çok mutsuzum

çevrenizdeki kişilerin daha iyisine layıksın demesiyle aklınız karıştıysa sizin sevginizdende şüphe ederim ben. ne hissettiğinizi en iyi siz anlayabilirsiniz siz onu kendinize yakıştırıyormusunuz? ve kişisel görüşüm böyle farklar küçümsenecek şeyler değil illaki mutsuz olacaksınız diyemeyiz tabiki ama ilerde sorun yaratır bence

Canım yazın o kadar karışık ki ..Bu kadar iyi eğitim aldığını söyleyip bu tarz yazman .. Okuyamadım bile doğru dürüst..

aynen..yazını son satırları hiç anlaşılır değil..sesli harfleri yazınca ne oluyor acaba?kötü bir şey mi şu sesli harfler..

ilerde sorun olabilirdi zaten..hayırlısı de..ama yinede direnmeliydinz diye düşünüyorum ..imkansız diye bişy yok elinizde

gerçekten bu kadar iyi eğitimi bu kadar kötü bilgisayar yazısı okuduğumun yarısını kendim uydurdum resmenn

sizin ilişkiniz evlilikle sonuçlanırsa 3 yıla kalmaz ayrılırsınız bu forumda senin hikayene benzer bi çok arkadaşın yazısını okudum son hep aynı hatta geçen biri eşini aldattığını dahi yazmıştı ailesi önce istemiş sonraistememiş mücadele etmiş evlenmişler sonra adamda ailesine yakınlaşıp eşinden uzaklaşmış yani bu tarz başlayan hikayeleirn sonu hep aynıdır hüsran yol erkenken kendi hayatına bak derim

ANLADIĞIM KADARIYLA..
siz niye baskalarını dinliyorsunuzki..seviyor ve güveniyorsanız hayat sizin
..

bittiği için yıkılmış gibi değilsin.o zaman boşver bence.ayrılık olmuş yeniden birleşmeye gerek yok bence.herşey mükemmel olsaydı zaten ayrılmazdınız.artık kafanı karıştırma

Son satırınız oldukça çelişkili siz iyi bir eğitim aldığınızdan bahsediyorsunuz aranızdaki farkı şimdiden siz etiketemişsiniz bence herşeyi oluruna bırakın herşey olacağına varır...

kızlar kafam çok karışık olduğu için herseyi aynı anda yazmak istedim.. o yüzden de karışık anlatmışım sanırım.. bizim ilişkimiz 7yılı doldurdu yeni değil.. onun yanındayken hersey toz pembe çok seviyorum o da öyle.. ama eve gelince aklıma soru işaretleri geliyor. rahat yaşamaya alışkınım ben elinde olsa tüm imkanlarını sunar ama şuanda hiç bişey yapamıyor..önündeki engelleri aşması için ailesi destek olacağına daha çok elinden alıyor imkanları.. sırf geri evine dönsün diye.. tekrar istemeye geleceklerdi yazın ama ben eskisi gibi olmaz diye düşünüyorm..görmek istemiyorum cadı annesini

yani ev icinmi ayrildiniz,
kusura bakmayin ama herkes evlenirken ev sahibi olmuyor,
birbirinizi istedikten sonra zamanla herseyiniz olurdu...

hayır tabiki ev için değil.. ama aile olarak hiçbir şekilde yardım etmiceklerini sölemişler önce düğünü yaparız diyen ailesi sonra yapamayız demiş. durumları kötü değğilll.. ben onların yaşadığı sehire gitseydim ev alacaklardı. ayrıca ben ev istemedim sadece destek olsunlar istedim.

tatlim herkesin ailesi destek olmuyor ki siz ev konusunda sorun cikarmasaydiniz belkide evlenmistiniz simdiye kadar,
tabiki rahata alismis olabilirsin ama seviyorsanda bazi seylerden odun vermek zorundasin,
hepimiz rahat yasamak isteriz ama yasam sartlarimiz bunu saglamiyorsa yapacak birsey yok,
sevgilin calisirdi sende calisiyorsun ne bileyim birseyleri kendiniz saglayabilirdiniz,
herkes dort dortluk dugun ister ama dugunmus bilmem neymis gercekten bos isler onemli olan saglik ve mutluluk...

canım yanlıs anlamada bence aılesı senı ıstemedıgınden yapmıslar gıbı geldıı cunku ılk basat yaparız demıslerr madem sevıyodun keske cıkıp hıc bısey ıstemıyorzz kendımız yaparız deseydınızz bence sende mucadele etmemıssınn ve ılerde mecbur cadı dedıgınız ınsanın suratına bakacaksınız ne kadarda olsa sevgılınız annesı hıc bı zaman annesınden vagecmezz

biliyorum haklısın ama bizim ailede zaten kız vermek çok zordur hele beni asla vermezlerdi kim olursa zorlanacaktı. birde böle sorunlarla iyice aşılamaz oldu. biliyorumki işi okulu denk olsaydı ev filan istemiceklerdi.sırf güvenemiyorlar kızıma iyi bakabilecekmi bari kira vermesin die düşünüyorlar.sonuçta erkek arkadaşım buraya geldi başkasının işinde çalışıyor geleceği garanti değil...ondan korkuyorlar benm ailemin durumu iyi ..şimdi akrabalar ne dicek bu kızı onca isteyen varken neden bu çocukla evlendi derler diye düşünüyorlar.. nasıl güveniyorsun ,evlenince değişirse ,, aşk karın doyurmuyor evlennce aşk biter diyorlar.. cevremdeki insanların lafı değilde gerçekten evlendklerinde aşkın yerini maddi ve geçim sıkıntıısı aldığını görüyorum kafamı karıştıran bu.. evlenip ayrılmak istemiyorumm... ama ya seveceğim biri çıkmazsa karşıma bi daha diye de korkuyorm..birde çok kaprisimi cekti başkası çekermi :)

birde şu kanıya vardım belki yanlış olabilir: sevdiği ile evlenenler sevgine sahip çık diyor,, ama sevdiğine varamayıp başkasıyla evlenenler mantıklı ol diyor.. herkes kendi yaşamını örnek veriyor. hiç bir yaşam birbirinin aynısı olamaz ben yapmam gereken doğruyu arıyorum bu yüzden de sizlerden yardım istiyorumm..çünkü herkesin yaşadıkları gerçek hayat hikayelerinden bir ödev çıkarabilir insan..

evet canım ben birsey yapmadım .onlarda ona bozulmus ..çünkü kendi oğlu annesine bizimkilerin yannda cevap bile verdi. bnm babama resmen yalvardı. ( ben sadece dinledm içerden. ama ben öle bişe yapamazdım ailede saygı duyulan aile büyüklerimde vardı.

ask karin doyurmuyor ama parada sevgiyi getirmiyor,
elalem ne der dusuncesiylemi evleneceksin anlamadim onu,
sen sevdikten sonra elalem ne derse desin yani,
herkes zengin kocayla egitimli kocayla evlenecek diye birsey yok,
neyse tercih senin hakkinda hayirlisi olsun...

işte benm değil ailemin düşüncesi bu ......hep elalem ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…