Çok mutsuzum galiba olmayacak bu iş :(

Ya ergen köylü kızı gibi değilde daha çok elim ayağıma dolanıyor ona aşık olduğum her halimden belli yani
Anlamış mıdır bilmiyorum ama şu aralar daha fazla görüyorum etrafımda sabah mesela kendi masasında pc var internete bağlı geldi benim odamın yakınına karşıma oturdu ordan bişeyler yaptı arada bi izledim aha aynı böle

Sonra bişe dicekti sanki anlamadım çekingen birisinede benzemiyor ama işte gitti tekrar bidaha geldi bizim buradakilere bi kaç gereksiz soru sordu
Of of yicem artık yaaaaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazdıklarını okuyunca içimi sevinç kapladı kız, sanki ben aşık olmusum gibi. Umarım bu heyecanın mutluluğun bozulmaz. Ama sana tavsiyem sakin itiraf etme o etmeden . erkekler şımarir biliyosun. Ama sadece belli et. Her şey güzel olur senin için inşallah :)

Dediklerini yapıcam çoooook teşekkürler zaten ben asla açılamam kiiiii

Uzun zamandır aşk meşk olaylarının yalan dolan olduğunu okuduktan sonra bu duyguları yaşayan birini görmek beni çok mutlu etti nedense hayırlısı olsun adınıza sevindim

Ahhh 3 sene evveline götürdün beni kocamla flört zamanları aklıma geldi göbüşüme bakıp Kilo mu aldım derken acayip mutlu oldum anlatamam bize bu kadar hissettirdiysen sen kim bilir ne durumdasın hayırlısı olsun inşallah canım inşallah oda sana senin beslediğin duyguları besliyordur

Canımm acele etme sen karşındaki insanı tanimaya çalıs ve akısına bırak Allah eger hayirlisi ise nasip etsin öyle dua et. Ama bu zamanlarında tadını çıkart, kac yıldır hissedemiyorum böyle duygular. Ben dua edecegm insallah senin hayirli eşin odur mutlulugun simdikinden daha çok olur :)

Bence gayet mutlusun aşkın en güzel dönemini yaşıyorsun başarılar

Beni o kadar Mutlu ettiniz ki.. Şuan gözlerim doldu. Çok teşekkür ederim. İnşallah hayırlısıyla olur çünkü içim kıpır kıpır olmasından mütevellit çarpılcam artık

Okurken ben bile heyecanlandım, eşimle ilk zamanlarımız aklıma geldi :) Çook güzel anlar bu anlar tadını çıkar. Umarım hakkınızda hayırlısı olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…