Buradaki sorun doğunun en siyasi tü kaka memleketine atanması yaşayacağı hayat konusunda endişesi
Bu aşikar
Ama direkt kebap, kadayıf, künefe, çiğköfte, lahmacun ve içli köfteyle kodlu bende oralar. İlk aklıma onlar geliyor napıyım
Tahin bir besin adidir. Esinizin tayini cikmis. Bu soru saka degilse Allah baska dert vermesin.
Tahin bir besin adidir. Esinizin tayini cikmis. Bu soru saka degilse Allah baska dert vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?