- 23 Mart 2009
- 369
- 10
- 296
konuyu açan arkadaşı savunuyor gibi yapıp tartıştığımız arkadaşın olan şahsı ne güzelde korumaya gelmisşin bravo :))) ama tek kurnaz sen değilsin ve o arkdaşın kendini savunma kapasitesi yerinde sen 3. şahıs oluyorsun 3. yede ne düşer biliyorsundur:)))Arkadaşlar konuyu karşılıklı atışmaya çekmeyin bence burada bir arkadaş yardım edin diye başlık açmış..Zak yeter artık bırak tartışmayı da, 'görüyor musun bana destek verdiler ben haklıyım' nidalarını da..Çünkü burada senin haklı olup olmamanın hiçbir önemi yok..Konuyu açan arkadaşa söyleyecek birşeylerin varsa söylemeye devam et, neyin kime göre doğru neyin kime göre yanlış olduğu değişiyor herkesin kendine ait bir düşüncesi var, uzatma artık yeter..Sence sen konuyu uzattıkça konuyu açan arkadaş kendini nasıl hissediyordur bu inceliği düşünebildin mi acaba ?
Herkes birbirinin görüşlerine saygılı olsun bence..Bu mesajıma da cevap yazma seninle polemiğe girmiycem konuyu dağıtıyorsun..Konu sahibi de sen değilsin..Tekrarlıyorum önemli olan şu anda arkadaşa yardım edebilmek, olan olmuş zaten..
şimdi ben burda kendi nidamda kendimi savunan bir modda tartışmadım o arkadaşla benimle alakalı bir konud eğil zaten ne alaka saçmalamışsın.
ben burda arkdaşın türk örf, adetlerini ezip geçmesine aşağılamasına hatta türk kadını için böyle düşünürse çok dayak yer sonra gelip kimse ağlamasın tarzı konuşmalarına kızdım olay genel yani.konuşmalar mevcut zaten sayfalarda. ne demek ya bende kız değildim evlendiğimde ingilterede evlenmedne birlikte olmak o kadar normalki falan neyi özendirmeye çalışıyorsunuz burda genç kızlarımız okuyor bu ne güzel birşeymiki ballandra ballandıra anlatılır oldu. bundan utanılır ya burda özendirilmez.
bu konuda söylicek sözün yok belli amacın başka ama senin amacına yönelikte birşeylerde var bende istersen bu konuda devam edelim istersende özelden sen seç...
saçmalama konuya dön yeter