biz o söylediğiniz şey için namus sadece zar değildir diyoruz sizin cümlenizden o anlam çıkmıyo bu yüzden açık açık değil, doğru şekilde anlatmanız gerkiyo, bide demişsiniz ya hani, zar dışında herseyi yaptıktan sonra zar var diye kimse namuslu sayılmıyo, işte ben zaten en başından beri bunu anlatmaya çalışıyorum. beyinde biter zarda değil diyerek ne kastettiğimi düşündünüz anlayamadım bu bir, halkın bi kısmının sadece toplumsal baskı yüzünden müslüman oldugunu söylediği veya böyle alışılageldiği için böyle olması, aslında bu dinin esaslarının biçok kişi tarafından bilinmediği malesef bi gercek, anayasının sadece ilk 4 maddesini okusanız türkiyenin laik bir devlet oldugunu, bir din kısıtlaması yapılamayacağını, hukuki bi araştırma yapsanız türklerin dini müslümanlıktır demenizin aslında suc oldugunu da öğrenebilirsiniz. gördüğünüz üzere beni türk deilsin diye yargılasanızda dili de sizden düzgün konuşuyorum, yasaları da sizden iyi biliyorum

türk olmak zara önem vermek ve türklerin dinini islam sanmak sanırım size göre sadece... evet bu arada namusla dinin ne alakası var? din namusu öğütler, evet. ama bu hristiyanlıktada böyledir. sadece müslümanlık vurgulamaz bunu, hristiyanlıkta kadına baktıysan gözünü oyman, ellediysen elini kesmen gerekiyo, hristiyanlık da allahın dini, onu hor görme bence, bu arada lütfen artık milliyetime dil uzatmayın. aynı şeyi tekrar yaparsanız şikayet etmek zorunda kalıcam.