Saol arkadasim cvp yazdigin icin. Bende senin gibi yapmaya karar verdim ama bu hayat kosturmasinda yanliz kaldim.yani ole gel disari cikalim diyecek bir arkadasim yok malesefMerhaba kızlar bende aramıza yeni katıldım hep merak edip takip ederdim üye olmak bugüne nasipmiş.nevam80 durumuna üzüldüm yani haklısın ama malesefki erkekler böyle evlilikler bir süre sonra monotonlasıyo erkek evde vakit geçirmek istemiyor bizde ilgi bekliyoruz en iyisi ilgilenme hiç düşme üstüne madem calısıyorsun çık arkadaslarınla vakit geçir al çocuğunu gezdir kendine ugrascak bişeyler bul bende 6 yıllık evliyim 1oglum var ben artık öyle yapıyorum hayata bir kere gelicez kendimiz için yasamalıyız unutma hiç kimse yada hiçbişey senden çocuğundan kıymetli değil uzun oldu biraz ama
:)
Allah daha da iyi etsin insallah. Bende hic bir zaman maddiyatci olmadim. Parada pulda gozum yok.ben istedimki o vakitlice evine gelsin beraber yemegi mi zi yiyelim Sohbet edelim .sadece bunu istedim ama asla basaramadim ben bunu istedikce caba sarfettikce o sen beni avucunun icine almak istiyosun diye tepki koyduyazdıklarını okuyunca kendi halime şükrettim
demek ki gerçekten maneviyat maddiyattan daha önemliymiş
acaba görüştüğü birisi mi var? sana karşı bu kadar ilgisizlik ve agresiflik bana normal gelmediAllah daha da iyi etsin insallah. Bende hic bir zaman maddiyatci olmadim. Parada pulda gozum yok.ben istedimki o vakitlice evine gelsin beraber yemegi mi zi yiyelim Sohbet edelim .sadece bunu istedim ama asla basaramadim ben bunu istedikce caba sarfettikce o sen beni avucunun icine almak istiyosun diye tepki koyduben evimize gel dedikce o daha cok calismam lazim bahanesiyle yatmadan yatmadan eve geldi.6 yil inisli cikisli boyle devam etti.bundan sonrasini bilmiyorum. Allah buyuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?