çok mutsuzum ve umutsuzum

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
118
İstanbul
evet kızlar dün görümcemin doğumgünüydü bende ona baharatlık takımı ve pasta aldım gittim kutladık herşey yolundaydı sonra eşim 23.30da geldi ve gelir gelmez ne aldın dedi görüümcemde gösterdi hemen başladı yok niye böyle pahalı bişey almışım ben çok savurganmışım kredi kartımı kırıcakmış :( buna benzer tonlarca şey söyledi bende dedim ki ben üzerime düşeni yaptım ayrıca senden para istemedim niye söleniyosun kendi paramla aldım dedim ayrıca savurganlık yapıp ne yapmışım dedim sen bana doğum günümde bi pasta bile almadın dedim .. i,şte tartıştık sabahta o uyuyodu bende görüşrüüz diyi evden çıkıp işe geldim :( çok mutsuuzm beni anlamıyor sizce bu durumda ne yapmalı sadece fikir almak için yazıyorum ve içimi dökmek için :(:ssz:

Kendi kardesine alinan hediye icin para muhabbeti yapan adamin butun parasi harcanmali !

benden soylemesi

hic sorma istedigini al gec :)

kızlar :( inanın çok bunaldım her konuda tartışıyoruz bu sadece dünkü olay anlayamıyorum artık daha evleneli 5 ay bile olmadı neden böyle :( sizce bu düzelir mi kafayı yedim artık :( :ssz:

eşler arasında en nefret ettiğim durum para lafı çıktımı sinir olurum...
mide bulandırıcı bi durum bu...:19:
5 ay evliliklerin oturması için çok kısa bi süre biraz daha zamana ihtiyacınız var derim hayırlısı olsun hakkınızda:26:

cnm yeni evli olduğunuz için olabılırmı kı borçunuz varsa onları düşünerek mi böle söledi ki:ama sonuçta kardeşine alınmış yani yapmamalı ınsan kendı ailesıne cımrı olursa gerısını düşünemıyorum

Son düzenleme:
Bence bu sadece bardağı taşıran son damla
Evveliyatı vardır bunun 'sen çok savurgansın yeter artık kredi kartını kıracağım' dediğine göre
Çünkü baharatlık ve pasta da pek bi savurganlık yok

Bu erkekler de bi garip ailesini düşünsen dert, düşünmezsen dert :1:

Son düzenleme:
benim sevgilim cebinden çıkmadığı halde harcamalarıma takmış bir durumda babam al al evlenincede 7 çift ayakkabı birden aırsın der erkekler bayılıor para muhabbeti yapmaya
:(

kızlar yemin ederim ben kendim çalışyıorum ve kocamdan tek bi gün gerçekten ihtiyacım olmadan hiç bişi istemedim ve genelde de kendi parramla alırım yada ailem alır kendi bana bi doğum gnü pastası almadı nikah günümüzde bi çiçek bile almadı :( sonrada bana böle yapıor :( hiç bişey anlamıyorum bugün akşam konuşmayı denicem bakalım :S :51:

kızlar yemin ederim ben kendim çalışyıorum ve kocamdan tek bi gün gerçekten ihtiyacım olmadan hiç bişi istemedim ve genelde de kendi parramla alırım yada ailem alır kendi bana bi doğum gnü pastası almadı nikah günümüzde bi çiçek bile almadı :( sonrada bana böle yapıor :( hiç bişey anlamıyorum bugün akşam konuşmayı denicem bakalım :S :51:

anladığım kadarıyla seninki hem cimri hemde düşüncesiz :44:

bu lafları görümcenin önündemi söledi anlamadım...
adama bak hoşuna gitmesi lazımken .

O hediyeyi sen kendi kardeşine almış olsaydın ve eşin aynı tutumu gösterseydi inan art niyetli derdim ama onun kardeşine aldığın bir hediye için sana kızıyorsa eşin bence para konusunda titiz derim.yani para konusunda fazlamı tutucu harcamayı sevmezmi ne bileyim işte cimri mi yani :50:

canımcımm düzelir üzülme oturur herşey;) senden 2 ay fazla tecrubeli olarak yazıyorum

evet kızlar dün görümcemin doğumgünüydü bende ona baharatlık takımı ve pasta aldım gittim kutladık herşey yolundaydı sonra eşim 23.30da geldi ve gelir gelmez ne aldın dedi görüümcemde gösterdi hemen başladı yok niye böyle pahalı bişey almışım ben çok savurganmışım kredi kartımı kırıcakmış :( buna benzer tonlarca şey söyledi bende dedim ki ben üzerime düşeni yaptım ayrıca senden para istemedim niye söleniyosun kendi paramla aldım dedim ayrıca savurganlık yapıp ne yapmışım dedim sen bana doğum günümde bi pasta bile almadın dedim .. i,şte tartıştık sabahta o uyuyodu bende görüşrüüz diyi evden çıkıp işe geldim :( çok mutsuuzm beni anlamıyor sizce bu durumda ne yapmalı sadece fikir almak için yazıyorum ve içimi dökmek için :(:ssz:

3-5 kuruşluk şey için öyle bir zamanda bunun konusunu etmesi hiç güzel olmamış. bir baharatlık ne kadar pahalı olabilir ki?:ssz:
her zaman mı böyle para konusunda?
ya da siz gerçekten savurgan mısınız?
bu dediğini hafifletmez tabi savurgan dahi olsanız..

valla canım bende bunun öncesi vardır die düşündümm..çünkü sonucta onun kardeşine almışşsın yanı :34:
bence biraz sabrettt dha yolun başındasınnn şekerimmm :54:

eşinn cimri sanırımm yaa :37:

Ben kadınların hem çalışıp hemde harcadıkları paraya eşlerinin karışmasını bir türlü anlayamıyorum..

Sanırım biraz yüzsüz olup hem para kazanıp hemde koca parasını yemek gerekiyoki anlasınlar..Zaten kazandıkları ölçüde size bakmaları gerekiyo bu onların vazifesi..

Anlayamıyorum anlayamıcamda sanırım ben bu erkek milletini...

Back
X