- 7 Kasım 2015
- 616
- 180
- 18
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
-
O açılsın ya bi kahve içelim iş çıkışı o Zaman olur belki bişeylerBence oyle:) esimle ilk zamanlarimiz gibi :) bugunlerin tadi da bi baska. Bi an once acilin birbirinize yau :)
Bak bak :) iyi bakalim hadi hayirlisi...
O açılsın ya bi kahve içelim iş çıkışı o Zaman olur belki bişeyler
Benim ablam da eniştemé abi diyordu ilk tanistiklari yıl şimdi 2 çocukları var. Bu hikayeyi bi arkadaşım diye anlatabilirsin kıssadan hisse.Az önce kardeş iyi akşamlar dedi ve çıktı. Ben umudumu kesiyorum. Yeter ya ne kardeşi inadına mı yapıyo..Şuan gözlerim dolu ve ofisimde ağlıyorum..
Vazgeçiyorum galiba.. ( normalde erken çıkmayan Ada'm )
Bide gülüyo böyle masum masum offffnapıcam ben..
Ben zaten dünden beri abi demiyorum..kardeş deme lazım olur deyinşaka tabiki ama sizde abi diyormuşsunuz önce siz abi demeyi bırakın baktınız niye abi demiyorsun diye tepki gösteriyor o zaman umudu kesersiniz...
kardeş iyi akşamlar dedi güldü bide çıktı gitti sonraKardeş demesi hepimize enteresan gelmişti ama şimdi anlattıklarınız hoşlandığına işaret ediyor. Tabi top çocukta durumu netleştirecek olan o.
sorgulamadı mı durumu? eğer birşey demiyorsa onunda hisleri olabilir, ama durumu fark edip sizde birşeylerden umutlanmayın diye hala kardeşim diyor olabilir..Ben zaten dünden beri abi demiyorum..
Bazen diyor bazen demiyor ben dünden beri demiyorum mesela oda demiyodu sonra bugün çıkarken kapıdan seslendi yanıma gelmedensorgulamadı mı durumu? eğer birşey demiyorsa onunda hisleri olabilir, ama durumu fark edip sizde birşeylerden umutlanmayın diye hala kardeşim diyor olabilir..
aman çok karışık sizin iş ben bile çıkamadım içinden
Az önce kardeş iyi akşamlar dedi ve çıktı. Ben umudumu kesiyorum. Yeter ya ne kardeşi inadına mı yapıyo..Şuan gözlerim dolu ve ofisimde ağlıyorum..
Vazgeçiyorum galiba.. ( normalde erken çıkmayan Ada'm )
Bide gülüyo böyle masum masum offffnapıcam ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?