Çok mutsuzum, ne yapacağımı bilmiyorum

Canım şu günlerde Allah'ın rahmet ve merhametinin kulları üzerine coştuğu günler içindeyiz. Ve malum bu hal Ramazan ayında zirve yapıyor... Bu günleri sıkıntılarının giderilmesi için iyi bir fırsat bilip, Allah'a sıkıntılarını gidermek için yalvar. Ama asla eşine yalvarma....Çünkü kalpler sadece Allah'ın iki parmağı arasında... O kalpleri bir evirir bir de çevirir...

Yeni üye oldum, boşanma davamızda açıldığından profile bekar mı, evlimi ne işaretleyeceğimi bilemedim bekar yazdım. Çünkü bu işin dönüşü yok. Avukat en kısa zamanda boşanma olmayı için ek dilekçe bile verdi.

boşanmayı sizde hemen kabullenmiş olmalısınızki profilinizde bekar yazıyor henüz davanıız sonuçlanmadığı halde

Siz olsanız bu durumda geri dönüşün olabileceğini düşünürmüsünüz? Ayrıca aileside arayıp beni suçla ben karılık yapsaymışım başka kadına gitmezmiş. Hatta ben boşanmak istiyormuşum da oğullarına iftira atıyormuşum. Onlar oğullarını çok iyi yetiştirmişler. Şimdi onlarda beni ve bu evliliği istemiyorlarmış.

üzülme canım herşeyin hayırlısı bu karılık lafına çok gıcık oluyorum sende deseydin oğlun kocalık yapsaydı ailesine sahip çıkmasını bilseydi kim ister ewliliği bitsin yuvası yıkılsın bi kadını rezilde vezirde eden kocadır boş ver pişman olur ama iş işten geçer boşanmak çok zor rabbim yardımcın olsun

Iyi yetistirdikleri adam ortadasengözlerimebaksanab

çok üzüldüm Allah yardımcın olsun.çocuk yokmuş en azından buda bi teselli sayılır.hayat hepimize iyi kötü bi sürü şey getiriyor.herşey geçer meraketme.

bende cok uzuldum herseyde bir hayir vardiriyiki cocugunuz yok esinizde hic itiraz etmemis caba felan gostermemis anladigim kadariyla allah yardimcin olsun herseyde bir hayir vardir uzulme canim

bir sene süren bi ilişkisi varsa 2 ay önce bebek için seni doktora götürüyor.şu erkeklerin oyunları bitmiyor ya.artık ne düşünüp ne karar aldıysa 4 gün küslük sonra boşanma.neden yaptı bednemiydi hata diye düşünme canım bu durum böyle tuhaf işte.insanın nedenlere aklı ermiyor malesef.

valla kurtulmuşsun canım bu adamdan da densiz ailesinden de

psikolojik destek de alırsın bugünleri de atlatırsın hayat senin bu adam için kendini yıpratmaya değmez

yeni bir sayfa açarsın hayatında seversin de sevilirsin de o kendi derdine yansın pehh

Bende biran önce geçmesini umut ediyorum. Kader diyorum.

İlahi adalete güvenin...Bir arkadaşımın başına da buna benzer bir durum gelmişti... Çocuk ayrılırken arkadaşıma cehenneme git demişti. Ailesi de hiç umursamamıştı... DÜNDEN RAZI görünmüşlerdi ayrılmalarına. ve arkadaşım ilk günler çok üzüntüden kahroldu, ancak dua ede ede bir iki ay sonra morali çok düzeldi... ve 6 ay sonra ailesi yeniden arkadaşımın işyerine geldiler mahçup şekilde gönlünü almak için.... Bir altı ay sonra ise cehenneme git diyen çocuk ve ailesi hep beraber arkadaşıma yalvarmaya başladılar....
Suçsuz iseniz, İLAHİ ADALET er geç tecelli eder.Sabredin...Ama bu kadar olandan sonra işinize yarar mı bilemem:1no2::1no2:...

şu erkek milletini anlamak ne kadar zor nbebel için doktora gönder anasının evinden al gel bi dediğini iki etme sonra en ufak şeyden boşan hiç te olcak şeymi allah sabır versin canım hem o enson ailesinin dediğine sende deseydin oğlunuz adam olsa benı aldatmazdı dşye

severken bunları yaşamak ne kötüsü sanırım..

hele ki salak yerine konmak,
uzun bir süre boyunca aldatılmak.

eşini cok sevmiş olabilirsin,
ama bundan sonra hala sevmek bira zmantık ve akıl dışı olur.

bunları yapan/yapabilen bir adam asla ve asla sevilmeye layık değildir.

geçmiş olsun size,
üzüldüm cidden.

güzelim emin ol kimse altında birşey aramıyor ,fakat yıllardır bu siteye öyle konular geliyorki sadece buradaki tıklanmayı rekor saymak yada bayanları birbirine düşürüp gülmek için konu açıp kaçıyorlar..bu arkadaşın olayları okadar basit veçabuk gelişmişki şüphelenmemek elde değildi doğrusu..en azından anlatım kısa ve yeterli olabilirdi.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…