Yani okurken kötü oldum ne zor bir durum ya,
Yapacak yorum bile yok bu durumda,
Adam resmen kendi hayatına bakıp bekar hayatı sürüyor,
Nerden tutsanız adam ordan kapatıyor kendini,
Nevar aramışsan telde allah allah bir insan kocasını aramıcakta kimi arıcak hayret birşey !
Allah yardımcınız olsun adamın bu zihniyeti ile yürütmek evliliği zor gerçekten,
Evet malesef, birde ben onun yuzune hatalarini soyluyorum ama aslaaa asla kabul etmiyor. Ona gore ben onu eve hapsetmek istiyomusum ki asla boyle bir seyde bana gore degil. Onun surekli evde olmasi ondan cok beni bogar. Ben is cikisi istisnalar hatic duzenli bir sekilde eve gelmesini istiyorum. Eve gelincede yatip uyumasini degil ortak bir seyler yapmak, Sohbet etmek vs vs istiyorum ama nafile...
Acaba cokmu sey istiyorum yada bu durmu artik kabullenip oylemi yasamaliyim?
Çok şey istemiyosun heyet doğal ama onlara göre gereksiz geliyor zamana Bırak bakalım sen kendine bak biraz görsün kendine bakıp değer verdiğini doğumuna ne kadar vardı bu arada
Biz cok badireler atlattik. Evlendik 4 ay sonra esim kansere yakalandi. En basinda ogrendigimiz icin cok sukur atlattik. Hastaliktan sonra daha cok boyle olmaya basladi.
Oglumuz 2 yasindayken, esim is kazasi gecirdi. 1 yilda 3 defa ameliyat oldu evde kaldi calisamadi. Is hayatina dondu kaldigi yerden devam etti.
Gulluk gulistanlik bir evlilik olmadi yani. Ama ben asla isyan etmiyorum yaradan verdi bizde sabrettik. Allah bir daha gostermesin tabi ((
Çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın bence eşinin bu olaylardan dolayı psikolojisi bozuktur sen fedakarlık göstersen ne bilim takma mesela geç gelmesini bunu vurgulama umursamıyo gibi görün kendine bırak birazda bakalım
Ben cok fedakarlik gosterdim idare eden taraf hep ben oldum. Benimde hatalarim var yokk degil. Simdide oyle bir asamaya geldik ki hic karisiyorum ona
1 haftadir saat 10 dan once eve gelmiyo. Gelince hic bir sey sormuyorum yemegini hazirliyorum. Yemegini yiyip uyuyor. sorsan beni cok seviyor beni asla birakmaZ ama gel gorki esini mutlu etmek icinde hic bir sey yapmiyor.bende artik mutlulugun ondan gelmesini beklemiyorum
Zor bi durum ya her yolu denemissin eskilerin bi sözü var ya bu deveyi gütceksin yada bu diyardan gitçeksin yani bekle bakalım bebişini kucağına aldığında değişir belki
İnşallah getirir.Elimden şuan hiç bir şey gelmiyor.1 haftadır evin içinde robot gibiyim.Gün içerisinde eşimi hiç aramıyorum, son tartışmada ona çok kırıldım.içim çok kırgın.Dün beni aradı öğlen gibi,neden hiç aramıyosun dedi.Aramıyınca özlüyorum dedi.Bende gayet sakin senin ne yaptığın belli değil, ben yemin ettim artık çok acil bir şey olmadıkça aramayacağım seni dedim.Hiç bir şey diyemedi, suçunu biliyor çünki.Hiç bir suçum yokken kırdı geçti beni sonrada hiç bir şey olmamış gibi davranmamı bekliyor.Bilemiyorum ne olur, onun değişeceği konusunda en ufak bir ümidim yok ama ben ben bu duygularla nasıl mücadele edeceğim?
İşte sorun orada arkadaşım, sıcak davranmak içimden gelmiyo. Benimde huyum, duygum düşüncem neyse onu yaşarım, zorlayamam kendimi. Şimdi çok soğudum eşimden, barışmak için hiç çabalamıyorum onunda bir çaba sarfettiğini görmüyorum zaten.Neden barışmak için çabalamıyorum, gene aynı şeyleri yaşayacağımı biliyorum, değişmeyeceğini biliyorum onun için çok soğudum..
Yok canim neden kizayim buraya yazdigima gore her turlu elestirye acigim. Formun basinda bir arkadasta sormustu, bende demistim duzelir umidi vardi hep bende.2. Cocugu en cok ben istedim o yazin esimle aram iyiydi. Bende umitlendim Allah da verdi.
ama simdi bakiyorum onun o duzelmeleri fln geciciymis. Derler ya can cikmadan huy cikmaz diye. Boyle devam edecegini dusunuyorum
Insalah canim insallah. Omur bitmeden duzelir ins. Bu arada destegin icin tsl ederim. Sen evlimisin resimdeki cocuk senin galiba allah bagislasin cin gibi masallah