- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
Biliyorum konuyu okuyunca çoğunuz bana hakaret edeceksiniz ama gerçekten cok kötü hissediyorum :-/ 3 yıllık bi ilişkim var hatta aileler öğrendi 1 ay snra nişan yapmayı planlıyorduk.sevgilimle aynı şehirde yaşıyoruz ikimizde memuruz ikimizinde aileleri birbiriniz beğendi..ama bn sevgilimi aldattım :-S başka birisiyle cinsel ilişkiye girdim..bunu yaptıgım kişi bni tehtit etti onunla yatmassam geçmişimle alakalı sevgilimle ve ailelerle aramı bozacagını söyledi yeminler etti..önce iğrenerek gittim ona,cok direndim ama yattım :-( ama ilerleyen zamanlarda o kişiden hoşlanmaya başladım onu aramadan yanına gitmeden yapamıyorum..bi yanda sevgilim bi yanda o kişi..iki arada bi derede kaldım sevgilimi asla kaybetmek istemiyorum çünkü bana cok aşık ve her istediğimi yapıyor çokta saf birisi ve 1 ay sonrada nişanımız var..ama o kişidende uzak duramıyorum..çok mutsuzum...kendimden iğreniyorum ölmek istiyorum bn böyle bişeyi sevgilim gbi birisine nasıl yaptım diye.sevgilimin ağzını aradım eğer seni aldatsam naparsın gibisinden,seni de kendimide öldürürüm dedi :-( ayrılmk istedim en azından bni iyi hatırlasın diye ama ayrılmadı ağladı yalvardı bn ne yaptm sana diye diz çöktü önümde :-( uuff kendimi öldürcem
Cevabını verecek kapasite yok gibi geliyoÖteki adam yine tehdit edecek belli ki. Evlenince sihirli değnek falan dokunmayacak, evlilik sana kalkan oluşturmayacak ki. O zaman da gel benle yat, yoksa kocana her şeyi anlatırım derse ne yapacaksın? Cidden buna cevap ver hadi.
Nereye kadar gidecek bu? Ömrünün sonuna kadar böyle mi devam edeceksin cidden? Hadi olan olmuş artık ama hala devam edeceğim diyorsan kusura bakma da bu karaktersizlikten başka bir şey değil. Hakediyorsun öyleyse tüm bunları.Gene aynı aptallığı yapacagım...
Kendimi iyi ifade etmiş olamaya bilirim inanmak zorundada değilsin ztnÜf bide çok iğrençsin, ilişkiye girdim yattım onunla falan. Fake dedim diye bi daha okuyayım dedim belki gerçektir, bin tane falso var şu yazdıklarında
Peki..Tekrar ayrılmayı deneyeceğim..vicdanım azda olsa rahatlar belki
Verdi maalesef gülüm. Keşke vermeseydi orası ayrı ama, verdi.Cevabını verecek kapasite yok gibi geliyo
Yinede bekleyelim bakalım
Neden hakaret edip duruyorsun banaCevabını verecek kapasite yok gibi geliyo
Yinede bekleyelim bakalım
Okudum cevabı yine aynısını yapacakmışVerdi maalesef gülüm. Keşke vermeseydi orası ayrı ama, verdi.
Kendimi iyi ifade etmiş olamaya bilirim inanmak zorundada değilsin ztn
Sen ne yapardın aynı durumda Allah aşkına ya napardın? Mutlu kusursuz giden bi ilişkin var seni çok seven her hatanı her şeyini kabul eden kusurlarını örten bi sevgilin var ve bigün aniden karşına bu büyüyü bozan bi adam çıkıyor hrrşeyi mahvetcem diyo sen napardın? Bn hatamı kabul ediyorum ztn yapmamalıydım hadi yaptım snrasında o insana kendimi kaptırmamalıydmVerdi maalesef gülüm. Keşke vermeseydi orası ayrı ama, verdi.
Bu noktadan sonra KK'nın en kıdemlileri bile bir şey yapamaz artık ki ben ne edeyim şu saatten sonra.Vermiş te nasıl vermiş yine aynısını yapacakmış
Nasıl bir geçmişe sahipsinizde
Adam sizi cinsel birlikteliğe zorluyor[/QUOT boşverin
Bak sana soruyo iyi bi cevaplaBu noktadan sonra KK'nın en kıdemlileri bile bir şey yapamaz artık ki ben ne edeyim şu saatten sonra.
Ağzım yandı, akıllandım artık, bir daha istediğini vermeyeceğim toparlanacağım diyeceğine daha aynısını yapacağım diyene biz ne edelim artık.
Ya iyi de bazı şeylerin geri dönüşü olmaz memur hanım maalesef. Şu yaptıklarını geri alamazsın artık. Seni zorladı desek, tecavüz gibi desek ama değil, hoşlanıyorum hep yanına gidesim var diyorsun. Şunları kendine yakıştırıyor musun? O kadar iğrenç ki ya, nasıl görmezsin bunu sen? Şu yazdıklarını ben yazsam sana, ben yaşadım diye sen de aynı benim cevaplarımı verirdin emin ol. Bütün bunlardan sonra aynen devam edemezsin, adamı kandırmayı geç öteki herif rahat vermez. Eğer nişanlının katil olmasını istemiyorsan henüz çok geç olmadan vazgeç.Sen ne yapardın aynı durumda Allah aşkına ya napardın? Mutlu kusursuz giden bi ilişkin var seni çok seven her hatanı her şeyini kabul eden kusurlarını örten bi sevgilin var ve bigün aniden karşına bu büyüyü bozan bi adam çıkıyor hrrşeyi mahvetcem diyo sen napardın? Bn hatamı kabul ediyorum ztn yapmamalıydım hadi yaptım snrasında o insana kendimi kaptırmamalıydm
Ne diyim hepiniz haklısınız bi tek bn haksızımBak sana soruyo iyi bi cevapla
Yaptıklarımı anlatsam hiç mi affetme ihtimali olmaz :-(Ya iyi de bazı şeylerin geri dönüşü olmaz memur hanım maalesef. Şu yaptıklarını geri alamazsın artık. Seni zorladı desek, tecavüz gibi desek ama değil, hoşlanıyorum hep yanına gidesim var diyorsun. Şunları kendine yakıştırıyor musun? O kadar iğrenç ki ya, nasıl görmezsin bunu sen? Şu yazdıklarını ben yazsam sana, ben yaşadım diye sen de aynı benim cevaplarımı verirdin emin ol. Bütün bunlardan sonra aynen devam edemezsin, adamı kandırmayı geç öteki herif rahat vermez. Eğer nişanlının katil olmasını istemiyorsan henüz çok geç olmadan vazgeç.
CevapladımBak sana soruyo iyi bi cevapla
Aynen katılıyorumCevapladımAma cidden bırak erdemi, edebi sırf korkudan aldatamam ben ya. O bile yeter bana yani, her insanın bir bam teli vardır, sıkıverir ümüğünü görürsün o zaman. Kendi canımı geçtim, adam gider öldürür o herifi, o hapishaneye diğeri mezara. Sonra da bana kapkaranlık bir gelecek. Şunu normal bir insan nasıl göze alır? Aldatanları anlamıyorum hiç bu yüzden.
Ben ki sakin biriyimdir ama aldatılsam ne olur bilemiyorum, kime ne yapacağı belli olmaz o durumda insanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?