- Konu Sahibi Ecemmnazz90
-
Ay ne güzel duygu heyecan yaşıyorsun allah hiç bozmasın bende aşık olayım yaVeririm elbetteeeee
cnm ne bu ask havaları.allah bozmasın.güzelim akrep burcu falan mısın sen yoksa tam bu aralar ekreplerin aşk mevsimidir:)Hadi hepimiz aşık olalım ( bekarlar ) evliler kocalarına aşık olsun.
Kasımda aşk başkadır diyorum ve susuyorum kiiiicnm ne bu ask havaları.allah bozmasın.güzelim akrep burcu falan mısın sen yoksa tam bu aralar ekreplerin aşk mevsimidir:)
şarkı sözü gibi:)kız sana dizi de cekilirKasımda aşk başkadır diyorum ve susuyorum kiiii
Amin canım inşallahAbi deme lazım olurbunlar güzel heyecanlar inşallah karşılıklıdır hadi hayırlısı olsun :)
Ask kadinlari belli oluyor hemenSende ki bu aşkı görünce yeminle kocama aşık olasım geldi yineeee
katılıyorum gözlernin ta içine bakma ve gülümseme neşeli olma konusuna katılıyorum:)öyle güzel anlatmışsınız ki valla ben heyecanlandım burdamaşallah bu duyguları yaşayabilmek bile çok çok güzel.
bence öncelikle şu abi-kardeş ağzını bırakın.bu aranızda gereksiz bir samimiyet yaratır, enseye şaplak moduna gelirsiniz ki bu çok korkuuuunç.
ikincisi kendinize güveniniz olsun, rahat olun. konuşurken filan böyle köylü kızı, ergen kız triplerinde olmayın. gözlerinin taa içine bakın, sürekli muhabbet edin hani sanki bu sizin normal haliniz gibi sansın ama bakışlarınızla belli edin durumu, ona bakarken yakalasın sizi, gülümseyin bolca. yani ilginizi farketsin ama ispat edemesin.kadın olun accuk başarılar, sevgiler, maşallah, inşallah.
öpüyorum seni cicim.herşey güzel olacak gör bakAz önce ne oldu biliyo musunuz :))) ben mutfaktaydım artık hep etrafımda görüyorum geldi ben bi bakıyorum gözlerine saçma bi konu açtı konuşmak için :)) işte o pc yi kullanma diğerini kullan dedi sandım ki masamdaki pc yi aldı herhalde
Sonra uzattı lafı ben gözlerine bakıyorum o anda da çayı demliyorum
Sonra gitti çay oldu çay verdim ona davşan kanı hemide
Teşekkür etti artık karşiiiim demiyo
Yehhuuuuuu bu arada odama gittim hala pc orada yani laf açtı öylesine
Bakamıyorum ki utanıyorumkatılıyorum gözlernin ta içine bakma ve gülümseme neşeli olma konusuna katılıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?