Çok mutsuzum :-(

Üf bide çok iğrençsin, ilişkiye girdim yattım onunla falan. Fake dedim diye bi daha okuyayım dedim belki gerçektir, bin tane falso var şu yazdıklarında

Cevabını verecek kapasite yok gibi geliyo
Yinede bekleyelim bakalım

Gene aynı aptallığı yapacagım...
Nereye kadar gidecek bu? Ömrünün sonuna kadar böyle mi devam edeceksin cidden? Hadi olan olmuş artık ama hala devam edeceğim diyorsan kusura bakma da bu karaktersizlikten başka bir şey değil. Hakediyorsun öyleyse tüm bunları.

Kendimi iyi ifade etmiş olamaya bilirim inanmak zorundada değilsin ztn

Sen şey yap en iyisi. Git onunla yine cinsel ilişkiye gir, yine yat onunla. Nişanlınada bişey deme. Evlenince küçükken bisikletten düştüydüm dersin. Hı nasıl bence olur?

Verdi maalesef gülüm. Keşke vermeseydi orası ayrı ama, verdi.
Sen ne yapardın aynı durumda Allah aşkına ya napardın? Mutlu kusursuz giden bi ilişkin var seni çok seven her hatanı her şeyini kabul eden kusurlarını örten bi sevgilin var ve bigün aniden karşına bu büyüyü bozan bi adam çıkıyor hrrşeyi mahvetcem diyo sen napardın? Bn hatamı kabul ediyorum ztn yapmamalıydım hadi yaptım snrasında o insana kendimi kaptırmamalıydm

Vermiş te nasıl vermiş yine aynısını yapacakmış
Bu noktadan sonra KK'nın en kıdemlileri bile bir şey yapamaz artık ki ben ne edeyim şu saatten sonra.
Ağzım yandı, akıllandım artık, bir daha istediğini vermeyeceğim toparlanacağım diyeceğine daha aynısını yapacağım diyene biz ne edelim artık.

Bak sana soruyo iyi bi cevapla

Ya iyi de bazı şeylerin geri dönüşü olmaz memur hanım maalesef. Şu yaptıklarını geri alamazsın artık. Seni zorladı desek, tecavüz gibi desek ama değil, hoşlanıyorum hep yanına gidesim var diyorsun. Şunları kendine yakıştırıyor musun? O kadar iğrenç ki ya, nasıl görmezsin bunu sen? Şu yazdıklarını ben yazsam sana, ben yaşadım diye sen de aynı benim cevaplarımı verirdin emin ol. Bütün bunlardan sonra aynen devam edemezsin, adamı kandırmayı geç öteki herif rahat vermez. Eğer nişanlının katil olmasını istemiyorsan henüz çok geç olmadan vazgeç.

Sana bisey olmaz

Yaptıklarımı anlatsam hiç mi affetme ihtimali olmaz :-(

Bak sana soruyo iyi bi cevapla
Cevapladım Ama cidden bırak erdemi, edebi sırf korkudan aldatamam ben ya. O bile yeter bana yani, her insanın bir bam teli vardır, sıkıverir ümüğünü görürsün o zaman. Kendi canımı geçtim, adam gider öldürür o herifi, o hapishaneye diğeri mezara. Sonra da bana kapkaranlık bir gelecek. Şunu normal bir insan nasıl göze alır? Aldatanları anlamıyorum hiç bu yüzden.
Ben ki sakin biriyimdir ama aldatılsam ne olur bilemiyorum, kime ne yapacağı belli olmaz o durumda insanın.

Aynen katılıyorum
En son mesajında bile aynı şeyi tekrarliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…