Çok mutsuzum galiba olmayacak bu iş :(

öyle güzel anlatmışsınız ki valla ben heyecanlandım burda maşallah bu duyguları yaşayabilmek bile çok çok güzel.
bence öncelikle şu abi-kardeş ağzını bırakın. bu aranızda gereksiz bir samimiyet yaratır, enseye şaplak moduna gelirsiniz ki bu çok korkuuuunç.
ikincisi kendinize güveniniz olsun, rahat olun. konuşurken filan böyle köylü kızı, ergen kız triplerinde olmayın. gözlerinin taa içine bakın, sürekli muhabbet edin hani sanki bu sizin normal haliniz gibi sansın ama bakışlarınızla belli edin durumu, ona bakarken yakalasın sizi, gülümseyin bolca. yani ilginizi farketsin ama ispat edemesin. kadın olun accuk başarılar, sevgiler, maşallah, inşallah.

alışveriş yap
uzaktan da hissedilebilecek güzel kokulu parfüm , topuklu ayakkabı, kıyafet
süslen püslen güzelce giyin git işte işe her gün:) hissettir bakışınla fln ona ilgin olduğunu ama peşinden koşar moda girme sakın o senin peşinden koşsun
telefon numaraları alınıp verildi mi
bnce abi değil de bey diyebilirsin konuşurken
inş olurrr

Bence acele etme, bende yazdığın seyleri 10 gün önce birine karşı hissediyordum şimdi sorsan nefret ediyorum.Tanıdıkça anlarsın zaten sevicek misin nefret mi ediceksin :) hemen benim olsun mantığı kötü sonuçlanıyor

katılıyorum gözlernin ta içine bakma ve gülümseme neşeli olma konusuna katılıyorum:)

Az önce ne oldu biliyo musunuz :))) ben mutfaktaydım artık hep etrafımda görüyorum geldi ben bi bakıyorum gözlerine saçma bi konu açtı konuşmak için :)) işte o pc yi kullanma diğerini kullan dedi sandım ki masamdaki pc yi aldı herhalde
Sonra uzattı lafı ben gözlerine bakıyorum o anda da çayı demliyorum
Sonra gitti çay oldu çay verdim ona davşan kanı hemide
Teşekkür etti artık karşiiiim demiyo
Yehhuuuuuu bu arada odama gittim hala pc orada yani laf açtı öylesine

öpüyorum seni cicim.herşey güzel olacak gör bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…