Çok mutsuzum, ne yapacağımı bilmiyorum

bu tip adamlara üzülmeye değermi be güzelim yazık etme kendine arkana bile dönüp bakma.şimdi sen duygularından dolayı bir erkek o var hayatta sanırsın oysa daha sevilecek uzun ömrün var önünde inan herşey daha güzel olucak...
allah yardımcın olsun canım.

çok çabuk gelişmiş olaylar.. boşanmaya hemen karar vermiş.. sanki böyle birşeyin olmasını bekliyor gibi..belkide seninle değilde o kızla bir gelecek düşünüyordu.. seninde boşanmayı istemen işini hızlandırdı.. hazır fırsatını bulmuşken kaçırmak istemedi... hakkında hayırlısı.

ayy canım aslında bende acabamı demiştim yeni profil falan ya hadi neyse yorum atayım bekleyiim bari dedim
:roflol:

Anlayamiyorum....neden bir insan tam manasi ile baglanmak istemedikten sonra evlenir....hic mi düsünmez....karsisindaki insaninda hayalleri umutlari var...bunlari yikmaya hakkim yok demezmi?

Madem hala kadin kiz pesindesin be adam...madem hala doymadin o hayata ne diye elin kizinin tertemiz hayallerini sevgisini kirletiyorsun...

Basini dik tut güzelim....Serefi serefsizden, edebide edepsizden ögreniyoruz bu hayatta....

Umut dedigin sey yine yeserecek insallah.....allah bundan sonra bahtini acik etsin.

ayy canım aslında bende acabamı demiştim yeni profil falan ya hadi neyse yorum atayım bekleyiim bari dedim

ARkadaslar esiyle arasinda gecen bir suru tartisma olmustur mutlaka, yani hepsini nasil yazsin kizcagiz, zaten seneryo olsa geyik icinmi topic acicak, isi gucu yok sanki baska.....
Her evde oldugu gibi tartismalar atismalar kavgalar oluyor esler arasinda, siz onlarin hepsini yazabiliyormusunuz buraya, lutfen elestirirken enpati yapin biraz, kendinizi o arkadasin yerine koyun...

Buarada Nutez senden alinti yaptim kusura bakam canim, yanliz sozum sana degil , tum altinda birseyler arayanlar icin....

Senin adına çok üzüldüm canım ama bu şartlarda en doğrusu boşanmayı kabul etmen tamam senin için çok zor olacak ama seni istemiyen bir insan için üzülmeye değmez demekki eşin kafasında bu evliliği bitirmiş kavganız da buna tuz biber olmuş hakkınızda hayırlısı olsun.

sizi bu kadar kolay gözden cikarabildigine göre, üzüldügünüze degmez.
kendi yolunuzu cizmeye bakin.

karanlık kuyudan cık..
cunku sadece uzulen yıpranan sen olmussun saglıgna bak..
senı kazanmak ıstemeyn bırı ıcın daha ne yapıcaksın kı!..hıc bısı yoluna bak o nasıl bakıyosa yuru hayatındakı engellerı as huzura kavus..

aynen canım birinin gene canı sıkılmış herhalde....vereliniortak
Bugün yeni profille kaç tane saçma konu vardı ve konu sahibi ortada olmayan sayısını unuttum...lmaz:
Bu saçmalıklar bir hastalıksa..Acaba bu hastalığın bir adı var mı?laelaelaelaelae

Ben de zaten empati yaparak yazıyorum yorumlarımı.
Ben olsam eşim beni boşuyorsa ilk işim dur bir kk den üyelik alıp onlarla dertleşeyim diye aklıma gelmezdi.lmaz:
Eski üye olsam tamam burası bir aile gibi hatta insanlar kimse ile paylaşamadıklarını yazabiliyor.
Genelde bu konuların hafta sonu olması dikkatimi çekti.
2006 model bu hastalığın adını bende bilemiyorum nedenini de anlayamıyorum.:1no2:

Son düzenleme:
Üzücü bır durum Allah yardımcın olsun ama asla yıkılma senı sevmeyenı ıstemeyenı sende ısteme her şerde bir hayır vardır unutma Rabbim sana böyle bir yazı yazmışsa buna da şükret elbet hak ettiğini bulacaksın sen yalnız değilsin en başta kurban olduğum Alla var o yüzden sıkmamaya çalı canını bılıyorum zor ama bugunlerde geçicek yüreğini ferah tut ....

banada ilginç geldi msn de yazısırken gördüğünde tekrarlayabileceğini düşünmen gerekirdi hem neden her kavgada annene gittin ki? her evli çift kavga edebilir bu evi terketmemiz gerektiği anlamına gelmez bence sende biraz çanak tutmussun gibi geldi yada gercekten konu haftasonu konusu

adam tercihini yapmış bence diğer bayana iyice kapıldığı için sizi gözden çıkarmış.

eşiniz çok karaktersizmiş. evli iken başka biriyle konuşup uzattığına göre.. böyle basit bir adımdan kurtulmaya bakın..

ilk dönemler elbette sancılı ve üzücü olacaktır. alışmalısınız. ama diğer bayana ulaşma şansınız varsa boşanmak üzere olduğunuzu artık sana kaldı mutlu ol demelisiniz. eğer evli olduğunu bilmiyorsa da öğrenir.

Haftasonu gazetelerin eğlencelik ekleri var ya bunlarda onlar herhalde şekerim..vereliniortak
Eğlencelik ..yazıyor kaçıyor..konular da bi mantık dışı ki sorma..
kötükedihüso

Bu tip erkekler ne serefsiz yahu!
Allah'a havale et ve kendini toparla canim ne yapabilirsin ki ayaklarina mi kapanacaksin,
yol ver gitsin!

cadıarzu cadıarzu cadıarzu

Haftasonu gazetelerin eğlencelik ekleri var ya bunlarda onlar herhalde şekerim..vereliniortak
Eğlencelik ..yazıyor kaçıyor..konular da bi mantık dışı ki sorma..
kötükedihüso

Bence de canımkaydirigubbakcemile5
Aman yine de böyle dertler olmasın da eğlencelik olsun keşke yazmaya razıyız.

Bu arada konu sahibi nerde?

"Kötü zanda bulunmaktan kaçınınız. Çünkü zan, sözlerin en yalanıdır. "
Hadis-i Şerif
a.s.

Eşimle ilk senemizde herşey çok güzeldi. Msn kızla yakaladıktan sonra ki 1 sene içerisinde kavgalarımız oldu, 3 kez anneme gittim geldim. Bana sevgisinin azaldığını hissediyordum ama o beni sevdiğini söylüyordu. Her seferinde annemden geri getirdi. En son bundan 2,5 ay önce tartışıp anneme gittiğim de yeni bir eve taşınmak istiyorumdum, araştırdı buldu ve evi kendi taşıdı. Sonra annemden geldi aldı, yeni evimizde yeni evlenmiş gibi herşey yeniden başlayacak mutlu olacağız dedi. Bende ayrı kaldığı zamanlarda beni özlediğini söyledi. Biraz zayıflamıştı, Ben çok yorulduğu yada yemek yemediğinden mi zayıfladığını sordum. Sen olmadığından yiyememiş olmayayım mı dedi. Araba sürmeyi öğrenmek istiyordum, pazar günleri bana araba sürmeyi öğretti. Biranda boşanmayı bu kadar çabuk kabul etmiş olması, bir senedir bu kızla görşüyor olması ve buna rağmen şimdiye kadar benden ayrılmak yerine bir çaba harçamış olmasını anlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…