Çok mutsuzum

Niloyaaniloyaaa

Nilay
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2020
439
352
33
Merhaba arkadaşlar,

Üniversite son sınıf öğrencisiyim.derslerin online olmasından dolayı işe girdim.hastanede hasta kayıt yetkilisi olarak bugün 4.günüm ama ben istemiyorum ve çok mutsuzum.
Ayrılsam bir daha bu sektörde iş bulmam zor olur mu ?
Alışır mıyım?

İşveren olsam ben rahatsız olurum böyle sebepsiz 1-2 güne işten çıkan insanlardan.
Önyargılı yaklaşırdım.
Ama ben memurum tabi belki özel sektördekiler daha farklıdır.

Hastane olması,covid bölümünde olmam..
Size işe girerken başka bir kurum gösterip hastaneye atmadılar ki ve covid de dün çıkmadı.
Hepsini bile bile istediniz, sebepsiz mutsuzum diye bir şey mi var?
Hayatınızda ilk kez çalışıyorsanız adaptasyon süreciniz zorlu geçiyordur.
Şans verin.

gerçekten haklısınız şükürsüzlük ediyorum.Aralarımı bazen uzun tutuyorum,yüzüm gülmüyor ayrıca onlar beni çok tutar mı bilmiyorum

Mutsuzluğunuzun sebebi işiniz değilse neden işten çıkmayı düşünüyorsunuz? İşiniz de iyiymiş yerinizde olmak isteyen çok insan var bence işten çıkmayın. Zaten daha 4 gün olmuş. Adaptasyon sorunu olabilir.

Bende öyle düşünüyorum alışırım diye sabretmeye çalısıyorum.2 ay deneme sürecimiz var onlar bende ki bu adaptasyon sorununu görüp atarlar diye korkuyorum ama bazen atsalarmkeşkendiyorum garip duygular içindeyim

Bende adaptasyon konusunda sıkıntım olduğunu düşünüyorum.Mutsuzluğumun sebebi tüm gün işte olmam kendime vaktimin kalmaması ilk kez çalısıyorum zorlanıyorum eskiden istesem çıkarngezerdim istesem spor yapardım dizi izlerdim ama şimdi yapamıyorum

Hoşgeldiniz yetişkin olmaya:)
Bunun için haftasonu var.
Para kazanmanın kolay olduğunu kim söyledi ki...

Hoşgeldiniz yetişkin olmaya:)
Bunun için haftasonu var.
Para kazanmanın kolay olduğunu kim söyledi ki...
evet haklısınız sanırım artık çalışmak lazım kendime yetmem lazım.Sonuçta çalışacağım için o kadar kyk kredisi borcuna girdim..Böyle yaparsam mezun oluncada çalışamam haklısınız.

ikinci ünvt olarak çocuk gelişimi okuyorum 1.5 senesi kaldı belki bitince sektör olarak ona geçerim en kötü

Bi ilk maaşını alsaydın bari...ben de çok eskiden hafta içi de geziyordum, ama canımın istediği çoğu şeyi alamıyordum meselaa

Hem korona korona nerede gezicen şu dönem? Dizi dersen bunca yıl seyrettiklerin ne fayda kattı hayatına?

Kendinle övünmelisin öğrencisin ve aynı zamanda da çalışıyorsun bu senin CV için ne kadar önemli birşey biliyormusun. Bu yaşında sektörü tanıyorsun iş hayatı nasıl olur onu deneyimliyorsun, iletişim becerin gelişecek, insanları tanıyorsun ileride mezun olduğun bölümle ilgili bir iş yapacak olursan 1-0 önde başlayacaksın. Bilemedim biri mi zorladı çalışman konusunda?

Öğrenci olduğun için tolere edilebilir belki ama sebepsiz mutsuzluk. Hastanede bile isteye işe girdin. Garip geldi.

Anladım bu geçici bir şey olabilir hemen pes etmeyin. Bugün değilse birkaç sene sonra yine çalışacaktınız o zaman da bu sorunu yaşardınız. Maaş alınca paranızın kıymetini anlayınca depresyon falan kalmaz. Hayatın bir döneminde illa ki çalışmak zorundayız. İlerleyen zamanlarda zaman yönetimi yapıp yine spora falan gidersiniz.

İşveren olsam ben rahatsız olurum böyle sebepsiz 1-2 güne işten çıkan insanlardan.
Önyargılı yaklaşırdım.
Ama ben memurum tabi belki özel sektördekiler daha farklıdır.

hiç unutmam X yerden 2. gün işten çıkmış birisi geldi iş başvurusuna

ona göre olmadığını anlamış, nasıl anladın ki

sonra bizimle de çalışamadı zira 2 gün sonra bizi de bırakırsa onun kağıt işleri ile mi uğraşacağız dendi

bir de bir başka eleman başka şehirde yaşarken başvurdu X şehrindeki iş için

tamam dendi bekleyeceğiz taşınmanı, o süreçte herkes fedakarlık yaptı, ekstra çalıştı, diğer iller destek oldu, eleman başlayacak vs

ilk günden benim dosyalarımı eve getirsinler, ben mi ofise gelip alacağım demiş

ertesi gün işi 14.00 gibi bitince evine geçip bir sonraki günün dosyalarını istemeye kalkınca hayatımızın şokunu yaşamıştık

mesaimiz 18.30 da biterdi 10 dakika dahi erken çıkamaz hatta başka şehirden dönünce dahi ofise gelirdik

iş beklentisini karşılamamış gitti, biz de haftalarca onu beklediğimizle kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…