• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum yalnızım

Katina-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
467
107
103
Çok mutsuzum huzursuzum. Her şeyi erteliyorum . Hiç sosyal olamıyorum eskiden sosyaldim şimdi ne olduysa hayat enerjim yok. Her şey üstüme üstüme geliyor. Ne arkadaşım var ne dostum . Hayattan umudum kalmadı gençliğim gidiyor ben sadece izliyorum :KK43:

Son düzenleme:
bende de benzer sorunlar var ama kapatmayın kendinizi mücadele edin sağlık sorunlarınız için sağlıklı beslenin yoga pilates gibi psikolojiye iyi gelen sporlar yapın bakımlı olun önce kendiniz için.eğitiminiz işiniz varsa onlara sarılın yeni insanlarla tanışın. belki evlilik olur eğer çalışmıyorsanız yani kapatmayın kendinizi. ne olursa olsun.

düşünüyorum diye bir şey yok, uzman bir psikiyatriste başvurun. Hayatınız sandığınızdan değerli. Toparlamak sizin elinizde.

E o zaman harekete geçin.
Tedavi oluyor musunuz?
Hayır kendi kendime düzelirim hallederim diye psikoloğa falan gitmedim daha büyük sağlık sorunlarım var hep erteledim kanser bile olabilirim yani . nereden başlayacağımı bilmiyorum hayatımı düzene sokamıyorum kafayı yicek gibi oluyorum .son 4 yılım aşırı kötü geçiyor her şey üst üste geldikçe bende saldım.

Hayır kendi kendime düzelirim hallederim diye psikoloğa falan gitmedim daha büyük sağlık sorunlarım var hep erteledim kanser bile olabilirim yani . nereden başlayacağımı bilmiyorum hayatımı düzene sokamıyorum kafayı yicek gibi oluyorum .son 4 yılım aşırı kötü geçiyor her şey üst üste geldikçe bende saldım.

Teşhisi doktor mu koydu peki? Sanmıyorum. Hemen bir doktora gidin doğru teşhis koysun size. Tedaviniz başlasın.

Siz bence de hiç ama hiç iyi değilsiniz. Şizofreni, depresyon, dışarı çıkma korkusu hepsini geçtim de 4 yıldır kendi kendinize iyileşebileceğinizi sanarak doktora gitmemeniz hastalığının adı tıpta ne acaba? HEMEN DOKTORA GİTMENİZ GEREKİYOR. Hastaneye gitmek için ölmeyi mi bekliyorsunuz anlamadım? Bir an önce gidin ve kendinizi ihmal etmeyin çünkü evde kendi kendinize iyileşemez veya kendinizi tedavi edemezsiniz.

Back
X