Çok mutsuzum ev alamiyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sehir yazmiyim desifre olmamak adina ama uc buyuklerden birindeyim ve normal bir semte raziyim o bile olmuyor
Ben ankaradayim, eger uzak demezseniz oturdugum muhitte evler henuz tam olarak artmaya baslamadi.
En azindam elinizdeki para erimesin diye almak isterseniz oneririm.

Bu aylarda ortalama bu sekilde geliyor , cok soğuk olmadigi müddetçe yakmıyorum kombiyi , ve her sene duzenli olarak kombi petek bakim ve temizligi yaptırıyorum
Benim evimde termostat var kombi oyle surekl cayir cayir yanmiyor, her sene ruyin bakim yaptiriyorum yinede olmuyor, yazin bile o para gelmez vergisi bile degil yani 20 lira

Yeter ki masraf olmasın
Valla kombiden kisamam kimse kusura bakmasin, kombiden kistigim parayi cocugun bir hastaliginda cok afedersin ama bir b.k testine bir kana bir kusma onleyici igneye 700 800 lira olarak catir catir geri oduyorum.
Yakar isinirim ondan iyi yahu

faturalar, aidat, yakıt, beslenme giderleri... toplayınca lüks harcamaya gerek kalmıyor ki.
sırf bir kutu peynir 40tl olmuş neredeyse. 3 öğün kahvaltı etsen yine de epeyi meblağ tutuyor.
bazen bu ekonomik konuları okuyunca müsrif hissediyorum kendimi hesaplıyorum falan yok arkadaş 3bine 4bine dönmüyor bizim kervan.

Bir arkadaşim var kombiyi gece yatmadan 2 saat calistirip kapatiyor,evde yemek pisirmiyor cocugu babaanede yiyor,kendisi esiyle aksam isten gelince tost,ekmekarasi biseylerle gecistiriyor.Asiri pinti ve ev aldi kiraya verdi kendileri aileden kalma evde oturuyor.Bu da farkli bir hayat iste.

Derdin o olsun.. gayet iyi kazaniyormussunuz bugün olmazsa birkaç yıl içinde illa ki olur.. bir maaşla bile alanlar var .. hatta içini komple doseyenler var sıfırdan .. hos nasıl bir şey istediğine de bağlı ..

Bu aylarda ortalama bu sekilde geliyor , cok soğuk olmadigi müddetçe yakmıyorum kombiyi , ve her sene duzenli olarak kombi petek bakim ve temizligi yaptırıyorum

Yazin bile boyle bir fatura gormedim. Geldi diyorsaniz gelmistir yanlis anlamayin ama ben bu fatura tutarlarini gorunce, asgari ucretle gecinenleri gorunce herhalde ya bizi kekliyorlar ya da ben akli dengemi kaybetmeye basladim diye dusunuyorum artik.

Cumartesileri 3 cesit yemek yaparim , diyet yaptigimiz icin esimle aksamlari sadece tek çeşit yeriz ve salata , yoğurt . Örneğin karnibahar , bezelye , patlican yaparim , her aksam bir cesit yeriz , haftada 6 aksam cikmis olur böylelikle. Her gun duzenli spor yapariz ve dus alırız. Buna rağmen gelen fatura bu oldu. Gecen ayda sanirim 23 gelmişti dogalgaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…