Çok mutsuzuuum kızlar yardım edin :(

Tşk ederim inş seninki de kalbinden nasıl geçiyorsa öyle sonuçlanır
inşallah canım çok teşekkür ederim
çok haklısın şimdi istiyorum ama ilerde pişman olcam belki hayırlısı neyse o olsun hep bunu derdim hayırlı değilmiş demek ki çok teşekkürler iyi niyetiniz için

Eğer karşında ki seni sevmiyor ve istemiyorsa çekip gideceksin.. Eğer karşılıklı sevdiğiniz halde olmuyorsa da çabalayacaksın olana kadar.. Bunu öğrendim ben..

Eğer karşında ki seni sevmiyor ve istemiyorsa çekip gideceksin.. Eğer karşılıklı sevdiğiniz halde olmuyorsa da çabalayacaksın olana kadar.. Bunu öğrendim ben..
haklısınız ben bana kızdığı için böyle yapıyo sandım çabaladım olmadı şimdi bıraktım her şeyi

Bence cok net bitirmis, sen de kabullen ve yeni hayatina odaklan artik bosa umutlandirma kendini

bi insan sırf morali bişiye bozuk falan diye kocaman bi ilişkiyi kolayca bitiremez. demek ki gerçekten bişiyler eksilmiş. ki erkekler bi kadını sevmese de "ayrılalım" demeye pek yanaşmıyor, aldatma seçeneğine falan yöneliyolar.
iki durum var bana kalırsa.
belki de senin ufak gördüğün o tartışmalar ufak değildi, birikti birikti ve sevgisini yitirmesine sebep olmuştur?
bahsettiğin tartışmalar gerçekten önemsizdiyse de, demek ki aşkınız kendiliğinden zaman aşımına uğramış olabilir.
seven insan günlerce ayrı kalmadan, yazmadan da yapamaz; bi anlık bi karar olsaydı eğer geri adım atardı.
bence güzel yeni günlere yelken açma vaktin geldi. olmamış, ayrılmışsınız. mutluluklar bundan sonrası için

Al dedi git dedi cocuklarini dedinereye gidersen git dedi diyen bir kadin vardi. Onunla akrabaliginizi merak ettim.

Saka bir yana zsten ileride bitecek edecek olmuyor cumlelerini kuran erkek coktan bitirmistir. cok takilmayin onunuze bakin. Allaha havale edin

Ben öncelikle bu kadar peşinden kosmaman gerektiğini düşünüyorum. Belli ki birşey var içinde hesaplaştigi. Serbest birak, rahat ol, msj atip aradiginda cevap verme. İstediği olsun sensiz kalsin. Ama cidden sensiz kalsin 1 kelime dahi cevap verme. Bakalim yapabilecek mi ? Yapabiliyorsa zaten yokluğunun acitmadigi kişiyi varliginla rahatsız etme.. Kopek gibi pişman olur zaten seviyorsa ve bir daha cesaret edemez.

3.5 yıl mı 7 yıl mı ?
adam sıkılmış neden ayrılmak istesin
sevse seni bırakmazdı kendi yoluna bak

Bitmiş. Zorlama.

Millet 20 yıllık evliliklerini çocuklarına rağmen bitiriyor da senin ki niye bitmesin.ÇA-BA-LA-MA

Cevap yazan herkese cok tesekkurler. Megerse ben onu bu duruma getirmisim her seyi benden bekleme falan.. Hic msj atmadim onun icin hic bsy yapmadim ve pisman olup bana mesaj atti.. Cok uzerine gittigimi falan soyledi.. Simdilik cok sukur bi skinti yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…