Çok mutsuzum

ama bu iş hayatı

hoş geldin

alışırsın

aslında o saydıklarını yine yaparsın ama ilk başlarda fiziksel yorgunluk da olduğu için daha zor

düzene girince sorun çözülür

ayrıca gezsen nerede gezeceksin, soğuk ve kapalı her yer, sğpor desen zaten hava kötü, kapalı mekanlar da riskli, dizi vs de herkes gibi akşam izlersin

ama bu arada okulu dersleri ihmal etme

Aklın yolu bir demek ki
Memur kafasıyla özel sektör belki farklıdır sanmıştım ben

Hadi ya öyle mi? Çalışan insanlar ne yapıyor sanıyorsunuz? O zaman hiç çalışmayacaksınız ömür boyu

Is hayati kolay degildir, sebaat ister, sabir ister, yeri gelince itaat ister...
Kimse sizi zorla bu ise sokmadi, bundan sonraki islerinizde de kimse sizi zorla ise sokmayacak, zira is bulmakta kolay degil bu devirde artik.
Bu begenmediginiz ise, yarin muhtac olma durumunuzda olabilir.
O yuzden bence, varolan isinize sukredin, bir sekilde isinize odaklanin ve sabirla ustesinden gelmeye calisin.

Sanki bu isten ayrildiginizda cok mu mutlu olacaginiz bir yer bulacaksiniz?
El insanina calismak oyle kolay degildir.
Sabir ve kanaat edin ki, sabrinizin karsiligini ilerki yillarda alabilesiniz.
Tecrube kolay olusmuyor, onun olusmasi icinde iyi bir is hayatinizin istikrarli bir is hayatinizin olmasi gerekir.

Çok haklısınız.Ailemin durumu iyi değil ki oturayım çalışmayayım diyim.Şükürsüzlük ettiğimin farkındayım rahat bi iş yorulmuyorum çok sevmeye ve öğrenmeye odaklanacağım

Çok sağolun şımarıklık ettiğimi düşünmeyin lütfen alışkanlığımın dışına çıktım..Çok garip alışmaya çalışıyorum ve şükrediyorum iyi bir hastane iyi koşullar..

Ay sakın çıkma tabiki çok pişman olursun. Hep böyle gitmeyecek ki alışacaksın. Ayrıca zaten hava çok erken kararıyor yaz gelsin iş çıkışların da gayet keyifli olur, yemeğe gidersin güzel planlar yaparsınız. Film izlemekle boş boş gezmekle ömür mü geçer para lazım keyifli şeyler yapabilmek için. Maaşını aldıkça motive olursun merak etme hepimizin çalışmaya devam etme motivasyonu bu zaten

ilk işe girdiğimde bende mutsuzdum. İnsanlara alışmam zaman almıştı hatta küçük yaşta başladım ve çok fazla mobbing yaşadım. Ama iş bulmak kolay değil sabır et , zamanla zaten insanlara da alışırsın arkadaş edinirsin bir bakmışın ortamın olmuş . Sonuçta iş hayatı okul hayatı gibi değil , uyum sağlarsın zamanla.

İnşallah zaten pek arkadaş çevrem yok belki bu vesile olurü

Ayrılsam Mutlu olmayacağım sıkıntı çekicem eminim.En azından 5-6 ay tecrübem olur daha rahat iş bulurum

Hastane olması,covid bölümünde olmam..
Duyduğum en saçma bahane . Doktorlar ve diğer sağlık çalışanları napsın ozaman , hepsi işi bıraksın hayatları tehlikede diye ... Bencede çıkın o işten , bu düşüncenizle zaten o işi haketmediginiz belli oluyor. Başka ihtiyacı olan biri işi alır en azından ...

Aşk olsun! Ben covid istemiyorum demedim! Bu bölümde olduğumdan dolayı biraz stres altındayım ve yeni başlamanın verdiği acemilik var üzerimde.

Hayatımda hiç çalışmadım.Bu ilk ve hastane gibi stresli bir ortamda başladım.Ama güzel gidiyor. Alıştım ve sevmeye başladım zamanla dahada alışacağım emin oldum buna.

Hanımlar hepinize çok teşekkür ederim.Hayatımda farklı bir şey ilk kez yapıyorum sanırım olgunlaşmanın en önemli adımı
Sizinle konustuktan sonra bakış açım o kadar değişti ki yarın işe gidip bilgisayarı daha çok öğrenmek istiyorum.
Elime gelen bu fırsatı en güzel şekilde değerlendiricem koşullar şartlar ortam her şeyi iyi yani benim yaptığım kendi kendime bir şımarıklıkmış anladım.

hepinize çok teşekkür ederim İyiki varsınız!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…