• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok mutsuzum

Arkadaşlar konuyu karşılıklı atışmaya çekmeyin bence burada bir arkadaş yardım edin diye başlık açmış..Zak yeter artık bırak tartışmayı da, 'görüyor musun bana destek verdiler ben haklıyım' nidalarını da..Çünkü burada senin haklı olup olmamanın hiçbir önemi yok..Konuyu açan arkadaşa söyleyecek birşeylerin varsa söylemeye devam et, neyin kime göre doğru neyin kime göre yanlış olduğu değişiyor herkesin kendine ait bir düşüncesi var, uzatma artık yeter..Sence sen konuyu uzattıkça konuyu açan arkadaş kendini nasıl hissediyordur bu inceliği düşünebildin mi acaba ?
Herkes birbirinin görüşlerine saygılı olsun bence..Bu mesajıma da cevap yazma seninle polemiğe girmiycem konuyu dağıtıyorsun..Konu sahibi de sen değilsin..Tekrarlıyorum önemli olan şu anda arkadaşa yardım edebilmek, olan olmuş zaten..
konuyu açan arkadaşı savunuyor gibi yapıp tartıştığımız arkadaşın olan şahsı ne güzelde korumaya gelmisşin bravo :))) ama tek kurnaz sen değilsin ve o arkdaşın kendini savunma kapasitesi yerinde sen 3. şahıs oluyorsun 3. yede ne düşer biliyorsundur:)))
şimdi ben burda kendi nidamda kendimi savunan bir modda tartışmadım o arkadaşla benimle alakalı bir konud eğil zaten ne alaka saçmalamışsın.
ben burda arkdaşın türk örf, adetlerini ezip geçmesine aşağılamasına hatta türk kadını için böyle düşünürse çok dayak yer sonra gelip kimse ağlamasın tarzı konuşmalarına kızdım olay genel yani.konuşmalar mevcut zaten sayfalarda. ne demek ya bende kız değildim evlendiğimde ingilterede evlenmedne birlikte olmak o kadar normalki falan neyi özendirmeye çalışıyorsunuz burda genç kızlarımız okuyor bu ne güzel birşeymiki ballandra ballandıra anlatılır oldu. bundan utanılır ya burda özendirilmez.

bu konuda söylicek sözün yok belli amacın başka ama senin amacına yönelikte birşeylerde var bende istersen bu konuda devam edelim istersende özelden sen seç...
saçmalama konuya dön yeter

erkek evlat bu olayı yaptığında ne zaman onu pohpohlamak yerine yanlış olduğunu anlatılırsa o zaman büyük bi aşama kaydetmiş oluruz
bu zihniyet harkesin beynine yerleştiği vakit türkiyede böyle olaylar olmayacak diye inanıyorum ben

aynen canim ama en büyük görev babaya düsüyor cünkü erkek evlatlari babayi örnek aliyor sonucta kahvehanelerde erkek ortamlarinda bos sohbet ler yapilcagina gercekci konular agirlikli olsa ya:27:
Ali riza bey gibi :1: nice erkekler/insanlar olsa ilk önce kendine baksa insanlari yargilamak elestirmekden ziyade insanlari oldugu gibi kabul etmek cook daha güzel yerlere bizi getiricektir ama bunun egitimle ilgisi yok ic görüyle alakasi var

konu arkadasim 2011 sana güzel bir baslangic olur insallah :16::71:

Bu yaptığının günah olduğunu düşünüyorsan,
sonuçta evli olmadığın halde yaşadın bunları,
bu kişiyle evlendiğinde, günahının üstünü örtmüş olmayacaksın.
Yani bu kişiyle evlensen de, evlenmesen de, yaşanan yaşandığı zaman günah o zaman.
Bu yüzden ben günah işledim, evlenmek zorundayım, evlenince vicdanım rahatlayacak
demek yanlış. Ne yaşarsan yaşa bu insanla, inanmadığın bir evlilik yapma.
Kimse kimseye sırf bu işi yaptığı için mecbur değildir.
Hayatın sonu da değil, vicdanına sığdıramıyorsan, Rabbimin kapısı açık.
Hayatını bu insana bağlama derim.

ayrıca yorumları okuyamayan arkadaşlar içinde yanlış anlaşılma olmaması adına tekrar ediyorum hemen ayrılması taraftarıyım ben onun oldun evlen diye birşey söz konusu bile değil... benim savunduğum konu bir arkadaşın evlilik öncesi birlikte olmayı türk örf adetlerini, türk kadınını aşağılayan yorumları...

konuyu açan arkadaşı savunuyor gibi yapıp tartıştığımız arkadaşın olan şahsı ne güzelde korumaya gelmisşin bravo :))) ama tek kurnaz sen değilsin ve o arkdaşın kendini savunma kapasitesi yerinde sen 3. şahıs oluyorsun 3. yede ne düşer biliyorsundur:)))
şimdi ben burda kendi nidamda kendimi savunan bir modda tartışmadım o arkadaşla benimle alakalı bir konud eğil zaten ne alaka saçmalamışsın.
ben burda arkdaşın türk örf, adetlerini ezip geçmesine aşağılamasına hatta türk kadını için böyle düşünürse çok dayak yer sonra gelip kimse ağlamasın tarzı konuşmalarına kızdım olay genel yani.konuşmalar mevcut zaten sayfalarda. ne demek ya bende kız değildim evlendiğimde ingilterede evlenmedne birlikte olmak o kadar normalki falan neyi özendirmeye çalışıyorsunuz burda genç kızlarımız okuyor bu ne güzel birşeymiki ballandra ballandıra anlatılır oldu. bundan utanılır ya burda özendirilmez.

bu konuda söylicek sözün yok belli amacın başka ama senin amacına yönelikte birşeylerde var bende istersen bu konuda devam edelim istersende özelden sen seç...
saçmalama konuya dön yeter
yavrucum, bu kırmızılı cümle ne demek ya nasıl bir saçmalık bu ' sana göre bende birşeyler var ne demek ' bunu bana herkesin gözü önünde açıklar mısın ?
önemli şahsi insan sen beni tehdit mi ediyorsun, çok korktum aman bir daha yazmıyım aman..:9::60::52:
anlama zorun var galiba senin zara takıldın , kız beraber olmuş diyorumm 3 sene geçmiş diyorumm , olan olmuş diyorum aloo..ilk mesajlarda kendi düşüncelerimi yazmıştım sana birşey ispatlamak benim niye umrumda olsun..

yavrucum, bu kırmızılı cümle ne demek ya nasıl bir saçmalık bu ' sana göre bende birşeyler var ne demek ' bunu bana herkesin gözü önünde açıklar mısın ?
önemli şahsi insan sen beni tehdit mi ediyorsun, çok korktum aman bir daha yazmıyım aman..:9::60::52:
anlama zorun var galiba senin zara takıldın , kız beraber olmuş diyorumm 3 sene geçmiş diyorumm , olan olmuş diyorum aloo..ilk mesajlarda kendi düşüncelerimi yazmıştım sana birşey ispatlamak benim niye umrumda olsun..
hahaha sen buraya standup gösterisinemi geldin yahu dur hazırlıksız yakalandım gülmekten çenem ağrıdı...
sen kimsin kendini fasulye gibi nimettenmi sayıyorsunda tehdit falan edilesin:))
anlayış özürlü arkadaşım sana göre bişeyler var bende demek sen konuya alakadar olmaya değil direk benle tartışmaya gelmişsin bende sana görede bişeyler var demekle tartışırız sorun değil dedim aklı fazla gelen beyinli arkadaşım benim canımmmmm:))))
he senin bu msjınla mahalle ağzıyla kenar dilberi tarzında tartışmak istediğini tarzının bu olduğunuda anladım olur hayatım ünvdede odam 2 kişilikti geçici bir öğrenci gelmişti aynı senin gibi ağzı çok düzgündü:))) onunla sohbetimizden az çok senin seviyende hatta seviyesizliğinde konuşmayı bilirim diyorum ok şekerim:)))
he bu arada hani konu önemliydi benimle polemiğe girmicektin canım noldu içindeki saldırgan insanı durduramıyormusun:)))
aloooooo kara gözlüm çingenem bende diyorumki sana ben bu kıza zaten ayrıl diyorum o senin arkdaşının dediklerine takıldım ben basmıyormu vursana kafana birkaç kez belki bir zeka kıpırtısı görürüz.
bu arkadaşı düşünmek adına birşey yazcaksan yaz yazmıcaksan kızın konusu berbat etme saçmalıklarınla burda senin çirkefliğin sökmez güzelim hadiii yallah

konuyu şimdi baştan sona okudum ve açıkcası ailenizin tutumuna çok şaşırdım
kızlarını bir erkekle aynı eve koyuyolar
aralarında ne akrabalık ne de başka hiç bir bağ yok ve o erkeğe emanet ediyolar
sonra içleri rahat bi şekilde geri dönüyolar
sonuçta bir erkekle aynı evde kalıyosunuz her an herşey olabilir bence ister istemez bi yakınlaşma yada seni giyinirken soyunurken yatarken her halinizle görme durumu olabilir aileniz buna nasıl müsade etti çok şaşırdım gerçekten
öyle yada böyle siz şehir dışına çıkıyosunuz ve sizin bir erkekle evde kalmanıza+ o evi 3 yıldır onunla paylaşmanıza izin veriyor:44:
ve 4 kişisiz o evde başka kız var mı yada başka erkek varmı eğer öyleyse o da bambaşka bir durum
kızlık zarı ve namus kavramını karıştırmamamk lazım diye düşünüyorum

bence senn yapman gerekenler belli,
o senn 'onunla beraber oldum artık ayrılamam başkasıyla evlenemem' düşünceni bildiği için kendinden emin seni kaybetme korkusu yaşamadan devam ediyor
terbiyesizce senn üzerinde herşeyi yapma dövme küfür etme kötü davranma hakkını buluyor
o kişiden ayrıl
evden ayrıl
git başka yerde tertemiz bi başlangıç yap hayatını değiştir
bu böyle olmaz
yapmışsın bi hata evliliği başka erkeği boşver Allaha dua et affetmesi için
bu konuda sadece Allah'tan ve kendinden sorumlusun sen
hayatını karartma okulun bitmesini 1 yılı falan bekleme
ailen zaten seni pek sıkmıyor anlaşılan evden ayrılmanada bişey demezler deseler bile bi yolunu bul ikna et böyle bu gidişle olmazzzzzz

Ben cok sasirdim dogrusu.Ne yapmaya calisiliyor.Ne bu tartismalar.Turk kadinina laf soylenilmesini istemiyorsak, bizler Turk kadinlari olarak once birbirimize saygili olalim.
Neden herkesi kendi dusundugumuze ikna etme cabasinzdayiz?
Birakin herkes ne istiyorsa onu onemsesin.
Bu yazdiklarimizi konu sahibi arkadasta okuyor, ornek olsun istedigimiz genc kizlarda atismalari goruyor.Bu mi ornek?Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu..

Canım ben şeyi anlayamadım: Ailen bu çocukla aynı evde yaşadığını biliyor mu 3 yıldır?

Ben cok sasirdim dogrusu.Ne yapmaya calisiliyor.Ne bu tartismalar.Turk kadinina laf soylenilmesini istemiyorsak, bizler Turk kadinlari olarak once birbirimize saygili olalim.
Neden herkesi kendi dusundugumuze ikna etme cabasinzdayiz?
Birakin herkes ne istiyorsa onu onemsesin.
Bu yazdiklarimizi konu sahibi arkadasta okuyor, ornek olsun istedigimiz genc kizlarda atismalari goruyor.Bu mi ornek?Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu..
yorumların hepsini okumadan konuya dalmayın ya bu ne böyle sudan çıkmış balığa dönüyorsunuz sonra bu şekilde...
kim kimi ikna etme çabasında yorumlarda görmüyormusunuz ben o arkadaşın hayatına saygı duyduğumu ama burda yaptığı yorumlarda genel türk kadını ve türk örf adetlerini eletirme tarzını vede ingilteredeki yaşamı özendirilerek burda genç kızlarımıza kötü örnek teşkil edilmesini eleştirdim...
yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen ilk bi okuyun hepsini bi zahmet. okumaya zamanınız yoksa ilgilenmiyorsanızda boşverin gitsin...

yorumların hepsini okumadan konuya dalmayın ya bu ne böyle sudan çıkmış balığa dönüyorsunuz sonra bu şekilde...
kim kimi ikna etme çabasında yorumlarda görmüyormusunuz ben o arkadaşın hayatına saygı duyduğumu ama burda yaptığı yorumlarda genel türk kadını ve türk örf adetlerini eletirme tarzını vede ingilteredeki yaşamı özendirilerek burda genç kızlarımıza kötü örnek teşkil edilmesini eleştirdim...
yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen ilk bi okuyun hepsini bi zahmet. okumaya zamanınız yoksa ilgilenmiyorsanızda boşverin gitsin...

Yorumlarin hepsini okudum,daha once de yorum yazdim hatta alinti yaptiniz.Neden uzatildigini anlamlandiramiyorum.Yazdikca bende uzatmis oldugumu dusunuyorum.Daha once forumda hic polemige girmedim.Yine girmeyecegim.
Karsi fikirde olmaninda, atismanin da bi saygi cercevesinde olmasi gerektigini dusunuyorum.Size iyi yillar,baliklama dalmadim ama baliklama cikiyorum:9:

Son düzenleme:
Yorumlarin hepsini okudum,daha once de yorum yazdim hatta alinti yaptiniz.Neden uzatildigini anlamlandiramiyorum.Yazdikca bende uzatmis oldugumu dusunuyorum.Daha once forumda hic polemige girmedim.Yine girmeyecegim.
Karsi fikirde olmaninda, atismanin da bi saygi cercevesinde olmasi gerektigini dusunuyorum.Size iyi yillar,baliklama dalmadim ama baliklama cikiyorum:9:
karşılıklı saygılı olabildik evet ne mutlu... teşekkürler iyi yıllar sizede:9::9::9:

konu almış başını gitmiş tartışmalardan.. konu sahibi canım naptın son gelişmelerin nedir?

herkes hata yapabilir.ama bir hata için ömür feda edilmez.hani eskilerin dediği gibi.zararın neresinden dönsen kardır.bir gün başkasını seversin oda seni sever belkide önemsemez yaşadıklarını.sana abla tavsiyesi aynı hataya bir daha düşme.yaptıkların yüzünden de kimseye esir olma.Allah günahını affeder inşallah birde ne kadar içine su serper bilmiyorum ama bekarların zinası af edilir diye biliyorum.

Arkadaşlar yorumlarınız için tşkr ederim herkeze mutlu yıllar :71: :54:

canım hemen ayrıl o çocuktan
sakın seviyorum falan teranesini okuma
bir kez döven bir daha döver
bir kez küfreden bir daha küfreder
ilişkiye girdin diye sen onun kölesi olmadın
seninde değerini anlayacak birisi çıkacaktır karşına

ilişkye girdin diye bütün ömrün boyunca ona mahkum değilsin allaha karşı tövbe et ve birdaha o çocukla bir yakınlık yaşama
sakın ha geleceğini yakarsın
bugün ağlarsı yarın ağlayacak gözyaşın kalmaz
o içer gezer tozar
evden kapıdan dışarı çıkamazsın
daha evlenmeden ilgisizleşti diyorsun evlenince ne yapacak kimbilir..
yapma yazık edersin kendine daha yaşın kaç başın kaç...
bitir ilişkiyi
eğer akıllanacaksa seni kaybdeceğini anlayınca akıllanır yoksa zaten boşver:20::20:

canım hemen ayrıl o çocuktan
sakın seviyorum falan teranesini okuma
bir kez döven bir daha döver
bir kez küfreden bir daha küfreder
ilişkiye girdin diye sen onun kölesi olmadın
seninde değerini anlayacak birisi çıkacaktır karşına

ilişkye girdin diye bütün ömrün boyunca ona mahkum değilsin allaha karşı tövbe et ve birdaha o çocukla bir yakınlık yaşama
sakın ha geleceğini yakarsın
bugün ağlarsı yarın ağlayacak gözyaşın kalmaz
o içer gezer tozar
evden kapıdan dışarı çıkamazsın
daha evlenmeden ilgisizleşti diyorsun evlenince ne yapacak kimbilir..
yapma yazık edersin kendine daha yaşın kaç başın kaç...
bitir ilişkiyi
eğer akıllanacaksa seni kaybdeceğini anlayınca akıllanır yoksa zaten boşver:20::20:

GERÇEKTEN SEVGİDEN GÖZÜM KARARMIŞ ama yorumlarınız çok destek oldu konuşmuyorum anladıda ama daha da düzelceğimi sanıyor düzelmiycem artık eriyorum artık bana hastamısın neden zayıflıyorsun demesinlr kabır azabını bilmiyorum ama gerçekten çektiğim azabı çekern bilemez arkadaşlar çok sevmiştim çok güvenmiştim ama deişiyormuş insan işte tek düşüncem artık ailem okulum bitsin onlara ben bakıyım artık babam çalışmasın :50: erkeklerden nefret ediyorum kendimdende ama ailem için yaşıycam

Back
X