- 11 Ağustos 2018
- 1.525
- 3.148
- 133
- 41
Vergisi yok herhalde sizinkinin
Ben ankaradayim, eger uzak demezseniz oturdugum muhitte evler henuz tam olarak artmaya baslamadi.Sehir yazmiyim desifre olmamak adina ama uc buyuklerden birindeyim ve normal bir semte raziyim o bile olmuyor
Ocak hadi diyelim ki oyle cok yakmiyor illaki yazin gunluk vs duş aliniyorIsınmasan bile ocak var sıcak su var
Yok mu yoksa?
20 lira nasıl gelebiliyor?
antalyadasınız herhalde? ocak bile 20tl den çok tutuyor şaştım
Hadi güneşle ısınıyor insan da yemeği neyle pişiriyor ocak yakmadan?Ocak hadi diyelim ki oyle cok yakmiyor illaki yazin gunluk vs duş aliniyor
Benim evimde termostat var kombi oyle surekl cayir cayir yanmiyor, her sene ruyin bakim yaptiriyorum yinede olmuyor, yazin bile o para gelmez vergisi bile degil yani 20 liraBu aylarda ortalama bu sekilde geliyor , cok soğuk olmadigi müddetçe yakmıyorum kombiyi , ve her sene duzenli olarak kombi petek bakim ve temizligi yaptırıyorum
Allah daha çok versin ne diyeyimkuzenim var eşi prof kendi öğretmen.uydurmuyorum yaniii
Herkesin derdi farkli ne yapalim önce sağlik olsun daNe güzel dertler var
Ogrenci evlerinde cattle ile makarna falan haslarlar ya o geldi aklima, utude yumurta falanHadi güneşle ısınıyor insan da yemeği neyle pişiriyor ocak yakmadan?
Yeter ki masraf olmasınOgrenci evlerinde cattle ile makarna falan haslarlar ya o geldi aklima, utude yumurta falan
Benim evimde termostat var kombi oyle surekl cayir cayir yanmiyor, her sene ruyin bakim yaptiriyorum yinede olmuyor, yazin bile o para gelmez vergisi bile degil yani 20 lira
Valla kombiden kisamam kimse kusura bakmasin, kombiden kistigim parayi cocugun bir hastaliginda cok afedersin ama bir b.k testine bir kana bir kusma onleyici igneye 700 800 lira olarak catir catir geri oduyorum.Yeter ki masraf olmasın
Derdin o olsun.. gayet iyi kazaniyormussunuz bugün olmazsa birkaç yıl içinde illa ki olur.. bir maaşla bile alanlar var .. hatta içini komple doseyenler var sıfırdan .. hos nasıl bir şey istediğine de bağlı ..Merhaba herkese, bazi sebeplerle(mecburiyetten) evimi sattim korona ilk ciktigi dönemde.Elimde 170 bin tl kalmisti evden ve altin yaptim ve suan 200 bin ediyor.Yani ev almak icin ugrassam da malesef yari parasi bile etmiyor alamiyorum.700 bin den basliyor 2+1 daireler.Çok mutsuzum elimdeki iki kurus ta eriyip gidecek diye korkuyorum bir daha hic ev sahibi olamayacakmisim gibi geliyor.Arabam var satsam ev icin eklesem (200 bin eder galiba)bir daha araba da alamam bu piyasada.Suan oturdugum evden de hic memnun degilim cikmak istiyorum ama ne mumkun kiralar 3 bin den basliyor bu ev de eski harabe bir ev ailemden kalma.Yaptirsan olmuyor cunku ev benim degil boyle de es dost kimseyi davet edemiyorum heryer döküluyor.Ev alamiyorum burdan cikamiyorum ilanlara baktikca sinirim bozuluyor.Ilanlar cok acimasiz böyle fiyat mi olur biz ki esimle ort 12 bin tl kazaniyoruz ama ev alamiyoruz şu hale bak.Dertlesmek istedim.Okudugunuz icin tesekkurler.
Bu aylarda ortalama bu sekilde geliyor , cok soğuk olmadigi müddetçe yakmıyorum kombiyi , ve her sene duzenli olarak kombi petek bakim ve temizligi yaptırıyorum
Yazin bile boyle bir fatura gormedim. Geldi diyorsaniz gelmistir yanlis anlamayin ama ben bu fatura tutarlarini gorunce, asgari ucretle gecinenleri gorunce herhalde ya bizi kekliyorlar ya da ben akli dengemi kaybetmeye basladim diye dusunuyorum artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?