Sen kendine üzülAdamin boynuzları Mars'ı bulmuş uzuldum ya.
Halime sukrediyorum su an uzulmek yerine.Sen kendine üzül
Seni aldatsam naparsin diyen birinden suphelenmemek de bi garip acikcasi. Cocuk cidden saf sanirim.Evlendikten sonra tehdit ederse yine gidip birlikte olurum diyosun ne diyelim ki sana? Kendine yapmissin yapicagini zaten o adamin hayatini karartma bari. Yaptiklarimi anlatsam affetme ihtimali hic mi olmaz diyosun,sence?
Once seni sonra kendimi oldururum demis neyi dusunuyosun ki
Hakettin canim sen o hakaretleri kusura bakmaBnm sevgilim melek gibi bi adam.adam gibi adam..ama bn pisliğim iğrencin tekiyim .tamam mı tatmin oldunuz mu? Derdimi net bi şekilde ifade etmemiş olabilirim sözcüklere adam akıllı dökememiş olabilirim nolmuş ki ? Evet belkide hiç birinizin sahip olamadıgı bi erkeğe sahibim utangaçlığından kız arkadaşlarımın yüzüne bile bakmadan konuşan bakire olmadıgımı bildiği halde 3 yıldır helal olmayı bekleyen her nazımı kaprisimi çeken..şimdi böyle bi erkek olamaz diyede yalancı dersiniz bana..tek amacım içimi dökmekti ama duumadıgım hakaret kalmadı
Nasil bi safliksa artikSeni aldatsam naparsin diyen birinden suphelenmemek de bi garip acikcasi. Cocuk cidden saf sanirim.
Kalkıp adama bn seni aldatsam naparsın demedim o kadar salakmıyım sadece örnekler fln verdim şu şunu aldatmış falan diyerek nabzını ölçtüm oda bu tepkiyi verdiNasil bi safliksa artik
Ben eski sevgilime böyle bisey söyleseydim, oracikta bana neler yapardi düsünmek bile istemiyorum
Bazen dürüst olmak hiç iyi bişey değildir o yüzden sevgilime anlatmıcamoouuuvvv ilk defa kk da bir kadın F*** buddy si olduğunu açıkladı! dürüstlüğün için tebrik ederim.
konuna gelince, hakaret etmem kınamam.herkesin iradesi,düşüncesi kendine.
öncelikle kesinlikle sevgilinden ayrılman gerekiyor.bir kere başkasına gönlün kaydıysa hatta cinsellik yaşayacak kadar yoğun bir gönül kayması bu sen zaten sevgilinle ilişkini bitirmişsin.
öte yandan çocuk bunu haketmiyor, ayrılmak istemiyorsan da ona karşına alıp sakince ihanet ettiğini açıklamak zorundasın gerisi ona kalmış.
Sakın ona söylemem bu şekilde devam ederim diye düşünme.Eninde sonunda Allah onun öğrenmesini sağlar.O zaman çok kötü bir durumda olursun.
O olmadan yaşayamamki :-(Ayrıl nişanlından ağlasa da yalvarsada Ayrıl!!
Yazik konduramiyosa demekki. Tabi canimm biz konu sahibi kadar sansli degiliz biz erkeklerden yana kadersiz kadinlarizNasil bi safliksa artik
Ben eski sevgilime böyle bisey söyleseydim, oracikta bana neler yapardi düsünmek bile istemiyorum
Bazen dürüst olmak hiç iyi bişey değildir o yüzden sevgilime anlatmıcam
Hangisi olmadan acaba??O olmadan yaşayamamki :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?