çok mutsuzum :(

aynen canım, kaybetme korkusu yok. bide kendini haklı görüo şuan, mesajıma hala cevap yok. ne kadar aptalım ne kadar safım :( ahlaksız değilim ki ben, 3.5. yıl boyunca onun kulu oldum hep.. düşüncelerinin her harfine katılıyorum canım ;) ben öyle bi yere gitsem şüphesiz ayrılırdı benden. bilmiyorum işte,hala da bugün abarttım mı demese miydim diyorum ama siz ferahlattınız beni.. yanımdan öylece geçip gitti bugün yüzüme bile bakmadan :( çok feciydi..

bence senden ayrılmak ve yapacağını daha rahat yapmak için (daha ne kadar rahat olacaksa) fırsat kolluyormuş. ufacık bişeyde de hemen koydu noktayı beklediği fırsat eline geçti yani. sen hiç sıkma canını senin bi suçun yok ahlaksızlık yapan da başından beri kendisi şu an üzülmek yerine böyle bi adamdan (adamsa tabii) kurtulduğuna sevinmen gerekir

Kusura bakma ama seninle beraber olduğu halde o malum sokağa gidebildiyse bu yaz diyecek bir şey kalmaz bu durumda... Ağır olacak ama bence seni yanında öylesine gezdiriyor muhtemelen çok sevdiğinden ötürü her dediğine he deyip sesini çıkarmadığın için... :26: Burnu hiç sürtülmemiş anlaşılan erkek arkadaşının, böyle egoistlikle nereye kadar gidilir o da merak konusu doğrusu... Gerisi önemli değil de sana yazık olur...

nasıl yani,sız sımdı bu adamın yaptıklarına ragmen ayrılmak ıstemeyıp de

hala o sızden ayrılacak dıye mı endıse edıyorsunuz :53:

arkadasım ,bu ınsan 3.5 yıllık ılıskınız de kadınların cıplak dans ettıgı sokaga

arkadaslarıyla gıtmıs .ama arkadasları o kadınlarla bırlıkte olmuş,sızınkısı

onlar bırlıkte olunca onları ızledı yanı öylemı .yanı sız de buna ınandınız mı cıdden :53:

hadı dıyelım kı ,senın sevgılın o kadınlarla bırlıkte olmadı .pekı ne amacla oraya gıtmıs .

yanı orada bıle olması ılıskının bıtmesıne yeterlı degıl mı sence .

ustune bekarlıga veda partısın de hala o sokakdan bahasedecek kadar pıskın bır ınsan .

ve sız de hala bu adamdan ayrılacak benden dıye korkuyorsunuz .

aklınızı basınıza alın sılkelenın ve kendınıze gelın .

bu adama bence dırek yolu gosterın .ayrıca ıkınız de bır garıpsınız .

dıgerınız kırmızı sokaktan bahseder,sen de teklıflerı degerlendırmekden bahsedersın

ıkınızın de bırbırınıze karsı zerre saygısı yok .ne bu boyle cocukca tavırlar .

bu ılıskının bıtmesı cok daha hayırlı emın olun

Son düzenleme:
3,5 yil dile kolay diyorsun ama seni ahlaksizlikla sucluyor bence bir iliskide saygi yoksa zaten ardindan sadakatsizlik yalan dolan hepsi gelir evlendigin zaman 3,5 yili daha once goze alamadigin icin cok pismanlik duyacaksin. Sana ayril yada devam et diyemem omrunu birlikte gecirecegin adami secerken kiskancligini bir kenara koy once her kaddin kiskanctir ama tatdinda birakmali yoksa fazlasi isi cigrigindan cikarir ve birbirinize saygini ne derece ona bak derim ben

benim ne ahlaksızlıgım var ki, sen yaparsan ben de yaparım değerlendirirm çevremi dedim. ben kız oldugum için mi ahlaksız oluyorum.. çok hatalı kızlar, bitse belki daha iyi ama 3.5 yıl da dile kolay :(

Onu hakli gorup hala kendini sucluyorsan gercekten suclusun ama bizim gozumuzde bukadar insan sana hep ayni seyi soyluyor ama sen onu kaybetmeyi goze alamadigin icin kendini sucluyorsun. Adamin kicina tekmeyi vuramiyorsan evet hala sen suclusun. yani seni kirmak istemem ama ole

kendime güvenimi yitirdim ki :( ben onu sevdim ve onu etkilemek istedim kızlar. hala da ben ahlaksızım hala da.. :( ve ben malesef ki sorunu kendimde arıyorum hala ve o bi o kadar rahat. hala beni kale almayıp cevap bile vermiyor. arkadaşlarım da evli değilsin bırak gitsin diolar, ben tatmin edemezmişim. ben sevgimi veriyorum kızlar, geleceğe dair planlar kuruyorum onunla ama sanırım boş yere. boş yere :( :(

biriyle birlikte olmadıgını söyledi kızlar. ama orası kötü bi sokak hiç gitmeseydi o zaman, ve yanındaki çocuklar ilişkiye girmişler orda. ki etkilenmiştir kesnlkle ve bidaha ne işi var orda. şakası bile beni deli etti (:

bide orayı ve kadınları ballandıra ballandıra anlatıp kendimi kötü hissetirio bana :( ben onu çok seviyorum kızlar, bişey yapmadım dedi ben de inandım. ama yanındaki erkekler hep kız meraklısı tipler ve bu yaz da seks turizminin en canlı oldugu yer olan tayland.a gidicekler.. bana da istersen yanımda durma ben maceraperestim, gidicem sen bilirsin dedi.. ona rağmen kabullendim, yapmamıştır dedim. ama o çıplak kadınları dans ederken görsün ve etkilensin istemiyorum. ki dediğiniz gibi yatmasına da gerek yok. aklında sürekli var ve yatsa daha iyiydi hevesini alırdı sanki içinde kalmış gibi..anlamıyorum kızlar.. ben teklifleri değerlendiririm diyince mi ahlaksız oluyorum. bide yanıma geleyim deme yazması :( sanki bişey yaptım, olmadık konu üstünden kavga çıkar mı.. keske hiç mesaj atmasa idim :(((

canım kızlar hepinize yürek dolusu sevgiler :( beni o kadar kendime getirdniz ki anlatamam. evet bana ballandıra ballandıra avrupa kadınlarını anlatıyor arada, ben de sahiden çevrem tarafından çok begenilen bi kızım, yanyana asla yakıştıramadıklarını söyler çogu kişi bizi. benim ilk erkek arkadaşım ve onu çok sevdim kızlar sonuçta güvendim de. ve tayland.a bu yaz gitme dediğimde çok şiddetli kavga ettik, o özgürmüş hayatına karışamazmışım. kızlar ben hatalı değilim değil mi? arkadaşlarım evli değilsiniz sonuçta bırak gitsin diolar ama ben sindiremiyrum içime. ölmek istiyorum :(

aynen tatlım, o beni o kadar sevse idi bi anlıkm snirle bile olsa, yanıma geleyim deme demezdi, yada pişman olurdu. yada mesajıma cevap atardı. bilmiyorum ki :( ben safım fazlasıyla ve kendimi kullandırıyorum sanırım, gel deyince gidiyorum git deyince gidiyorum. çnkü o erkek ben kızım eşit değilmişiz.

Benim eşim ki yeni evliyim uzun zamandırda birlikteyiz ne sevgiliyken nede evliyken bunun şakasını bile yapamaz ki yok oraya gitmiş birlikte olmamış buna bende inanmam çocuklar bile inanmaz artık.. bu kadar saf olma .. bunun şakası bile dikkatini çekiyorum şakası bile benim için ayrılma olmasa bile uzun süre konuşmama sebebidir yani sen çok yüz vermişsin. seninle nasıl böyle şeyler konuşabiliyor..ve sen nasıl tahammül edersin buna.. sana diyeceğim 3.5 yılına acıma ve bas tekmeyi gitsin. o çok pişman olur ama sen olmazsın hayatını kurtarırsın daha iyi biri karşına çıkar ve şükredersin kurtulduğuna çok geç olmadan.. o senin peşinden koşsa dahi dönmemelisin. ve bidahaki ilişkinde bu kadar taviz verme.. ömür boyu mutsuz aldatılan bir evlilik yaşayacağına 3 gün ağlarsın bilemedin 3 ay ağlarsın.. başka biri karşına çıkınca unutur gidersin.. ki herkes böylesinden daha hayırlıdır. seninki hem ahlaksız hem arsız.. Hayatını cehenneme çevirme kendine de acıma evde kalacak değilsin.. 3 günlük dünyada kimse için mutsuz olmaya değmez emin ol seni mutlu edebilecek biri karşına çıkacaktır..

bide orayı ve kadınları ballandıra ballandıra anlatıp kendimi kötü hissetirio bana :( ben onu çok seviyorum kızlar, bişey yapmadım dedi ben de inandım. ama yanındaki erkekler hep kız meraklısı tipler ve bu yaz da seks turizminin en canlı oldugu yer olan tayland.a gidicekler.. bana da istersen yanımda durma ben maceraperestim, gidicem sen bilirsin dedi.. ona rağmen kabullendim, yapmamıştır dedim. ama o çıplak kadınları dans ederken görsün ve etkilensin istemiyorum. ki dediğiniz gibi yatmasına da gerek yok. aklında sürekli var ve yatsa daha iyiydi hevesini alırdı sanki içinde kalmış gibi..anlamıyorum kızlar.. ben teklifleri değerlendiririm diyince mi ahlaksız oluyorum. bide yanıma geleyim deme yazması :( sanki bişey yaptım, olmadık konu üstünden kavga çıkar mı.. keske hiç mesaj atmasa idim :(((

Maceraperestlikle ne alakası varya seninlede gezebilir çok gezmek istiyorsa canım o senden ayrılmak istemiş Taylanda gitsin gelsin barışır seninle orda rahat olmak için erkek bahaneleri öle arkadaşlarla geziosa aklı oralardadır kusura bakma aç gözünü

Back
X