- Konu Sahibi Niloyaaniloyaaa
-
Bende adaptasyon konusunda sıkıntım olduğunu düşünüyorum.Mutsuzluğumun sebebi tüm gün işte olmam kendime vaktimin kalmaması ilk kez çalısıyorum zorlanıyorum eskiden istesem çıkarngezerdim istesem spor yapardım dizi izlerdim ama şimdi yapamıyorum
Aklın yolu bir demek kihiç unutmam X yerden 2. gün işten çıkmış birisi geldi iş başvurusuna
ona göre olmadığını anlamış, nasıl anladın ki
sonra bizimle de çalışamadı zira 2 gün sonra bizi de bırakırsa onun kağıt işleri ile mi uğraşacağız dendi
Hadi ya öyle mi? Çalışan insanlar ne yapıyor sanıyorsunuz? O zaman hiç çalışmayacaksınız ömür boyuBende adaptasyon konusunda sıkıntım olduğunu düşünüyorum.Mutsuzluğumun sebebi tüm gün işte olmam kendime vaktimin kalmaması ilk kez çalısıyorum zorlanıyorum eskiden istesem çıkarngezerdim istesem spor yapardım dizi izlerdim ama şimdi yapamıyorum
Çok haklısınız.Ailemin durumu iyi değil ki oturayım çalışmayayım diyim.Şükürsüzlük ettiğimin farkındayım rahat bi iş yorulmuyorum çok sevmeye ve öğrenmeye odaklanacağımIs hayati kolay degildir, sebaat ister, sabir ister, yeri gelince itaat ister...
Kimse sizi zorla bu ise sokmadi, bundan sonraki islerinizde de kimse sizi zorla ise sokmayacak, zira is bulmakta kolay degil bu devirde artik.
Bu begenmediginiz ise, yarin muhtac olma durumunuzda olabilir.
O yuzden bence, varolan isinize sukredin, bir sekilde isinize odaklanin ve sabirla ustesinden gelmeye calisin.
Sanki bu isten ayrildiginizda cok mu mutlu olacaginiz bir yer bulacaksiniz?
El insanina calismak oyle kolay degildir.
Sabir ve kanaat edin ki, sabrinizin karsiligini ilerki yillarda alabilesiniz.
Tecrube kolay olusmuyor, onun olusmasi icinde iyi bir is hayatinizin istikrarli bir is hayatinizin olmasi gerekir.
ekmek parası kolay kazanılmıyor bnce bırakmayıp sabırla mucadele etmelısın. sımdıkı zoru gecemezsen bundan sonra en ufak zorda bırakıp gıdeceksın. mucadele etmelısın bnceHastane olması,covid bölümünde olmam..
Çok haklısınız.Ailemin durumu iyi değil ki oturayım çalışmayayım diyim.Şükürsüzlük ettiğimin farkındayım rahat bi iş yorulmuyorum çok sevmeye ve öğrenmeye odaklanacağım
Banada öyle geliyor o yüzden asla yılmak yok :) sabır hırsİlk maaşını alınca minnetsizce kendine birşeyler satın alınca bu sorunun çözülecek bence.
İnşallah zaten pek arkadaş çevrem yok belki bu vesile olurüilk işe girdiğimde bende mutsuzdum. İnsanlara alışmam zaman almıştı hatta küçük yaşta başladım ve çok fazla mobbing yaşadım. Ama iş bulmak kolay değil sabır et , zamanla zaten insanlara da alışırsın arkadaş edinirsin bir bakmışın ortamın olmuş . Sonuçta iş hayatı okul hayatı gibi değil , uyum sağlarsın zamanla.
Ayrılsam Mutlu olmayacağım sıkıntı çekicem eminim.En azından 5-6 ay tecrübem olur daha rahat iş bulurumIs hayati kolay degildir, sebaat ister, sabir ister, yeri gelince itaat ister...
Kimse sizi zorla bu ise sokmadi, bundan sonraki islerinizde de kimse sizi zorla ise sokmayacak, zira is bulmakta kolay degil bu devirde artik.
Bu begenmediginiz ise, yarin muhtac olma durumunuzda olabilir.
O yuzden bence, varolan isinize sukredin, bir sekilde isinize odaklanin ve sabirla ustesinden gelmeye calisin.
Sanki bu isten ayrildiginizda cok mu mutlu olacaginiz bir yer bulacaksiniz?
El insanina calismak oyle kolay degildir.
Sabir ve kanaat edin ki, sabrinizin karsiligini ilerki yillarda alabilesiniz.
Tecrube kolay olusmuyor, onun olusmasi icinde iyi bir is hayatinizin istikrarli bir is hayatinizin olmasi gerekir.
Bu mutsuzluk senin içinde. Isle ilgisi yok o zaman. Ne yaparsan yap aynı memnuniyetsizligi yanında götüreceksinBir de sebepsiz mutsuzluk
Duyduğum en saçma bahane . Doktorlar ve diğer sağlık çalışanları napsın ozaman , hepsi işi bıraksın hayatları tehlikede diye ... Bencede çıkın o işten , bu düşüncenizle zaten o işi haketmediginiz belli oluyor. Başka ihtiyacı olan biri işi alır en azından ...Hastane olması,covid bölümünde olmam..
Aşk olsun! Ben covid istemiyorum demedim! Bu bölümde olduğumdan dolayı biraz stres altındayım ve yeni başlamanın verdiği acemilik var üzerimde.Duyduğum en saçma bahane . Doktorlar ve diğer sağlık çalışanları napsın ozaman , hepsi işi bıraksın hayatları tehlikede diye ... Bencede çıkın o işten , bu düşüncenizle zaten o işi haketmediginiz belli oluyor. Başka ihtiyacı olan biri işi alır en azından ...
Hayatımda hiç çalışmadım.Bu ilk ve hastane gibi stresli bir ortamda başladım.Ama güzel gidiyor. Alıştım ve sevmeye başladım zamanla dahada alışacağım emin oldum buna.Duyduğum en saçma bahane . Doktorlar ve diğer sağlık çalışanları napsın ozaman , hepsi işi bıraksın hayatları tehlikede diye ... Bencede çıkın o işten , bu düşüncenizle zaten o işi haketmediginiz belli oluyor. Başka ihtiyacı olan biri işi alır en azından ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?