- 17 Ocak 2020
- 606
- 616
- 23
- Konu Sahibi isimsiz871
-
Çok zalımsınız yaaayani daha 40 günlük evladını ameliyattan ameliyata veren annenin sayfasından çıktım dertlerin en büyüğü deyince neler neler geldi aklıma.Allah büyük dert vermesin bunun için böyle tepki veriyorsanıztahini çıktıysa pekmezle güzel olur deneyin
Missss gibi olmuş yorumunuz bayıldımO kadar yıl İstanbul'da doğup büyümüşsünüz, koca metropolde tahin ile tayin farkını öğrenememişsiniz. Halbuki Türkçesi ile meşhur şehirdesiniz. İlla ki birşeye üzüleceksiniz bence buna üzülün.
Allah biliyor ya ben korkarak açtım konuyu okudumHaklısın ama kolun kopmus gıbı baslık atmıssın.
Alısmak insanlar ıcın.
Nelere alısmıyoruz kı, buna da alısırsın
Keşke bir de " vurdu gol oldu " butonu olsaydıesinizin polis olduğu aşikar. tayinci olduğunu bildiğiniz halde tercihlerde ilk siralara Diyarbakır yazdığınız da belli olduğu halde bu kadar dertlenmeniz de ilginç.
benim eşim de polis. tayinci olduğunu ve iki kez şark görevi olduğunu biliyorum mesela. bizim için sürpriz şeyler değil ki. şimdiye kadar hazırlamış olmanız gerekirdi kendinizi.
Eşiniz ne iş yapıyor eğer asker ve polise bilmeniz lazım tayin çıkacağını evlenirken ve Diyarbakır çok güzel bir şehir doğunun partisi diyeyim büyük şehir sıkılmadınız ama ilçesiyse bilemem biz Mardinde görev yaptım 20yıl önce diyarbakırı görünce ağlamıştım neden burası çıkmadı diyeAnnem, babam tüm sevdiklerim akrabalarım istanbulda istanbuldan baska biyerde 3 gunden fazla kalmadım cok zor geliyo baska biyerde yapabilcekmiyim bilmiyorum
Bunu bilerek evlendiniz dimi sonucta bu kadar abartmaya gerek yokDirekt anlatmak istiyorum
27 aşimdayım .
8yillik evliyim 1 yasinda oglum var
doğma buyüme istanbulluyum istanbulda kurulu düzenim vardı taki bugun aldigimiz haberle dünyam basima yikıldi adete duyduğumdan beri agliyorum kendime gelemedim
Eşimin tahini diyarbakıra çikti en geç temmuz, ağustos gibi gitmek zorundayız ama ben oraları sadce tvden gördüğümüz kadarıyla biliyorum
Diyabakirda yaşıyan var mı aradnızda yada benimle aynı kaderi paylaşan hepinizden destek bekliyorum bizi neler bekliyor bilgilendirirseniz sevinirim.
zalımımdırÇok zalımsınız yaaa
Annemler tüm yakın akrabalarım ,öevrem İstanbulda olmasına rağmen, İstanbul 'dan gitmek için dua ediyorumİnşallah gerçekleşir.
Haklisiniz özür dilerimUzun zaman oldu buralara bişeyler yazmayalı ama bugun dayanamadım..31 haftalıkken yavrumu kaybettim yinede dertlerin en büyüğü bende lafını kullanmadım kullanamamda..kusura bakmayın ama burada ciddi derdi olan, yüreği yanan bir sürü insan varken biraz ayıp etmişsiniz...
Hiç gerek yokOralarda Diyarbakırda vs yazarak küçümsemeye çalışmışsınız ama şöyle ufak bi arama yapsanız Diyarbakırın büyükşehir olduğunu bağımlısı olduğunuz İstanbuldan pek bir farkı olmadığını görürsünüz. Hayalinizdeki gibi değil Diyarbakır gayet modern ve yaşanılabilir üstelik binlerce yıllık tarihi olan asla sıkılmayacağınız bir şehir. Böyle büyük önyargılarla gelip ağlayarak giden çok var arkadaşlarda bahsetmiş. En büyük dert diye yakındığınız şehire tayini çıksın diye dua eden insanlar varken sizin böyle abartmanız önyargıdan başka bir şey değil Allah başka dert vermesin ne diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?