GERÇEKTEN SEVGİDEN GÖZÜM KARARMIŞ ama yorumlarınız çok destek oldu konuşmuyorum anladıda ama daha da düzelceğimi sanıyor düzelmiycem artık eriyorum artık bana hastamısın neden zayıflıyorsun demesinlr kabır azabını bilmiyorum ama gerçekten çektiğim azabı çekern bilemez arkadaşlar çok sevmiştim çok güvenmiştim ama deişiyormuş insan işte tek düşüncem artık ailem okulum bitsin onlara ben bakıyım artık babam çalışmasınerkeklerden nefret ediyorum kendimdende ama ailem için yaşıycam
bak benim arkadaşımın başına gelen bir olayı anlatayım sana canım
arkadaşım tesettürlü idi
neyse benimde tanıdığım bir kişi ile kendisinden 6-7 yaş büyük bir arkadaşlığı oldu
çok ta seviyordu
neyse çocuğun evi falan vardı kapalı olduğu için dışarda görüşmeyelim diye evde görüşürlerdi
uzun zaman çok iyi bir ilişkileri oldu ben şahittim ya
evlenmeyi düşünüyorlardı
erkek tarafının ailesi biliyordu
arkadaşımın güveni iyice arttı tabi çocuğa
ve bu güven ve sevgi sonucunda ona hayır diyememiş ve cinsel bir şey yaşanmış aralarında
ilk başlarda nasılca evlencez diye üzülmemişti ama ailesi de mutaassıp ailesi duyarsa diyede bir yandan üzülüyordu neyse gel zaman git zaman çocuk değişmeye kötü davranmaya emrivakiler yapmaya başladı
kızın eli mahkum sandı
kız zorda olsa karar verdi bitirdi
ama okadar pişmandı ki yaşadıklarına
tövbe istiğfara geldi zaten kapalıydı
hergün araşırdık ve ağlardı telefonda ama her seferinde ben doğru bir karar verdim onunla bir ömrümü mahvedemezdim dedii
ve yani arkadaşım hayata küsmedi o adam pisliğin teki diye dünyadaki bütün erkekler pislik değildir
örneğin senin baban da erkek
bütün erkeklere kızmak olmaz
sen sadece yanlış adama çarptın
bu arada arkadaşım birisi ile tanıştı daha sonraları
oğlan bizim kıza aşık oldu
bizim kızda aşık ama diyyor ben onla evlenemem
çocuğuda oyalayamam
yahu dyoruz çcocuk çok iyi seni anlayacaktır yok inat
en son çocuğa demişki sen çok iyi birisin çok iyi şeyler hakediyorsun seni hüsrana uğratmamak için hayır diyorum demiş
çocuk demişki ben en kötüsüde olsan seninle olmak istiorum sadece yanımda ol başka hiçbirşey istemiyorum demiş
evlendiler ve çocukları var
mutlu bir yuvaları var
sakın kendine kötüyü örnek alıp hayatını karartma
sadece kötüye son noktasını koy ve bitir :26::26:
Son düzenleme: