- 3 Ağustos 2012
- 1.473
- 566
- 323
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
-
Hadi hayirlisi böyle temiz aşkları cok severim hersey gonlunun guzelligince olsunAmin canım ya amiiiiin
Ya ergen köylü kızı gibi değilde daha çok elim ayağıma dolanıyor ona aşık olduğum her halimden belli yaniöyle güzel anlatmışsınız ki valla ben heyecanlandım burdamaşallah bu duyguları yaşayabilmek bile çok çok güzel.
bence öncelikle şu abi-kardeş ağzını bırakın.bu aranızda gereksiz bir samimiyet yaratır, enseye şaplak moduna gelirsiniz ki bu çok korkuuuunç.
ikincisi kendinize güveniniz olsun, rahat olun. konuşurken filan böyle köylü kızı, ergen kız triplerinde olmayın. gözlerinin taa içine bakın, sürekli muhabbet edin hani sanki bu sizin normal haliniz gibi sansın ama bakışlarınızla belli edin durumu, ona bakarken yakalasın sizi, gülümseyin bolca. yani ilginizi farketsin ama ispat edemesin.kadın olun accuk başarılar, sevgiler, maşallah, inşallah.
Valla billa demiyorum artıksen abi demeyi acilen bırak
olur olur ama bi ha gayret demesi lazım ikinizindeValla billa demiyorum artık
Sence olur mu bişeyler ya
Dediklerini yapıcam çoooook teşekkürler zaten ben asla açılamam kiiiiiYazdıklarını okuyunca içimi sevinç kapladı kız, sanki ben aşık olmusum gibi. Umarım bu heyecanın mutluluğun bozulmaz. Ama sana tavsiyem sakin itiraf etme o etmeden . erkekler şımarir biliyosun. Ama sadece belli et. Her şey güzel olur senin için inşallah :)
Ahhh 3 sene evveline götürdün beni kocamla flört zamanları aklıma geldigöbüşüme bakıp Kilo mu aldım derken acayip mutlu oldum anlatamam bize bu kadar hissettirdiysen sen kim bilir ne durumdasın hayırlısı olsun inşallah canım inşallah oda sana senin beslediğin duyguları besliyordur
Bence gayet mutlusunaşkın en güzel dönemini yaşıyorsun başarılar
Beni o kadar Mutlu ettiniz ki.. Şuan gözlerim doldu. Çok teşekkür ederim. İnşallah hayırlısıyla olur çünkü içim kıpır kıpır olmasından mütevellit çarpılcam artıkCanımm acele etme sen karşındaki insanı tanimaya çalıs ve akısına bırak Allah eger hayirlisi ise nasip etsin öyle dua et. Ama bu zamanlarında tadını çıkart, kac yıldır hissedemiyorum böyle duygular. Ben dua edecegm insallah senin hayirli eşin odur mutlulugun simdikinden daha çok olur :)
Amin tatlım amiiiin..Okurken ben bile heyecanlandım, eşimle ilk zamanlarımız aklıma geldi :) Çook güzel anlar bu anlar tadını çıkar. Umarım hakkınızda hayırlısı olur :)
İşte karşılıklı mı değil mi emin olamıyorum kiAy ne guzel ilk heyecanlar:) karsilikli olmasi da ayri guzel tabi...
Bence oyle:) esimle ilk zamanlarimiz gibi :) bugunlerin tadi da bi baska. Bi an once acilin birbirinize yau :)İşte karşılıklı mı değil mi emin olamıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?