- 7 Mayıs 2021
- 1.401
- 1.685
- 53
Siyaset olmasın demiştim, sandık mandık bir şeyler yazılmış, ayrıca reklam sayılabilecek videolar paylaşıp diğer videoları seyretmek için yönlendirme de yapmayın rica ediyorum.Hanımlar lütfen sakin olun üsluplara dikkat edin ve konu belli ki bıçak sırtı, hop diye siyasete dönebilir aman dikkat siyaset yasak.
kız çocuğu anneye kankadır arkadaştır.doğsun biraz büyüsün de gör sen.çok çok sevindimmm.
Katılıyorum. Yaşadığım yerde evler peynir-ekmek gibi gidiyor. Kirada oturduğum evden daha çıkmadan başka kiracı geldi tuttu, geçen sene faizler düşünce evler teker teker gitti. Evinin yakınında yeni yapılan o kadar çok bina var ki. "Demekki satılıyor" diyorum eşime. Sanırım dövizin artması bazı insanlara yaradı. Parasını sürekli döviz ve altında tutanlar iyi kazandı...
Aynı şeyi bende düşünüyorum ya bir site yapılıyor en kötü dairesi bir buçuk milyon bir bakıyorsun dolmuş.+1’le katılıyorum size. Biz de alamıyoruz bir türlü. Ülke şartlarında fena kazanmıyoruz zannederken baya baya fakirmişiz aslında. Milyonluk evler kapış kapış gidiyor. İnsanlarda para var vallaAllah bizlere de nasip etsin inşallah.
Artık öyle değil kardeş arabalar şarap misali yıllandıkça pahalanıyor :) 2018 de 67 000 TL ye aldığım aynı arabayı şuanda 210.000 TL ye zor alıyorum.Arabayi satmazsan araba yaslandikca 3 kurusa gidicek, arabayi degerlendirip eve yatirirsan ev her zaman prim yapar.
7100 liraya siz gecinemiyorsaniz biz olelim300 bin ceksem 4900 odemesi,bunun mutfagi faturasi,cocuk giderleri derken gecinemeyiz malesef daha yuksek bir kredi ceksem
Yanlis anladiniz sanirim ona gecinirim de 4900 kredi odesem bile ev alamiyorum ki evler 700 ben an fazla 500luk alabilirim 300 bij kredi aylik odemesi 4900 eger 500 bin kredi cekersem 7 bin tl civari oluyor7100 liraya siz gecinemiyorsaniz biz olelim
Aynı şeyi geçen hafta yaşadım ben de. 2 aileydik, diğerleriyle beraber gezdik evi, onlar el sıkıştı. Biz çıktık. Bir de benim anlamadığım diğer ailelerde hep atılan taraf erkekler oluyor, bizimki resmen benim yanımda gelmek için geliyorPazar günü emlakçıya girdik, biz dahil 3 aile vardı.
2 si aldılar evleri biz alamadık.
Yok yani bende de var para ama üstüne koyamadım, kredi de çok çekemiyorum alamıyorum
Zaten parayı artık tl de tutma Dilhun.
Altın, döviz neye yeterse onu al.
Aynı şeyi geçen hafta yaşadım ben de. 2 aileydik, diğerleriyle beraber gezdik evi, onlar el sıkıştı. Biz çıktık. Bir de benim anlamadığım diğer ailelerde hep atılan taraf erkekler oluyor, bizimki resmen benim yanımda gelmek için geliyorDaha bir kere gel ev buldum, gidelim bakalım dediğini duymadım. Kredi için uğraştığını, fikir edindiğini görmedim. Hep ben uğraşıyorum. Ev almasak da olur ama alsak iyi tabi modunda. Yoruldum ya..
Aynı şeyi geçen hafta yaşadım ben de. 2 aileydik, diğerleriyle beraber gezdik evi, onlar el sıkıştı. Biz çıktık. Bir de benim anlamadığım diğer ailelerde hep atılan taraf erkekler oluyor, bizimki resmen benim yanımda gelmek için geliyorDaha bir kere gel ev buldum, gidelim bakalım dediğini duymadım. Kredi için uğraştığını, fikir edindiğini görmedim. Hep ben uğraşıyorum. Ev almasak da olur ama alsak iyi tabi modunda. Yoruldum ya..
Ne güzel almışsınız, böyle olunca benim hevesim de gidiyor, hatta geçen hafta biz farklı dünyaların insanı mıyız acaba diye düşünüp durdumAynı benim kocam :)
Ev almazdan önce 2 yıl ciddi araştırma içine girdim. Onlarca ev gezdim daha 1 tanesini bile eşim bulmamıştır.
Aldığımız evin sahibi ile ben konuştum , ben pazarlık yaptım , tapuya ben gittim yanımda eşim yoktu , dedim ki evi alacağız yarın geleceksin değil mi , diyor ki bana sen bu işi de çözersin :) Dedim ki pazardan elma mı alıyorum . Sonuç evin satışı için tapuya yalnız gittim:)
Ne güzel almışsınız, böyle olunca benim hevesim de gidiyor, hatta geçen hafta biz farklı dünyaların insanı mıyız acaba diye düşünüp durdumşaka bir yana çok içerliyorum, kendi kendime kürek çekiyormuş gibi, hep bizi ben mi düşüneceğim diye korkuyorum. Size maşallah, Allah bana da öyle sabır ve azim versin
Hem ev satıyorum hem de yeni ev bakıyorum şu ara. Eve bakmaya gelenlerle ilgili kitap yazabilirimNe güzel almışsınız, böyle olunca benim hevesim de gidiyor, hatta geçen hafta biz farklı dünyaların insanı mıyız acaba diye düşünüp durdumşaka bir yana çok içerliyorum, kendi kendime kürek çekiyormuş gibi, hep bizi ben mi düşüneceğim diye korkuyorum. Size maşallah, Allah bana da öyle sabır ve azim versin
3 yasinda arabadan bahsediyosun, bekle bakalim 10 sene daha ev ne oluyo araba ne oluyo, Allah askina gayrimenkulla araba kiyasliyosunuz yabu.????Artık öyle değil kardeş arabalar şarap misali yıllandıkça pahalanıyor :) 2018 de 67 000 TL ye aldığım aynı arabayı şuanda 210.000 TL ye zor alıyorum.
2014 model 48 bine aldığım arabayı şu an 240 bine satabiliyorum. 7 hatta 8 yaşında alet3 yasinda arabadan bahsediyosun, bekle bakalim 10 sene daha ev ne oluyo araba ne oluyo, Allah askina gayrimenkulla araba kiyasliyosunuz yabu.????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?