Çok mutsuzum...

no.comment

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2008
124
4
96
İzmir
eşimden ayrıldım.1 yaşında oğlum var.birisiyle tanıştım.aşık oldum gibi.çünkü o çok farklı ama çocuğum olduğunu duyunca benimle evlenemiyceğini ve ayrılmak istediğini söyledi.dul biri kabul edebilirmiş ama çocuklu asla.ama ben ondan çok etkilendim.ve onun çok temiz kalpli,aradığım adam olduğuna inanıyorum.ne olucak benim sonum.ne yapmalıyım lütfen akıl verin!!!

valla seni cocugunla istemeyen bir adamin arkasndan daha ne uzuluyosun anlamadim?

canım hiç ugraşma....
çocugunu istemıyorsa sende ugraşma..
aşıksın biliyorum ama bu önemli bir konu...
ve bu konu hakkında inan bildiğim bir taktık yok...
insan sevdiğini her şeklıyle kabul eder oyle degılmı..

Ben asla cocugumu kabullenmeyen bırıyle tekraradan ızdıvac kurmazdım kıı sımdıden cocugu ıstemyen yakındaa Evelenıncee tekmeyı basar gıbıme gelıyooo aman pürdikkat dıyeyımmmm valla su dunyada babana bılee guvenmeyecennnn BIDE SENIN COCUGUNU ISTEMIYOO SNE HALA TEMIZ KALPLI BIRI DIYOSUNN HEY ALAHIMMMM OTUR AKKILI BASLI BIR DUSUN DERIMMM HER ZAMAN INSANN TEMIZ KALPLI OLMAYABIKLIRR BAZEN CIKAR ICIN ADAM BILE OLDURUYOLAR KALDIKI .....

sizi çok sevseydi ,çocuğunuzun olması asla bir sorun olmazdı. bu kadar kolay sizden vazgeçmezdi.
bakın, benim bir erkek arkadaşım,kendisinden 3 yaş büyük ve 2 çocuk sahibi bir bayanla evlendi ve ilk evliliğiydi...boşverin ,kendinizi üzmenize değmez,

Son düzenleyen: Moderatör:
mutlu olmak için sevmek sevilmek şart
ama illaki sevilecek kişinin başka bir erkek olmasına gerek yok
seni herşeyinle sevecek biri mutlaka çıkacaktır karşına

Temiz kalpli ve aradigin adam oldugna nasil hala inaniyorsun bende bunu anlamadim bacim...benneyaptımki

Oglun senin neyin? Canin, Kanin, Parcan onsuz olabilirmisin yasayabilirmisin hic??

Seni seven isteyen esi helali yapmak isteyen adam delikanli gibi evladinida kabul eder, etmiyorsa cani cehenneme (bana göre)

sizi gerçekten sevseydi çocuğunuzla kabul ederdi...
böyle biri için üzülmeye bile değmez...
bu adam için çocuğunuzdan vazgeçmezsiniz değilmi?

hiç üzülme tatlım
hiç düşündüğün gibi biri değilmiş.
kendisi bilir seni kaybetti.

canım oğlunu istememiş.bu adamı fazla düşünmemeye çalış derim ben.
.
en azından evlenmeden dürüstçe söylemiş.oğlunu istemiyor.
ya evlendikten bir süre sonra söylesydi bunu.
zararın neresinden dönersen kardır

bi düşün tart istersen çocuğunsuz mu yaşarsın onsuz mu

Yorum budur işte. Adam çocuğunuzu kabullenmemiş siz hala ben ne yapacağım diyorsunuz. Evladımı kabul etmeyen adamın hayatımda yeri olamaz, defolur gider hatta gitmez tarafımdan şutlanır.

bazen bız kadınlarr kalp kırıklıgı yasadııgmız anlarda caresız kaldıgımzı anlardaaa bırı bızee sevkat gosterınce ıkı guzel kelıme edıncce ne cabukk ınanabılıyoruz ve onun ne kadar ıı bırı oldugunuu savınabılıyoruzz deyılmeee neden bu kdar zayıfız vee canımızdadkı bır pacadansaa ıkı kelımeye kanbılıyorzz vee bu erkekler gercektennn cok akılllııı kadınların zayıf yanlarını bılıyolarr ıstedıgını aldıktan sonraa şşşuttttttttttttt

İçerik nedeniyle” Ah erkekler“bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

su anki esim iki cocugumla kabullendi beni,,,isterse kim olursa olsun canimi verecek kadar sevgim olsun.ne kadarda asikda olsam..cocugumu kabullenmeyen adamla isim olmaz...cocugum önde gelir,,sil gitsin o nasil kolay siliyo seni cocugunla kabullenmem diyo.. senin düsünmekle kafa yorman bile hata Annelik fedakarlik ister,,,,,,,üstelik gercekten seven her halinle kabullenir seni....o adam ciddi olmayabilir,,gönlünü eylendirecek bir oyuncak ariyor olabilir hic belli olmaz dikkatli ol....her öyle önüne gelene iyi hosh dersek dünya güllük gülistanlik olur......yalanci dünyadayiz unutma.....yasakkelime

Son düzenleme:
hıc dusunme bıle.bastan anladıgın ıcın yat kalk dua et.ya sonradan daha kotu seyler olsaydı.demekkı senın ıcın dogru ınsan deıl.

evet....
bencede öyle zararın neresinden dönersen kardır...

ne yapmalıyım demişsin senin yapacağın bişey yok bence çocuğunu onun için terkedemezsin diye düşünüyorum.seni kabul eden çocuğunla edicek tabiki bu benim fikrim

Karşınızdaki kişi düşündüğünüz kadar doğru, sizi seven biri olsaydı; çocuk konusu sorun bile olmazdı.
Şimdi belki üzlüleceksiniz ama şu da var; en azından baştan söylemiş, ya kabul etmiş görünüp sonra
problem çıkarsatsı o zaman daha fazla üzülürdünüz. Önünüze bakın bundan sonra bence.

Bende arkadaşlara katılıyorum bence gerçek sevgi koşulsuz sevgidir.Benim hayatımda olmalı dediğiniz adam ise sizi çocuğunuz yüzündern terkediyor.Çocuğum için beni terkeden adam var olacağına hayatımda yok olsun daha iyi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…