Çok Mutsuzum

canım seni arayıp neden aramıyosun diye sorduğuna göre sen bu adamı çok alıştırmışsın karşılıksız ilgiye ve bu tepkin onun dikkatini çekmiş sen bunu başarabilmişsin aynı evin içinde huzursuzluk çok kötü bişey ama bence ona karşı biraz daha soğuk davran bekle bakalım iyice pişman olsun özlet kendini. Allah çocuklarını sana bağışlasın yardımcın olsun.

ALLAH razi olsun canim saol cumlemizinkini.
evet bir es olarak nerdeyse tum sorumlulugumu ben uzerime aldim.arti birde hep onu memnun etmek icin ugrastim. Belki hakli fazla ustune gittim ama oda gun gectikce cok ilgisizlesti eve daha gec gelmeye basladi...

Merhaba canım saolasın iyiyim çok şükür.Eşimle geçen hafta cumatresi tartıştık ama ben sakin sakin ne hissetiklerimi ona anlattım oda dinledi sonra işe gitti.Gece çok geç geldi sabah kalktığımda da yoktu.Sonradan elinde çiçeklerle geldi özür diledi. Oturup konuştuk arayı düzelttik gibi.Ama en çokda oğlum için çünkü babasını çok seviyor.Kıyamıyorum onlara.
Özür diledi ama değişen fazla birşey yok, gene ek iş yapıyor eve 9 dan önce gelmiyor.Ama sanırım bunu artık kabullenmem lazım. Bu adam böyle canım yapacak bir şey yok.Benim istediğim gibi olmayacak, onu olduğu gibi kabullenmem lazım sanırım.

Bu arada gebeliğimle ilgili sorun çıktı (((
İkili test riski yüksek çıktı.Bir kaç dr gittim , iki seçenek var yurt dışına gönderilen kan testi varmış maliyeti yüksek 2600 tl dedi.Yada amiyo sentez. Ama işin aslı şuki sakatta olsa ki ALLAH korusun ben bu çocuğu nasıl aldırayım .((((

Zamana bırak cnm zaman herşeyin ilacı dahada düzelir inşallah çok üzüldüm bebeğine araştırıpta git doktora dedim benim hamileligimdede risk vardı birsürü şey yapmak istediler yaptırmadım çok şükür hiç bişey olmadı

Bende zamana biraktim canim rabbim hayirlisini versin.
Senin hamileliginde ne dediler. Ben dun baska dr gittim onun soyledikleri ile rahatladim. Amiyosentez fln yaptirmayacagim. Bence cocugum saglikli ins sag salim dogacak

Bu zeka testini ne vardı yok riskli şöyle böyle dediler yaptırmadım çok şükür oğlunda cin gibi sen bakma doktorlar herşeyi çok abartıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…