- 14 Nisan 2023
- 49
- 73
- 3
- 37
Neden almasınlar? Her gün yeni hastaneler açılıyor, insanlar pozisyon değişiyor, emekli oluyor ki ben tıbbı sekneterlikte alımın 1000 kişinin altına düşeceğini hiç sanmıyorum. Açık söyeyeyim. İyi çalışırsanız atanırsanız bence. Bir de mülakat kalkarsa hepimiz için çok iyi olur. Refernslılar önümüze geçemez.Gercekten azda olsa alirlarmi bundan sonra alacaklarini pek sanmiyorum
Dediğim gibi umudunuzu yitirmeyin. Tekrar toparlanıp hazırlanın. Olacak buna inanın.
Tesekur ederimDediğim gibi umudunuzu yitirmeyin. Tekrar toparlanıp hazırlanın. Olacak buna inanın.
Bu arada bende 33 yaşındayım. Öğretmeliği kaç sene denedim, olmadı. Alımlar çok düşük. 200-300 kişi. Bu sene katiplik için sınava gireceğim. Hiç sevmediğim, istemediğim alan. Ama özel sekrü daha fazla çekemem. İnşallah atanırım. Temmuza kadar sıkı tutacağım.İyi aksamlar basliktada soyledigim gibi cok mutsuzum kendimi toplayamiyirum. Saglik bakanligi 32 bin tibbi sekreter aldi ben giremedim memurluk hayal oldu artik bukadar alim olmaz bu meslegin önü kapandi kendimi cok kotu hissediyorum yas 33 bebegim var tek umudum buydu kpss ye hazirlanamiyorum kafami toplayamiyorum
Boyle buyuk bir alim ilk defa oldu bundan sonra 80 ustu almam gerekir bence32 bin kişi çok iyi alım bende 5 yıldır atama bekliyorum ama atanamıyorum çünkü alım pek yok. 70 alsanız atanirsiniz gördüğüm kadarıyla hiç çalışmayan bile tıbbi sekreterlikte atandı bu yıl zaten aşırı düşük kapattı. 80 üzeri çok fazla atanamayan insan var .
Önünüzdeki insanlar hep atandı amaBoyle buyuk bir alim ilk defa oldu bundan sonra 80 ustu almam gerekir bence
Evet dogruÖnünüzdeki insanlar hep atandı ama
Devlette sözleşmeli çalışmak için de kpss gerekiyorBölümünüze hakim değilim ama devlette sözleşmeli ya da özel hastanede çalışma imkanınız var mı? Onlara yönelebilirsiniz. Umudunuzu kaybetmeyin. Ama her boşlukta çalışarak sonraki KPSSye hazırlanın. Kaç puan aldınız bir öncekinden?
Tds alımlarında mülakat yok kiNeden almasınlar? Her gün yeni hastaneler açılıyor, insanlar pozisyon değişiyor, emekli oluyor ki ben tıbbı sekneterlikte alımın 1000 kişinin altına düşeceğini hiç sanmıyorum. Açık söyeyeyim. İyi çalışırsanız atanırsanız bence. Bir de mülakat kalkarsa hepimiz için çok iyi olur. Refernslılar önümüze geçemez.
Bu saatten sonra 70 le atama olacağını sanmıyorum çünkü 32binlik alım bir seferlikti bir de daha mezun olacaklar var. Onlarda bile yüksek puan alıp atanamayanlar var o yüzden 70e düşmez gibi32 bin kişi çok iyi alım bende 5 yıldır atama bekliyorum ama atanamıyorum çünkü alım pek yok. 70 alsanız atanirsiniz gördüğüm kadarıyla hiç çalışmayan bile tıbbi sekreterlikte atandı bu yıl zaten aşırı düşük kapattı. 80 üzeri çok fazla atanamayan insan var .
Bizde var o yüzden yazdım.Tds alımlarında mülakat yok ki
PağğdonBizde var o yüzden yazdım.
Bence düşer gibi bundan sonra da tıbbi sekreter ataması olur ama 2 , 3 bin gibi falan yıldaBu saatten sonra 70 le atama olacağını sanmıyorum çünkü 32binlik alım bir seferlikti bir de daha mezun olacaklar var. Onlarda bile yüksek puan alıp atanamayanlar var o yüzden 70e düşmez gibi
Anladım özel sektörde çalıştığım için pek bilgim yoktu malesef.Devlette sözleşmeli çalışmak için de kpss gerekiyor
Umarım bir sonraki kpssde iyi puanlar alırsınız diyeyim o zaman.Bebek var ozelde iyi maas vermezler bebege bakici tutsam oda ayri masraf
Alım cok oldugu icin önü kapandi bence 32 bin alindi normalde bin yada iki bin aliniyordu bundan sonra onu bile almazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?