Çok mutsuzum, ne yapacağımı bilmiyorum

sevenefsun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
10
0
86
Ankara
Merhaba,

Ben 2 yıllık evliyim. Eşimle 3 yıllık bir arkadaşlıktan sonra severek evlendim. Geçen sene bir kızla msn de yazışırken yakaladım. Eşimden hiç beklemediğim için psikolojim bozuldu, 1 ay kadar psikologa gittim. Eşim özür diledi, beni sevdiğini benden ayrılmak istemediğini söyledi. O kızlada yıllar önce dersanede tanışıp çok hoşlandığını, tekrar karşılaşınca yaşanmamış şeylere karşı bir çekim olduğunu ama bitmesi gerektiğini bittiğini söyledi. Geçen hafta eşimle çok basit bir nedenden tartıştık ve bana 4 gün küstü. Bende gece uyuyamadım eşimin maillerini karıştırdım. tesadüfen eşimin maillerini karışıştırırken, başka bir mail adresi bilgilerine ulaştım ve aslında o kızla hiç bitmediğini 1 senedir devam ettiğini gördüm. Çok sinirlendim eşimle konuştum sabah erkenden avukata gittik ve eşim hiç itirazsız boşama protokolünü imzaladı. Bir gün sonrada avukata gitmiş ve davayı açması için vekaletname vermiş. Ben eşimi çok seviyorum, kısa bir süre sonra mahkemem olacak ve boşanacağım. Beni sevmediyse neden evlendiğini, sevdiyse bu kadar çabuk nasıl bitirebildiğini yada o kızla nasıl görüşebildiğini anlayamıyorum. Karanlık bir kuyudayım çıkamıyorum

Canım benim,,, çok üzüldüm. Rabbim kısa sürede pişman etsin eşini inş. Tabi hayırlı ise...
Çok dua et.... Allah a güzel bir çıkış yolu vermesi ve hayırlısı için dua et...
Sabret...

allah yardımcın olsun böylesi daha hayırlı senin için demekki cnm

Allah sabır versin çok zor bir durum
O kız da nasıl bir insanmış evli adamın yuvasını bozuyor
Rabbim ne günlere kaldık hepimize akıl ver
Sen üzme kendini canım demek boş biliyorum ama
Dayan belkide hayırlısı budur...

Ruh halin için Kimsesiz demişsin ama eşin yanında diil diye kimsesiz değilsin. Hiçbirimiz diiliz,
Kimsesizlerin kimsesi Rabbimiz bizimle her daim...

ALLAH (cc)yardımcın olsun canım hakkında hayırlısı olsun.
benim merak ettiğim eşin bu 1 yıl içinde hiçmi belli etmedi aldattığını.yani nasıl olduda anlamadın,bana kalırsa sen hissediyordun ki mailleri kurcalama gereği duydun.yanlış mı düşünüyorum?

cocuğum yok, bundan 2 ay önce eşimle çocuk istiyorduk ve kadın doğumcuya gidiyordum. Zaten bu durumda çok canımı yakıyor. Gelecek umutlarımın hepsini yıktı.

Öncelikle hoşgeldiniz aramıza...

Bu internet yüzünden yuvası yıkılan tek siz dfeğilsiniz aramızda kalıcı olursanız nelere şahit olursunuz...

Ve bizler artık bu internetten tiksinmeye başladık oysa ki onun suçu yok sadece kullanım yanlış oluyor ve bu da yuva yıkmaya kadar gidiyor işte...

Eşinizin boşanmayı bu kadar çabuk kabul etmesi ilginç geldi bana acaba istiyordu da siz mi engeldiniz...

Aranızdaki güven duvarları yıkılmış, yalan da var arkadaşım evliliğiniz de biliyorum konuşması da inan kolay değil ama bence kendi hayatınıza bir yön verin...

ınşallah bundan sonrasında mutlu olursunuz, hakkınızda hayırlısı olsun...

bu bir yıl içerisinde aldatıldığımı hiç hissetmedim. Arada kavgalarımız oldu ve ben anneme gittim, eşim beni annemden getirdi. Oturduğumuz evden taşınmak istiyordum, ev buldu taşıdı, araba kullanmak istiyordum, pazar günleri araba sürmeyi öğretiyordu. Sevginin azaldığını hissetmiştim ama yaşadığımız tartışmalardandır yada zaman geçtikçe azalmış olabilir diye düşünmüştüm. Ogün çok basit bir nedenden tartışma çıkmış olması ve 4 günlük küslüğümüz boyunca hiç aldırır etmemiş olması, rahatsızlık duymaması beni şüphelendirdi.

Her şerde bir hayır vardır...

Hak şerleri hayr eyler

Zannetme ki gayr eyler

Ârif anı seyreyler

Mevlâ görelim neyler

Neylerse güzel eyler

Sen Hakka tevekkül kıl

Tefviz et ve rahat bul

Sabreyle ve râzı ol

Mevlâ görelim neyler

Neylerse güzel eyler

Bir işi murad etme

olduysa inad etme

Haktandir o reddetme

Mevlâ görelim neyler

Neylerse güzel eyler
Sen adli zulüm sanma

Teslim ol evde yanma

Sabret sakın usanma

Mevlâ görelim neyler

Neylerse güzel eyler
Deme şu niçin şöyle

Yerincedir o öyle

Bak sonuna sabreyle

Mevlâ görelim neyler

Neylerse güzel eyler

Her söyleyeni dinle

Ol söyleteni anla

Hoş eyle kabul cânla

Mevlâ görelim neyler

Neylerse güzel eyler
:Saruboceq:

Kıyamam sana ben ya...
ınan içim cız etti ama ne diyeceğimi bilmiyom
Rabbim yar ve yardımcın olsun... Hakıkında hayırlısını nasip etsin inş.

Aramıza hoş geldiniz....

ıçerik nedeniyle konunuz”Bir derdim var- Eşi ve Eşinin Ailesi, “ bölümüne taşınmıştır. Bilginize

sevgisi bittiği için kimseyi suçlamayız fakat bu şekilde yapmamalıydı....maalesef erkekler dürüst davranıp ayrılmak boşanmak yerine aldatmayı tercih ediyorlar....sen ne ilksin ne de son olacaksın...bu yüzden kendinde bir kusur arama...erkek milleti bunu hep yapıyor...hele hele son dönemde internet sayesinde iyice sapıttılar...

mutlaki çok iyi erkekler var...ama azımsanmayacak bir erkek çoğunluğu aldatma yolunu seçiyor...ve kesinlikle de vicdanları sızlamıyor...

tedavine devam etmeni tavsiye ederim....hatta kendini çok kötü hissediyorsan yaşadığın travmanın doğal sonucu olarak depresyona girmişsen psikiyatriste gitmeni tavsiye ederim...

en kısa zamanda atlatmanı mutlu günler yaşamanı diliyorum....

Çocuğunuzun olmaması büyük şans. Bence eşiniz bu işi kendi cephesinde bitirmiş. Sizi istemeyeni siz hiç istemeyin. Kendi yolunuzu çizin. Sizi aldatan biri için üzülmeye bile değmez.

Daha cok yeni evlisin , allah yardimcin olsun, inan cok cok uzuldum, icim ciz etti..Sanirim esini diger kiz ayartti, ve bosan benimle birlikte ol diye aklina girdi, Allahim kadinin serrinden kocalarimizi koru...

Böyle her şeyin apar topar olması çok ilginç.
Yeni mail adresinin şifresini hemen çözdün, konuştunuz ve ertesi gün dava açtı.
Senin yapman gerekeni o yapmış yani ama sen ayrılmak istemiyorsun.
Konuştuğunu görmesen evlilik güzel güzel devam edecekti diyorsun.
Hafta sonu senaryolarından biri gibi geldi bana.CADIARZU
Eğer doğruysa da kusura bakma pek mantığım almadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…