biz de aynen böyle yaptık eski konularımda da yazmıştım ama herkes o zaman "eviniz yokken yatırımlık ev mi alınır" diye dalga geçmişti. O zaman ev almamış olsaydım şimdi oturduğum evi hayatta alamazdım.
Hatta o ev yerine Karaburundan baktığım arsayı da alabilirdim yine " saçmalama" diyenler yüzünden bir de daha çok ödeme yapamaz mıyım korkusuyla almadım evi 350 ye sattığım zaman arsa 750 idi.
Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla dünyaya elsin bebeğin
Aynen insanlar sadece yemek içmek fatura olarak düşünüyor.Saglik gideri çok.Bazi vitaminleri devlet karşılamıyor çocuğun balık yağı 180 lira soğuk algınlığı geçirdi onun için ekstra takviler alındı o ay 500 lira oldu harcaması.Aynen öyle gecen ay saglik masrafi cikti 1500 tl ekstra mesela.Sigortaya ragmen harcadigim bu.
Birkaç sene önceki konularda var "zaten biz yatırımlık ev alma fikrini çok saçma buluyoruz" diyenler şimdi eski konularıma dönmeye üşendim isim isim deşifre yapamıycam ama çevremde de bu şekilde çok duydum saçmalama diyeni.. Allahtan azcık finans ekonomi bilen insanlarız da eleştirilere kulak kapadık evi aldık.kim dedi onu?
bir de bir şey alırken kendin araştıracaksın
sonra her kafada ayrı bir fikir aklın karışıyor
o bile yoruyor insanı.
Başka bir konuda öğretmen maaşıyla ev alamıyorum diyen öğretmeni linçleyen tayfa geldi aklıma. Asgari ücretli ne yapsın şükret azıcık diye saldırmışlardı bizeSöylemezsem çatlayacağım kesin o yüzden söyleyeceğim
Asgari ücret almadığımız için asgari ücret alanlara karşı kendimizi mahçup mu hissetmemiz gerekiyor?
Bir de niye sadece en alt sınırı baz alarak dertlenme zorunluluğumuz var?
Herkes kendi mevcut şartları içinde deRtleniyor işte
Kim böyle yapmıyor ki?
Rica ederim ne demek,sağlıcakla doğup büyüsünAllah razı olsun hanım abla çok teşekkür ederim
AmanBu tepkiyi meydanlarda senin maaşını çocuğuna günlük harçlık yapan,
Altında 5 ailenin ev alabileceği kadar maliyetle alınmış mercedesle gezenlere ver bence.
Senelerce dirsek çürütmüş, ailesi okutmak için yeri geldiğinde ek işler yapmış,
gençliğine yaşamak yerine sayfalarca soruya doğru cevap vermek için kapalı odalarda kafa beyin patlatmış
birinin aldığı 12 bin Tl de gözün kalmaz böylece.
Offff sonraki mesajları da okuyup o şekilde yazsaydınız. Size göre asgari ücret alan herkes o kesim mi sandıkta??Hanımefendi enflasyondan haberiniz var mı? 12.000 TL’yi ne sanıyorsunuz bilmem ama eğer konumuz İNSANCA yaşamaksa bir meblağ değil. Ayrıca ne nispeti Allah aşkına, asgari üctet alan da bir zahmet sorgulasın biraz sandığ giderken, askıda ekmek alıp şükreden ekonomi süper diyen görüyor bu gözler. Hasbinallah sanki kadın jetim var cınım ama hayat çık pıhılı, Şeyma Subaşıylan yarışamiyiriz dedi.
12 bin hiçbir şey , para bile değil. Evet bu konuda aynı düşünüyoruz.
12 bin için son noktayı koyuyorum arkadaşlar12 bini bu kadar da gömmeyelim yahu
12 bin için son noktayı koyuyorum arkadaşlar
Tamam yaşatıyot ama yatırım ypamaya izin vermiyor
Yatırıma girersen survivor gibi yaşıyorsun
4 kişilik bir ailenin yokulluk sınırı 10 bin olarak hesaplanmış (sanırım hesaplayan Türk iş ti).12 bin için son noktayı koyuyorum arkadaşlar
iki kişi için 12 bin mi yoksa bireysel 12 bin mi
onu da bir netleştirirsek
İki kişi için 12 biniki kişi için 12 bin mi yoksa bireysel 12 bin mi
onu da bir netleştirirsek
İki kişi için 12 bin
Bireysel 12 bine yatırım da yapılıyordur
O kadar da değil ya
Henüz değil en azından
İki kişi için 12 bin
O kadar da değil ya
Henüz değil en azından
AminAllahım nasip et
12 bin için son noktayı koyuyorum arkadaşlar
Eşim emekli aile işinde çalışıyor oradanda geliyor,aylık 10 flan bizimde.İki kişi için 12 bin
O kadar da değil ya
Henüz değil en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?