Çok mutsuzum

egem07

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
926
152
303
Diğer
Merhaba arkadaşlar moralim şu an çok bozuk eşimle hiç anlaşamıyoruz hep bi huzurluk var..bi gün iyiysek 3 gün kötü oluyo aramız .. beni anlamıyor çok şey istemiyorum eve gelince sohbet edelim gününü anlatsın biraz ilgi göstersin bunu bekliyorum .. böyle söyleyince seninle dedikodu mu yapayım ne anlatıyım hep aynı şeyler diyo.. geçenlerde işyerinden bi kadın mesaj atmış eşim söyledi eşim yüz vermemiş nasıl sinir oldum anlatamam.. eşime güveniyorum öyle bişey yapcağını sanmıyorum zaten eşim terslemiş ama ben yine de çok kıskanıyorum .. ama eşim de bana karşı böyle duygular Yok beni kıskanmaz merak etmez napıyorum neredeyim sorgulamaz bahanesi de sana güveniyorum diyo faceden bazen arkadaşlık gönderen mesaj atan falan oluyo söyleyince kapat o zaman Faceni diyo yani tepki göstermiyor kıskanmıyor ben üzüldüğüm zamanlar pek umrunda olmuyor.. kavga ediyoruz bazen ağlıyorum sarılıp teselli etmez özür zaten asla dilemez. . Günlerce konuşmasak ilk adımı atıyım demez beni sevdiğine inanmıyorum o çok seviyorum falan diyo ama ... hep lafta icraat yok maalesef psikolojim bozuldu artık kendimi o kadar değersiz hissettiriyor ki bana napıcağımı bilemiyorum

Amin canım Allah herkese mutlu huzurlu bi yuva nasip etsin mutsuz bi evlilik cehennem azabı bu dünyada iyi dleklerin için teşekkür ederim

Evet canım haklısın evdeyim çalışmıyorum kendime bi uğraş bulmam lazım sanırım

Kıskanmaması daha iyi değil mi? Kıskansa ve kısıtlamaya çalışsa hayatın daha kötü olur. Bunalmış olabilir biraz fazla ilgiden. Çünkü ben de bunaldığımda sevgimi göstermek gelmez içimden soğuk davranırım

Evet farkındayım ama kendimi tutamıyorum içimden gelen herşeyi söylüyorum dilimi tutamıyorum çok sabırsız bi yapım var o yüzden işte dırdırcı oluyorum maalesef hep

Yani tabi aşırı kıskanmasını istemem ama onda da hiç yok seven insan kıskanır eşimi o kadar göklere çıkarmışım ki gözü benden başkasını görmez diyo herhalde

Üzgünüm ama kocanız tam bir öküz, bence bu saatten sonra ancak onu umursamayarak ve hayatınızda onun olmadığı yeni alanlar açarak mutlu olabilirsiniz.

Yani tabi aşırı kıskanmasını istemem ama onda da hiç yok seven insan kıskanır eşimi o kadar göklere çıkarmışım ki gözü benden başkasını görmez diyo herhalde
Bizim en büyük hatamız hayatımıza giren erkekleri merkeze koymamız. Dünya onun etrafında dönüyormuş gibi davranmamız. Ben de çok düştüm bu hataya. İşin kötü tarafı buna alışan adam kolay kolay kabul edemiyor siz uzak davranınca. Durumu değiştirmek çok zor

Dün geceden beri konuşmuyoruz şu an işte kendi kendime yemin ettim aramıycam diye çünkü yoruldum hep ilk adımı atmaktan haklı da olsam alttan almaktan

Dün geceden beri konuşmuyoruz şu an işte kendi kendime yemin ettim aramıycam diye çünkü yoruldum hep ilk adımı atmaktan haklı da olsam alttan almaktan
Şu an senın için içini yiyo.hep onu düşünüyosun ama onun için şu an herşey normal.anormal bi durum yok.senın ne çektiğini bilmiyo.
Sende bıraz geri çekil.eskisi kadar konuşma.ilgilen ama dozunda kalsın.biraz konuşma bakalım belki onunda iş yerınde sıkıntıları vardır.sen bütün gün kafanda kurup doluyosun o eve gelınce ona boşaltıyosun enerjını ama adam zaten dolu.almıyo artk kafası.oda çareyi susmakta bulmuş.
Sen sevdıgı yemegı yap güzel karşıla.hiç sorun yokmuş gıbı güleryüzlü ol.rahatlasın bıraz adam eve gelınce huzur bulsun ki senıde kendıne yakın bulup anlatsın sıkıntısını.Senın ona yaklaşımın değişirse belkide kendısı anlatıcak sıkıntısı varsa.ona bunu anlatma fırsatı ver.erkekler cok sıkılınca cok üstüne gidip konuşunca kabuguna cekılıyo malesef bende yaşadım bnu.evlı degılım ama erkek arkadsmda yasadım

Ben eşinin seni sevdıgını düşünüyorum.bi söyledıgım gıbı yaklaş ona eger hala aynıysa ozamn başka bı sorun olabılır

Evet canım hayat ona güzel İnan ki her yöntemi denedim 9 yıldır evliyiz değişen bişey yok artık psikolojim bozuldu ben hep iyi olcam hep Güleryüzlü olcam onu istiyo söylüyor Da zaten ama ben kötü olunca bişeye moralim bozuk olunca oralı olmuyo anlatıyorum duymuyor cevap vermiyo sadece onunla alakalı değil başkalarıyla da sorun yaşadığımda aynı durum yani oturup dertleşmiyoruz bunun içinmi evlendim diyorum kendi kendime ben ailemde böyle görmedim herkes birbirini dinler dertler konuşulur biz böyle gördük şimdi eşimin böyle olmasını kabullenemiyorum çok sevgiyle büyütüldüm ailem hep dostum gibi oldular eşimde bunları göremiyorum ve çok canım sıkılıyor bu duruma

Hmm doğru söyluyosun.Aılede gordugunu ıstıyosun sende.ama 9 sene az bı zaman degıl.şimdi değişirmi bilmem

Yani o da öyle söylüyor çok seviyorum diyor ama bizim sevgiden anladığımız farklı şeyler herhalde
Evet sorun nedir teşhis etmişsin.
Eşin sevdiğini söylüyor ama sen sevildiğini hissetmiyorsun.
"Beş sevgi dili" adında bir kitap var. Okumanı tavsiye ederim. Tam da söylediğin cümlenin çözümünü anlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…