- 2 Ağustos 2013
- 38.193
- 127.783
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
inşallah canım çok teşekkür ederimTşk ederim inş seninki de kalbinden nasıl geçiyorsa öyle sonuçlanır
çok haklısın şimdi istiyorum ama ilerde pişman olcam belki hayırlısı neyse o olsun hep bunu derdim hayırlı değilmiş demek ki çok teşekkürler iyi niyetiniz içincanım benim hissiyatın gözü ne yazıkki kör aşk yada sevgi sendeki adı neyse onun gözü de öyle hakkında hayırlısı olsun inşallah karşına seni çok seven anlayışlı sana değer veren ve saygı duyan biri çıkar aradaki farkı fark edersn sende gün gelir ağladıklarına gülersin inşallah sakın kendini yıpratma allah izin verirse önünde nice yollar yıllar var
haklısınız ben bana kızdığı için böyle yapıyo sandım çabaladım olmadı şimdi bıraktım her şeyiEğer karşında ki seni sevmiyor ve istemiyorsa çekip gideceksin.. Eğer karşılıklı sevdiğiniz halde olmuyorsa da çabalayacaksın olana kadar.. Bunu öğrendim ben..
Bence cok net bitirmis, sen de kabullen ve yeni hayatina odaklan artik bosa umutlandirma kendiniKızlar yardım edin bana 3.5 yıllık ilişkim vardı ve ben çok seviyodum.. Sevdiğim adam 1 ay önce ufak bi tartışma da ayrılmak istediğini söyledi ben baya çabaladım ve vazgeçti bu kararından.. sonra 2 hafta sonra ufacık bişey de ayrılalım deyince de ayrılmıosun dedi bende neden seviyorum çünkü dedim bana dedi ki en iyisi bitsin ilerde zaten bitcek daha zor olur dedi ve çabalarıma rağmen bitirdi ve 4 gün hiç mesaj atmadı bende faceden mutluymuş gibi şeyler paylaştım.. 4 gün sonunda mutlu musun dedim hayır dedi,, sen mutlusun galiba dedi nerden çıkardın dedim his dedi.. Galiba faceden takip etmiş beni.. Daha sonra ben dedim ki senin seçimindi sen bitirdin falan dedim cevap vermedi.. Sildin mi beni dedi nerden dedim her yerden dedi hayır sen dedim hayır dedi.. Tekrar konuşmaya başladık ama hep soğuk gibiydi 1 hafta daha konuştuk sürekli dedim soğuk gibisin sana öyle geliyo dedi en sonunda sevmiyorum dedi bitirdi.. Ya bi türlü inanamıyorum arkadaşlarım dio bu kadar kolay bitmez 7 senedir seviyo belki bişeye sıkılmıştır falan diye.. Siz ne düşünüyosunuz kızlar?
bi insan sırf morali bişiye bozuk falan diye kocaman bi ilişkiyi kolayca bitiremez. demek ki gerçekten bişiyler eksilmiş. ki erkekler bi kadını sevmese de "ayrılalım" demeye pek yanaşmıyor, aldatma seçeneğine falan yöneliyolar.Kızlar yardım edin bana 3.5 yıllık ilişkim vardı ve ben çok seviyodum.. Sevdiğim adam 1 ay önce ufak bi tartışma da ayrılmak istediğini söyledi ben baya çabaladım ve vazgeçti bu kararından.. sonra 2 hafta sonra ufacık bişey de ayrılalım deyince de ayrılmıosun dedi bende neden seviyorum çünkü dedim bana dedi ki en iyisi bitsin ilerde zaten bitcek daha zor olur dedi ve çabalarıma rağmen bitirdi ve 4 gün hiç mesaj atmadı bende faceden mutluymuş gibi şeyler paylaştım.. 4 gün sonunda mutlu musun dedim hayır dedi,, sen mutlusun galiba dedi nerden çıkardın dedim his dedi.. Galiba faceden takip etmiş beni.. Daha sonra ben dedim ki senin seçimindi sen bitirdin falan dedim cevap vermedi.. Sildin mi beni dedi nerden dedim her yerden dedi hayır sen dedim hayır dedi.. Tekrar konuşmaya başladık ama hep soğuk gibiydi 1 hafta daha konuştuk sürekli dedim soğuk gibisin sana öyle geliyo dedi en sonunda sevmiyorum dedi bitirdi.. Ya bi türlü inanamıyorum arkadaşlarım dio bu kadar kolay bitmez 7 senedir seviyo belki bişeye sıkılmıştır falan diye.. Siz ne düşünüyosunuz kızlar?
KesinlikleSeni istemeyen biri için neyin çabası bu? Gitme diye yoluna çıkmak yerine yol versen bunların onda biri yaşanmayacak.
Ben öncelikle bu kadar peşinden kosmaman gerektiğini düşünüyorum. Belli ki birşey var içinde hesaplaştigi. Serbest birak, rahat ol, msj atip aradiginda cevap verme. İstediği olsun sensiz kalsin. Ama cidden sensiz kalsin 1 kelime dahi cevap verme. Bakalim yapabilecek mi ? Yapabiliyorsa zaten yokluğunun acitmadigi kişiyi varliginla rahatsız etme.. Kopek gibi pişman olur zaten seviyorsa ve bir daha cesaret edemez.
Kızlar yardım edin bana 3.5 yıllık ilişkim vardı ve ben çok seviyodum.. Sevdiğim adam 1 ay önce ufak bi tartışma da ayrılmak istediğini söyledi ben baya çabaladım ve vazgeçti bu kararından.. sonra 2 hafta sonra ufacık bişey de ayrılalım deyince de ayrılmıosun dedi bende neden seviyorum çünkü dedim bana dedi ki en iyisi bitsin ilerde zaten bitcek daha zor olur dedi ve çabalarıma rağmen bitirdi ve 4 gün hiç mesaj atmadı bende faceden mutluymuş gibi şeyler paylaştım.. 4 gün sonunda mutlu musun dedim hayır dedi,, sen mutlusun galiba dedi nerden çıkardın dedim his dedi.. Galiba faceden takip etmiş beni.. Daha sonra ben dedim ki senin seçimindi sen bitirdin falan dedim cevap vermedi.. Sildin mi beni dedi nerden dedim her yerden dedi hayır sen dedim hayır dedi.. Tekrar konuşmaya başladık ama hep soğuk gibiydi 1 hafta daha konuştuk sürekli dedim soğuk gibisin sana öyle geliyo dedi en sonunda sevmiyorum dedi bitirdi.. Ya bi türlü inanamıyorum arkadaşlarım dio bu kadar kolay bitmez 7 senedir seviyo belki bişeye sıkılmıştır falan diye.. Siz ne düşünüyosunuz kızlar?
Millet 20 yıllık evliliklerini çocuklarına rağmen bitiriyor da senin ki niye bitmesin.ÇA-BA-LA-MAKızlar yardım edin bana 3.5 yıllık ilişkim vardı ve ben çok seviyodum.. Sevdiğim adam 1 ay önce ufak bi tartışma da ayrılmak istediğini söyledi ben baya çabaladım ve vazgeçti bu kararından.. sonra 2 hafta sonra ufacık bişey de ayrılalım deyince de ayrılmıosun dedi bende neden seviyorum çünkü dedim bana dedi ki en iyisi bitsin ilerde zaten bitcek daha zor olur dedi ve çabalarıma rağmen bitirdi ve 4 gün hiç mesaj atmadı bende faceden mutluymuş gibi şeyler paylaştım.. 4 gün sonunda mutlu musun dedim hayır dedi,, sen mutlusun galiba dedi nerden çıkardın dedim his dedi.. Galiba faceden takip etmiş beni.. Daha sonra ben dedim ki senin seçimindi sen bitirdin falan dedim cevap vermedi.. Sildin mi beni dedi nerden dedim her yerden dedi hayır sen dedim hayır dedi.. Tekrar konuşmaya başladık ama hep soğuk gibiydi 1 hafta daha konuştuk sürekli dedim soğuk gibisin sana öyle geliyo dedi en sonunda sevmiyorum dedi bitirdi.. Ya bi türlü inanamıyorum arkadaşlarım dio bu kadar kolay bitmez 7 senedir seviyo belki bişeye sıkılmıştır falan diye.. Siz ne düşünüyosunuz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?