Kısmet bu işler. İllaki bir yerlerde bekliyordur.Mutlu olacağıma dair incecik bir ip gibi bir umudum var. Bazen o da yok.. Bir insan hayatı boyunca bir tane bile ya şu da iyi biriydi ama anlaşamadık.. diye bir tane bir doğru düzgün biriyle tanışmaz mı? Yaş 40 a yaklaşıyor.. Ben doğru düzgün biriyle tanışmış değilim. Hiçbir beklentim olmadığı zaman, mutlu olmayacağımı bildiğim zaman kafam rahat. Nasip değilmiş diyorum. Ama bazen, ya bir tane bile doğru düzgün biri olmaz mı diyorum..
Not: Arkdaşlar konu evlenmeme ile ilgili değil, konu neden doğru düzgün biri ile karşılaşmıyorum sorunu.. Tşk ederim.
Ismini ve konunu gorunce yine evlenemedim,kafama uygun birini bulamadim konulu oldugunu tahmin ettim .Yanilmadim da.
Sen bu kadar buna kafa yordukca uzuldukce olmuyor.Bunu bir anlasan...Arkadasim 40 yasina kadar zerre umru degildi birinin olmamasi.Aniden cikti biri karsisina ve evlendi.Kendini paraliyosun.Yapma boyle.
Mutluluk bakış açısı bence. ....ben çok severken eşim vefat etti küçücük kızımla kaldım ama sizin gibi cetrefil o da gitti zaten bakis acim olmadi bu biraz baktigin yeri değiştirmek. ...yoksa herkes neler yaşıyor canım ya....Mutlu olacağıma dair incecik bir ip gibi bir umudum var. Bazen o da yok.. Bir insan hayatı boyunca bir tane bile ya şu da iyi biriydi ama anlaşamadık.. diye bir tane bir doğru düzgün biriyle tanışmaz mı? Yaş 40 a yaklaşıyor.. Ben doğru düzgün biriyle tanışmış değilim. Hiçbir beklentim olmadığı zaman, mutlu olmayacağımı bildiğim zaman kafam rahat. Nasip değilmiş diyorum. Ama bazen, ya bir tane bile doğru düzgün biri olmaz mı diyorum..
Not: Arkdaşlar konu evlenmeme ile ilgili değil, konu neden doğru düzgün biri ile karşılaşmıyorum sorunu.. Tşk ederim.
Şu zamanda belki de en iyisi sosyal medyadir gönlünüze göre birini bulursunuz insAllah en kısa zamanda ♥
O nasıl oluyor ben çok merak ettimdüzgün olmayan o insanları, kendiniz çekiyorsunuz...
'Eat pray and love' filmini izlemeni tavsiye ederim. Bu konuyla ilgili tek diyebileceğim bu. Film biraz umut oluyor insana.İlham verici.Mutlu olacağıma dair incecik bir ip gibi bir umudum var. Bazen o da yok.. Bir insan hayatı boyunca bir tane bile ya şu da iyi biriydi ama anlaşamadık.. diye bir tane bir doğru düzgün biriyle tanışmaz mı? Yaş 40 a yaklaşıyor.. Ben doğru düzgün biriyle tanışmış değilim. Hiçbir beklentim olmadığı zaman, mutlu olmayacağımı bildiğim zaman kafam rahat. Nasip değilmiş diyorum. Ama bazen, ya bir tane bile doğru düzgün biri olmaz mı diyorum..
Ben şöyle açıklayayım kendime göre,O nasıl oluyor ben çok merak ettim
Ben de sizin gibiyim. Sarilalim mi birbirimize? ❤
O duzgun adamlarla ben de hic karsilasamadim bunca sene, bundan sonra da karsilasmam. Bizim sansimiz da boyleymis. Ne yapalim?
Diger guzelliklere odaklanmak lazim. Hayat cok degerli.
Benide araniza alinM mutluyum1Summer-girl bir de ben bu konuda benzer durumdaymışız.. Allah hayırlısını versin inşallah bizim de bu hayatta başka görevlerimiz olabilir belki.. Daraldığınızda buradan mesajlaşalım yasak değildir sanırım.
Ayni durumdayiz. Cok iyi anliyorum. Bekar oldugumuz icin bile cevre daraliyor. Sizi anliyacak kisi sayisi azaliyor. Bir yerde yalnizlasiyor insan. İste bu yuzden beraber gulebilecegi dertlendiginde konusabilecegi biri olsun istiyor. Yoksa koca meraki degil yani. Zaten oyle olsa birine uygun olmasa bile evet der gecerdik. Surda sadece dertlesmek isterken bile ne yorumlar yaziliyor. Belki guzel cumlelere ihtiyaci var karsidakinin. Bu arada hayatta hastalik kayip pek cok seyi gormus yasamis biriyim. Elbette buyuk sikintilardan degil ama insan yaninda biri olsun istiyor. Yalnizlik Allaha mahsus. İnsallah rabbim onunuze guzel insan cikarsin. İyi dileklerde bulunmak cok da zor olmasa gerek. Herkes yasadigini bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?