- 7 Mart 2020
- 439
- 352
- 33
- Konu Sahibi Niloyaaniloyaaa
-
Hastane olması,covid bölümünde olmam..Mutsuz olma sebebiniz nedir?
Bir de sebepsiz mutsuzlukMutsuz olma sebebiniz nedir?
Size işe girerken başka bir kurum gösterip hastaneye atmadılar ki ve covid de dün çıkmadı.Hastane olması,covid bölümünde olmam..
gençler sabrı bilmiyor..
4. günde işten isyan edilmez güzelim. sektörü mektörü yok bu işin. belli ki ihtiyacın var, çalışmak için iş de bulmuşsun şu zamanda. ya hemen çık bir ihtiyaç sahibi geçsin yerine, ya da sabret..
Mutsuzluğunuzun sebebi işiniz değilse neden işten çıkmayı düşünüyorsunuz? İşiniz de iyiymiş yerinizde olmak isteyen çok insan var bence işten çıkmayın. Zaten daha 4 gün olmuş. Adaptasyon sorunu olabilir.Merhaba arkadaşlar,
Üniversite son sınıf öğrencisiyim.derslerin online olmasından dolayı işe girdim.hastanede hasta kayıt yetkilisi olarak bugün 4.günüm ama ben istemiyorum ve çok mutsuzum.
Ayrılsam bir daha bu sektörde iş bulmam zor olur mu ?
Alışır mıyım?
Bende öyle düşünüyorum alışırım diye sabretmeye çalısıyorum.2 ay deneme sürecimiz var onlar bende ki bu adaptasyon sorununu görüp atarlar diye korkuyorum ama bazen atsalarmkeşkendiyorum garip duygular içindeyimSize işe girerken başka bir kurum gösterip hastaneye atmadılar ki ve covid de dün çıkmadı.
Hepsini bile bile istediniz, sebepsiz mutsuzum diye bir şey mi var?
Hayatınızda ilk kez çalışıyorsanız adaptasyon süreciniz zorlu geçiyordur.
Şans verin.
Bende adaptasyon konusunda sıkıntım olduğunu düşünüyorum.Mutsuzluğumun sebebi tüm gün işte olmam kendime vaktimin kalmaması ilk kez çalısıyorum zorlanıyorum eskiden istesem çıkarngezerdim istesem spor yapardım dizi izlerdim ama şimdi yapamıyorumMutsuzluğunuzun sebebi işiniz değilse neden işten çıkmayı düşünüyorsunuz? İşiniz de iyiymiş yerinizde olmak isteyen çok insan var bence işten çıkmayın. Zaten daha 4 gün olmuş. Adaptasyon sorunu olabilir.
Hoşgeldiniz yetişkin olmaya:)Bende adaptasyon konusunda sıkıntım olduğunu düşünüyorum.Mutsuzluğumun sebebi tüm gün işte olmam kendime vaktimin kalmaması ilk kez çalısıyorum zorlanıyorum eskiden istesem çıkarngezerdim istesem spor yapardım dizi izlerdim ama şimdi yapamıyorum
Hoşgeldiniz yetişkin olmaya:)
Bunun için haftasonu var.
Para kazanmanın kolay olduğunu kim söyledi ki...
Bi ilk maaşını alsaydın bari...ben de çok eskiden hafta içi de geziyordum, ama canımın istediği çoğu şeyi alamıyordum meselaaBende adaptasyon konusunda sıkıntım olduğunu düşünüyorum.Mutsuzluğumun sebebi tüm gün işte olmam kendime vaktimin kalmaması ilk kez çalısıyorum zorlanıyorum eskiden istesem çıkarngezerdim istesem spor yapardım dizi izlerdim ama şimdi yapamıyorum
Anladım bu geçici bir şey olabilir hemen pes etmeyin. Bugün değilse birkaç sene sonra yine çalışacaktınız o zaman da bu sorunu yaşardınız. Maaş alınca paranızın kıymetini anlayınca depresyon falan kalmaz. Hayatın bir döneminde illa ki çalışmak zorundayız. İlerleyen zamanlarda zaman yönetimi yapıp yine spora falan gidersiniz.Bende adaptasyon konusunda sıkıntım olduğunu düşünüyorum.Mutsuzluğumun sebebi tüm gün işte olmam kendime vaktimin kalmaması ilk kez çalısıyorum zorlanıyorum eskiden istesem çıkarngezerdim istesem spor yapardım dizi izlerdim ama şimdi yapamıyorum
İşveren olsam ben rahatsız olurum böyle sebepsiz 1-2 güne işten çıkan insanlardan.
Önyargılı yaklaşırdım.
Ama ben memurum tabi belki özel sektördekiler daha farklıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?