Çok mutsuzum galiba olmayacak bu iş :(

Ne tatlisiniz, ne guzel anlatmissiniz aşık olasim geldi :)))) Boyle seyler okumak umut veriyor insana hala aşk var diyorum. Kendimi umutsuz vakka gordugumden dolayi..Insallah hisleriniz karsiliklidir.

Benim icinde daha bir aşık olun, rabbim kalbinize gore versin, hayirlisi olsun sizin adiniza :))

Az önce kardeş iyi akşamlar dedi ve çıktı. Ben umudumu kesiyorum. Yeter ya ne kardeşi inadına mı yapıyo.. Şuan gözlerim dolu ve ofisimde ağlıyorum..
Vazgeçiyorum galiba.. ( normalde erken çıkmayan Ada'm )
Bide gülüyo böyle masum masum offff napıcam ben..

Kardeş demesi hepimize enteresan gelmişti ama şimdi anlattıklarınız hoşlandığına işaret ediyor. Tabi top çocukta durumu netleştirecek olan o.

Benim ablam da eniştemé abi diyordu ilk tanistiklari yıl şimdi 2 çocukları var. Bu hikayeyi bi arkadaşım diye anlatabilirsin kıssadan hisse.

kardeş deme lazım olur deyin şaka tabiki ama sizde abi diyormuşsunuz önce siz abi demeyi bırakın baktınız niye abi demiyorsun diye tepki gösteriyor o zaman umudu kesersiniz...

Bazen diyor bazen demiyor ben dünden beri demiyorum mesela oda demiyodu sonra bugün çıkarken kapıdan seslendi yanıma gelmeden

Dün facede profil resmimi değiştim evvelsi günden beri whatsabuba girmeyen 5 dk sonra girdi ben resmimi değiştikten sonra

Ben anlayamadim kardes abi gibi sifatlar kullaniliyor şirketiniz de? Yoksa şaka amacli mi? Boyle birsey hic duymamistim gerci turkiye de yasamiyorum belki jargondur bilemedim. Yani yoksa neden birbirinize isminizle hitap etmiyorsunuz ki? Hireyarsi olmak zorunda mi? Cok garip geldi ya bana.

Kendinizi fazla kaptirmayin eger o da pek umursamiyorsa. Hemen asik olunca insan daha kotu dibe cakiliyor. O çıktı gitti siz agliyorsunuz kendinize bu kotulugu yapmayin. Kendinizden degerlisi mi var. Degmeyecek kisiler icin dokmeyin goz yasinizi. Toparlanin siz de evinize gidin. Olmadi olmadi saglik olsun :)

hayır ben türkiyede yaşıyorum ama nasıl bir ortamda çalışıyorsunuz abili kardeşli çözemedim ilginçneyse sonuç için bekliyoruz hadi hayırlısı

baştan abi kardeş diye olaya gırmışsınız olmamış. ama cok heyecanlısınız ve asıksınız ne güzel. biraz kendınızı cekın bakalım ustunuze geliyor mu ılgılenıyor mu sızle. bende memurum ama ustumle abı falan konuşmuyorum ya da kardeş. siz polis falan mısınız. sadece merak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…