Çok mutsuzum :-(

Evlendikten sonra tehdit ederse yine gidip birlikte olurum diyosun ne diyelim ki sana? Kendine yapmissin yapicagini zaten o adamin hayatini karartma bari. Yaptiklarimi anlatsam affetme ihtimali hic mi olmaz diyosun,sence?
Once seni sonra kendimi oldururum demis neyi dusunuyosun ki

Seni aldatsam naparsin diyen birinden suphelenmemek de bi garip acikcasi. Cocuk cidden saf sanirim.

Hakettin canim sen o hakaretleri kusura bakma

Ayrıl.. Aldatan ve yalancı olma.. Aldatmış ve yalancı olmuşsun.. Orada bırak..

oouuuvvv ilk defa kk da bir kadın F*** buddy si olduğunu açıkladı! dürüstlüğün için tebrik ederim.
konuna gelince, hakaret etmem kınamam.herkesin iradesi,düşüncesi kendine.
öncelikle kesinlikle sevgilinden ayrılman gerekiyor.bir kere başkasına gönlün kaydıysa hatta cinsellik yaşayacak kadar yoğun bir gönül kayması bu sen zaten sevgilinle ilişkini bitirmişsin.
öte yandan çocuk bunu haketmiyor, ayrılmak istemiyorsan da ona karşına alıp sakince ihanet ettiğini açıklamak zorundasın gerisi ona kalmış.
Sakın ona söylemem bu şekilde devam ederim diye düşünme.Eninde sonunda Allah onun öğrenmesini sağlar.O zaman çok kötü bir durumda olursun.

Nasil bi safliksa artik
Ben eski sevgilime böyle bisey söyleseydim, oracikta bana neler yapardi düsünmek bile istemiyorum
Kalkıp adama bn seni aldatsam naparsın demedim o kadar salakmıyım sadece örnekler fln verdim şu şunu aldatmış falan diyerek nabzını ölçtüm oda bu tepkiyi verdi

Bazen dürüst olmak hiç iyi bişey değildir o yüzden sevgilime anlatmıcam

Nasil bi safliksa artik
Ben eski sevgilime böyle bisey söyleseydim, oracikta bana neler yapardi düsünmek bile istemiyorum
Yazik konduramiyosa demekki. Tabi canimm biz konu sahibi kadar sansli degiliz biz erkeklerden yana kadersiz kadinlariz

hmmm bişey olmaz ya takıl gönlünce nişanlancağın adam nasılsa safmış anlamaz. takma kafana zevkini çıkar

Bazen dürüst olmak hiç iyi bişey değildir o yüzden sevgilime anlatmıcam

e gerçek nedeni söyleme, ama ayrılman gerekiyor.
he devam etmeye kalkışırsan o çocuk bir gün onu aldattığını kesinlikle öğrenecek.ki böyle şeyler asla gizli kalmaz...

Kalkıp adama bn seni aldatsam naparsın demedim o kadar salakmıyım sadece örnekler fln verdim şu şunu aldatmış falan diyerek nabzını ölçtüm oda bu tepkiyi verdi[/QUOTE]
İyide ne fark eder? Ben boyle bi erkek tanimiyorum etrafimda seni öldürürdüm deyip gecibilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…