Çok mutsuzuuum kızlar yardım edin :(

sweetgirlcandy

Özlerden sweet 😂
Pro Üye
Anneler Kulübü
2 Ağustos 2013
38.193
127.783
798
Kızlar yardım edin bana 3.5 yıllık ilişkim vardı ve ben çok seviyodum.. Sevdiğim adam 1 ay önce ufak bi tartışma da ayrılmak istediğini söyledi ben baya çabaladım ve vazgeçti bu kararından.. sonra 2 hafta sonra ufacık bişey de ayrılalım deyince de ayrılmıosun dedi bende neden seviyorum çünkü dedim bana dedi ki en iyisi bitsin ilerde zaten bitcek daha zor olur dedi ve çabalarıma rağmen bitirdi ve 4 gün hiç mesaj atmadı bende faceden mutluymuş gibi şeyler paylaştım.. 4 gün sonunda mutlu musun dedim hayır dedi,, sen mutlusun galiba dedi nerden çıkardın dedim his dedi.. Galiba faceden takip etmiş beni.. Daha sonra ben dedim ki senin seçimindi sen bitirdin falan dedim cevap vermedi.. Sildin mi beni dedi nerden dedim her yerden dedi hayır sen dedim hayır dedi.. Tekrar konuşmaya başladık ama hep soğuk gibiydi 1 hafta daha konuştuk sürekli dedim soğuk gibisin sana öyle geliyo dedi en sonunda sevmiyorum dedi bitirdi.. Ya bi türlü inanamıyorum arkadaşlarım dio bu kadar kolay bitmez 7 senedir seviyo belki bişeye sıkılmıştır falan diye.. Siz ne düşünüyosunuz kızlar?

tam 20 tane dedim dedi var...tam saydım galiba

Valla canim seviyormu sevmiyormu o bilinnez ama böyle dengesiz bir insanla hayat geçmez. .ama seninde yanlislarin var..ilk bitsin dediginde bu kadar kolay ona donmucektin..maalesef erkekler gel dediginde gelen git dediginde giden kizlardan cabuk sikiliyorlar.. ben olsam senin yerinde onu yoksayardim görmezden gelmek iplememek en büyük ceza olur..hatta bole yaptigin surece kiymete binersin..tecrubeyle sabittir. .

Üzüldüm gerçekten en çok ta nedensiz ayriliklar üzüyor insani bir sürü sey kuruyosun kafanda ama bi neden mutlaka vardır ya başka biri ya da sogutacak bi durum

çocuk oyuncağına dönmüş sanki...bence kafanı toplamaya çalış sen erkekler ciddiye almaya gelmez...
biliyorum şu an bizm ilişkimiz öyle değil bi anda bitmez falan diyosundur da şunu unutma ki yaşarken her ilşki kutsal gelir insana bi de en buyuk aşk kendininki zannedersin ama karsındakinin yaptığı şey sadece saygısızlık sana ilişkinize kişiliğine 3.5 yıla...herseye... acın geçince daha net görceksin...

O kadr çok zaman olduysa aşkı sevgisi bitmiştir bu kadar basit erkekler maalesef bizim gibi değiller eğer ortada bir evlilik yoksa yani flört aşamasındaysa öyle beş on sene sürdürmezler

Ne güzel ya sevginden yararlanıyor ohh ne alaa gez dolaş yine bana gel
Senin ona hayır demeyeceğini iyi benimsemiş bir geliyor bir gidiyor üzülme değmez bu defa fena tep.

İlerde daha zor olacak dedıgıne gore evlenmenıze engel bı sorun var gıbı geldı bana senın göremedıgın,onun gördugu farklı bırsey yok mu?Mezhep olur,aıle yapılarınız olur vs??

erkeklerin üzerine ne kadar gidersen o kadar kaçar..adam açık açık söylemiş..şimdi olmasa ilerede ..evlenmeyide seninle düşünmüyor..anladım kadariyla..daha ne uğraşıyorsun yavrum..

O kadr çok zaman olduysa aşkı sevgisi bitmiştir bu kadar basit erkekler maalesef bizim gibi değiller eğer ortada bir evlilik yoksa yani flört aşamasındaysa öyle beş on sene sürdürmezler
canım çok haklısın da şimdi artık evliliğin bile bir kudsiyeti kalmadı onu bile sürdürmeyen erkekler var.

Şu an kim sana ne söylerse söylesin sadece okuyup kendini rahatlatmaya çalışırsın. Ama hissettiklerini değiştirmezsin çünkü sen ona kör kütük aşıksındır alışmışsındır vazgeçilmez geliyordur oda bunu çok iyi biliyor olmalı ki bu kadar rahat davranıyor bu aşamlardan bizde geçtik canım bizede zamanında söylediler de dinlemedik kusura bakma nolur maksadım nasihat etmek değil ama suskunluğu seçmeni zamana bırakmanı tavsiye ederim birde sakın ha sakın ilk adımı atan sen olma o kim ya kimki o sen kendine saygı duymaz değer vermez kendini ayaklar altına serersen çiğneyen çok olur zaman geçince anlayacaksın ki canın sana daha çok lazım kendini üzme sevdiğin seni motive eden şeylerle uğraş olmuyorsa zorlama ger.ekten sonra sen daha çok üzülürsün.

Bu kadar pohpohlayıp bir yerlerini kaldırmayın şu erkeklerin yahuuuu ne diye sürekli yalvarma onsuz yaşayamam modundasın konu sahibi arkadaş sen böyle yaptıkça altında olsan değerin düşmüş sil gitsin nereye gitmek istiyorsa valla 14 yıllık evliyim 1 kere bile eşime eziyim gidecek yerim yok sensiz ne yaparım gibi şeyler tavır vermedim birkaç kez espri yapıyordu hatta 3 çoçukla nereye gitcen dedi ben biryere gitmeyecem sen gidecen totomdaki fona kadar bırakıp gitcen ikincisi çalışıp çoçuklarına bakacan öyle yağma yok dünyaya gelmelerine tek etken ben değilim olmadı paylaşsbiliriz bile çoçukları dedim niye onu hayatımın merkezi yapayım onlamı geldim dünyaya onlada gitmeyeceğime göre onu herdaim pışpışlayamam kimse kusura bakmasın bırakın artık şu onsuz ölürüm öyleyim böyleyim laflarını yoksa daha çok oyuncak olursunuz elin manyak ruhlu çoçuklarının peşinde

canım bunu okumak sana iyi gelecektir incele bak bu bölümüde istersen.
Sevgiliniz Sizi Terk Ettiyse Nasıl Davranmalısınız?

Sevgilinizi Geri İstiyorsanız En İyisi Sessiz Kalmak

Bazen bitmiş gibi görünen bir ilişkinin sadece tıkanmış olduğunu görüyoruz. Bir-iki sihirli dokunuşla yeniden başlayabiliyor.

Bu son arayışım bir daha aramam bak!
Bazen bitmiş gibi görünen bir ilişkinin sadece tıkanmış olduğunu görüyoruz. Bir-iki sihirli dokunuşla yeniden başlayabiliyor.
Geçtiğimiz yıllarda bir danışanım çok sevdiği erkek arkadaşı tarafından ağır hakaret edilerek terk edilmişti. Adam çok yakışıklı biri değildi. Zengin hiç değildi. Harika karşı konulmaz bir kariyeri de yoktu. Bütün bunlara karşılık genç kadın oldukça güzeldi. Uzun boylu alımlı kariyer sahibi ve başarılıydı. Aslında kimi istese elde edebilecek kapasitede bir kadındı. Gelin görün ki kendisi bunların farkında olamıyordu. Ne genel müdürler ne doktorlar kur yapmışlardı ona ama o hiçbirinden elektrik alamıyordu bir türlü. Hatta uzun bir trans çalışmamız sırasında bilinçaltında şöyle bir yargı sakladığı ortaya çıkmıştı: "Zenginler mutsuz olurlar. Erkekler aldatır kadınlar konken ya da kumar oynar. Çocuklar yalnız büyür. Sadece fakir olanların duyguları samimidir. Gerisi yalandır." Bu yargılar için Türk dizilerine teşekkür etmemiz gerekiyor. Bu güzel kadın sevgilisinin günün birinde kendisiyle evlenmesini istiyordu. Ama ilişkinin çerçevesini çizmek isteyen bir kadının bunu açıkça sözlü olarak ifade etmesi o ilişkiye zarar veriyor. Hevesini heyecanını söndürüyor. Erkeğe köşeye sıkıştırılıyormuş hissi verebiliyor. Burada biraz daha flört diliyle bunu anlatmakta yarar var. Sevgilisi genç kadının evlilik baskısını hissettiğinde ona çeşitli hakaretler sıralamış aşağılamış zaten onu hiç beğenmediğini güzel bile bulmadığını söylemişti. Zaten ilişkileri boyunca çok kaba davranmıştı. Bir kez olsun ona bir buket çiçek dahi almadığı halde özür dilemek bir yana bu kaba özelliğiyle övünüyordu. Ve genç kadın bu tip durumlarda yapılması gerekenleri yapamıyor rest çekemiyor onu bırakamıyordu. Bilinçaltı onun başka bir adama âşık olmasını adeta engelliyordu. Değersizlik kök duygusu çok baskındı.

TELEFON AÇMAYIN
Birlikte çalışmaya başladık. Bir partneri geri istiyorsanız ve hiç umudunuz yoksa yapabileceğiniz en akıllıca hareket tamamen sessizliğe gömülmektir. Kendi içinizden onu bırakın. Hatta bırakamayacağınızı düşünüyorsanız bile bunun provasını yaptığınızı düşünün. Ama kararınızı asla açıklamayın. Uzun açıklayıcı mailler falan yazıp yollamayın. Telefon açmayın. Hislerinizi açıklamayın. Onun sizi merak etmesine izin verin. Her zaman yaptığınızın tam tersini uygulayın. Bir erkek size örneğin üç birim sevgi vermiş ve bu şekilde sizinle yatağa girebilmişse ama siz 10 birimlik sevgi ve ilgi bekliyorsanız bunu asla alamazsınız. (Tabii buradaki üç birim sevginin bir açıklaması yok. Sadece size bir fikir versin diye sayısal ifade ettim.) Bir süre görüşmedikten sonra yeterince sessiz kaldıysanız ve eğer erkek sizi merak etmişse küçük bir mesaj atabilir. "İyi bayramlar!" ya da "Naber kız?" gibi... Bu size tanıdık geliyor mu? Kadındaki ilk tepki "İşte benim değerimi anladı bana geri dönecek" diyerek heyecanlanmaktır. Oysa oyunun bundan sonraki kuralı tıpkı bir pazarlık masası gibi olmalıdır. Bu tip küçük mesajlara sessiz kalmalısınız. Genellikle kadınlar buna cevap vererek aslında erkeğin ağzından pişmanlık ya da aşk sözcükleri duymak için fırsat yarattıklarını düşünüyor ama erkek bunu yapmaz. Sadece aklında şu vardır: "Bu kadın üç birimlik daha fazlasını vermeme gerek yok." Sessiz kalmaya devam edin. Aramaya çalışacaktır. Açmamanızı öneririm. Bir süre sonra hâlâ sessiz kaldığınızda rest çekebilir. "Bu son arayışım bir daha aramam bak!" gibi... Buna da kanmayın. Muhakkak yeniden şansını deneyecektir. Bu aralarda ufacık bile olsa tek kelimelik bile olsa cevap yazarsanız tüm şansınızı kaybedersiniz. Bu dönemde aslında erkek size verdiği değeri üç birimden yavaş yavaş yükseltmeye başlıyor. Ve siz de kendi değerinizi idrak ediyorsunuz. Önemli olan kendi değerinizi fark etmenizdir. Size yeterince değer vermeyen bir adamla işiniz olmasın zaten... O eski danışanım şimdi evli ve çok mutlu. Çünkü hem kendisini daha çok sevmeyi öğrendi hem de karşısındaki erkeğin aslında böyle kadınlara daha çok saygı gösterdiğini ve hiç kimsenin saygı duymadığı birine âşık olamayacağını idrak etmiş oldu. Unutmayın... Kendinize siz değer vermezseniz başkası hiç veremez.

Seda Diker
-alıntıdır-
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/terkedilenlere.498651/

Çok güzel ve çok doğru bir yazı

Yaslariniz kac?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…