sizlerde de düğündeki bilezik ve takı bu kadar konu oldumu,onların hepsi benim diyor,eğer bana vermezsen bu evde huzur kalmaz diyor,ayrılsak da bana verceksin hepsi benim diyor vermezsen seni öldürürüm bile dedi yani...napıcam bilmiyorum,aramızdaki seviye o kadar düştü ki anlatamam.konu nereler geldi yani utanıyorum.
ailem bana destek sağolsunlar arkamdalar,içimden bir ses neyi varsa ver ve kurtul bu adamdan diyor.bilemiyorum
ailem bana destek sağolsunlar arkamdalar,içimden bir ses neyi varsa ver ve kurtul bu adamdan diyor.bilemiyorum
değil birlikte olmak yanıma bile yaklaşmasını istemiyorum arkadaşım,sadece bekliyorum ve hata yapmamak için deli gibi düşünüyorum,keşke keşke diyorum o nikah gününü geri getirseydim ve hayır deseydim bu adama,geçmişi düşünmekten ve keşkelerden kafayı yicem diye korkuyorum uyuyamıyorum,uyurken bile korkuyorum
değil birlikte olmak yanıma bile yaklaşmasını istemiyorum arkadaşım,sadece bekliyorum ve hata yapmamak için deli gibi düşünüyorum,keşke keşke diyorum o nikah gününü geri getirseydim ve hayır deseydim bu adama,geçmişi düşünmekten ve keşkelerden kafayı yicem diye korkuyorum uyuyamıyorum,uyurken bile korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?