Çok Mutsuzum

Mutluluğu karşı cinste aramayın kendiniz mutlu olmayı deneyin.Biri sizi mutlu edemez.Siz kendinizi mutlu edebilirsiniz ancak.

Kısmet bu işler. İllaki bir yerlerde bekliyordur.

Mutluluğa yüklediğiniz anlam sizi mutsuz ediyor. Mutluluğu karşı cinsten beklemeyin. Kendi mutluluğunuzu kendiniz yaratın. Kitap okuyun, müzik dinleyin, saatlerce film izleyin veya ne bileyim neyden mutlu oluyorsanız onu yapın. Insanlara gönüllü olarak yardım edin. Maneviyat sizi mutlu edebilir.

Ben belki sadece sevgili istiyorum evlenme lafını nerden çıkardınız?

Mutluluk bakış açısı bence. ....ben çok severken eşim vefat etti küçücük kızımla kaldım ama sizin gibi cetrefil o da gitti zaten bakis acim olmadi bu biraz baktigin yeri değiştirmek. ...yoksa herkes neler yaşıyor canım ya....

Şu zamanda belki de en iyisi sosyal medyadir gönlünüze göre birini bulursunuz insAllah en kısa zamanda

'Eat pray and love' filmini izlemeni tavsiye ederim. Bu konuyla ilgili tek diyebileceğim bu. Film biraz umut oluyor insana.İlham verici.

Cokmu swcicisinuz acaba bundan dolayimidir.bide cocuk olmasi 40 yaslarina dogru guclesiyor nasip kısmet

O nasıl oluyor ben çok merak ettim
Ben şöyle açıklayayım kendime göre,
Kendinize deger verdiginizde kişisel sınırlarınız prensipleriniz oluyor ve bunlara uymayan insanlar hayatınız da olmuyor bulunamıyor .
Size göre olmayan ya da karaktersiz insanlar bir günde öyle olmuyor en başından beri öyleler ama kendine deger vermeyen insan prensipleri olmadığı için yaptıklarını inceleyemiyor, irdelese de bağımlı oluyor kopamıyor kopmuyor .
Işte bu yüzden böyle insanları siz çekiyorsunuz siz hayatınıza alıyorsunuz

Ben de sizin gibiyim. Sarilalim mi birbirimize? ❤

O duzgun adamlarla ben de hic karsilasamadim bunca sene, bundan sonra da karsilasmam. Bizim sansimiz da boyleymis. Ne yapalim?

Diger guzelliklere odaklanmak lazim. Hayat cok degerli.

Ben de sizin gibiyim. Sarilalim mi birbirimize? ❤

O duzgun adamlarla ben de hic karsilasamadim bunca sene, bundan sonra da karsilasmam. Bizim sansimiz da boyleymis. Ne yapalim?

Diger guzelliklere odaklanmak lazim. Hayat cok degerli.

M mutluyum1 Summer-girl bir de ben bu konuda benzer durumdaymışız.. Allah hayırlısını versin inşallah bizim de bu hayatta başka görevlerimiz olabilir belki.. Daraldığınızda buradan mesajlaşalım yasak değildir sanırım.

Canım ben yıllarca bekar ve sevgilim olmadan çok daha mutlu günler yaşadım. Ciddi sevgilim oldum işler sarpa sardı, nişan evlilik çocuk derken.. Bilenler bilir ömrümün en kötü günlerini yaşıyorum. Ben seni anlıyorum beni anlayan biri olsa sevgilim olsa yalnızlığımı paylaşsam diyorsun ama o işler herzaman öyle olmuyor Kendi kendine mutlu olmayı öğrenirsen yalnızken de biri varken de en mutlu sen olursun :) Şu an bana yalnız günlerimi verseler daha ne isterim :)

Reactions: mb1
Ayni durumdayiz. Cok iyi anliyorum. Bekar oldugumuz icin bile cevre daraliyor. Sizi anliyacak kisi sayisi azaliyor. Bir yerde yalnizlasiyor insan. İste bu yuzden beraber gulebilecegi dertlendiginde konusabilecegi biri olsun istiyor. Yoksa koca meraki degil yani. Zaten oyle olsa birine uygun olmasa bile evet der gecerdik. Surda sadece dertlesmek isterken bile ne yorumlar yaziliyor. Belki guzel cumlelere ihtiyaci var karsidakinin. Bu arada hayatta hastalik kayip pek cok seyi gormus yasamis biriyim. Elbette buyuk sikintilardan degil ama insan yaninda biri olsun istiyor. Yalnizlik Allaha mahsus. İnsallah rabbim onunuze guzel insan cikarsin. İyi dileklerde bulunmak cok da zor olmasa gerek. Herkes yasadigini bilir.

Çok teşekkür ederim.. Aynen söylediğiniz gibi.. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…