Çok mutsuzuuum kızlar yardım edin :(

ben dedim o dedi ben yine dedim o dedi ben olmaz dedim o yine dedin dedi dedin diye bir daha dedin dedi...

anladığım tek şey bu

tam 20 tane dedim dedi var...tam saydım galiba
kafam çok allak bullak kusura bakmayın yazarken farkında değildim
sevdiğim için çok çabuk döndüm herkes takmadığını göster dedi ben dinlemedim salaklık yaptım
Üzüldüm gerçekten en çok ta nedensiz ayriliklar üzüyor insani bir sürü sey kuruyosun kafanda ama bi neden mutlaka vardır ya başka biri ya da sogutacak bi durum
başka biri olamaz o derece güveniyorum yapmaz öle bişeyi neden diye sorduğumda sebep yok dio
3.5 sene hangi ara 7 sene oldu?
Ondan öncesinde de platonik mi takılıyordu?
Neden o dönemi de sayıyorsunuz anlamam
evet platonikti öncesinde demem o ki o kadar sene bekleyen seven peşimden koşan biri neden sebepsiz bitiriyo
Seni istemeyen biri için neyin çabası bu? Gitme diye yoluna çıkmak yerine yol versen bunların onda biri yaşanmayacak.
işte ben sevmediğine hala inanamıyorum ki bi anda oldu çünkü
aynen öyle alışkanlıklar var sürekli her şeyde aklıma gelio offff
Altından muhakkak bir şeyler yatıyordur durup dururken bir ilişki bitmez...
çok tartışırdık o yüzden belki bide ben çok sıkıyodum
Ne güzel ya sevginden yararlanıyor ohh ne alaa gez dolaş yine bana gel
Senin ona hayır demeyeceğini iyi benimsemiş bir geliyor bir gidiyor üzülme değmez bu defa fena tep.
aynen öyle bu sefer kendime hakim olup hiç bişey yapmıycam küsünce bile ilk ben mesaj atardım sen neden atmıyosundeyince nasıl olsa sen atcaksın derdi
İlerde daha zor olacak dedıgıne gore evlenmenıze engel bı sorun var gıbı geldı bana senın göremedıgın,onun gördugu farklı bırsey yok mu?Mezhep olur,aıle yapılarınız olur vs??
hayır aileyle mezheple hiç bi sorun yok çok tartıştığımız için dedi diye düşünüyorum onu
erkeklerin üzerine ne kadar gidersen o kadar kaçar..adam açık açık söylemiş..şimdi olmasa ilerede ..evlenmeyide seninle düşünmüyor..anladım kadariyla..daha ne uğraşıyorsun yavrum..
1 gün önce neden benimle evlenmek istiyosun dediğim de o kadar güzel şeyler söyledi ki bir gün sonra ne oldu bu yüzden sebep olmadığı için çabalıyorum merak ediyorum

aynen öyleyim şu an da ama kendimi çektim bekliyorum çocuk oyuncağı değil bu ona da dedim o yine benim mesaj atcağıma çok emin ama bu sefer öyle olmuycak

benim tek hatam zaten hep ilk ben adım attım özür diledim bişeyler yaptım çok güzel bi yazı

canım benim sana göre birden biredir ona göre öyle değildir ve sana söylemediği bir sebebi mutlaka vardır neden biliyor musun çünkü açık bi kapı olarak sen kal istiyordur ki aradığını başkasında bulamayıp sana geldiğinde duygularına yenik düşüp kendisini affet diye ne yazık ki bunu yapıyorlar. ne şeytan onlar ama aynı zamanda da saflar bak aslında birçok şeyi sende fark etmişsindir br iki gün önceden mutlaka sinyal vermiştir biraz zaman geçince daha iyi anlayacaksın.

Bence çok genelleme var bu yazıda. Sanki tüm kadın ve erkek tipleri aynı.
Sanki tüm sorunların çözümü basit.
Ayrıca bu kadar hakaret edip aşağılayan bir adam telefonu açmadı, mesaja cevap vermedi (ve belki de yazılmamış buna benzer bir takım başka şeyler yaptı) diye "evli ve çok mutlu" olamaz bence. Hani "evli" olur da "çok mutlu"su şüpheli.

Bence de kadınlar kendilerine gerektiğinden az değer veriyorlar. Yazılan "bdv"ların çoğu sineye çektim, affettim, dayandım, sabrettim kelimeleriyle dolu.

Ama herşey de bu kadar basit değil yani.

öyle başkasına gidip geri gelcek biri kesinlikle değil bitti ama öyle bişeyi yapmaz biliyorum artık umursamıycam hiç bişey yapmıycam onun için ama her yaptığım şeyde aklıma o geliyo offf

aynen öyleyim şu an da ama kendimi çektim bekliyorum çocuk oyuncağı değil bu ona da dedim o yine benim mesaj atcağıma çok emin ama bu sefer öyle olmuycak
Hayatt neler neler oluyor canım inan sen o kadar değerli kıymetlisinki bir kadın olark ve de kendinin bile tahmin ettiğinden daha fazla güçlüsün istersen ona kendi değerini fark ettirebilirsin kararlı ol duygularına yenik düşme eğer gerçekten seni sevip sana değer veriyor ise sen ne yaparsan yap yılmaz seni bırakmaz ama iş böyle değilsede kendini ona ezdirme sakın kimse bulunmaz bursa kumaşı değil. kendini değersizleştirme şu satten sonra onun gözünde. fcebook vs gibi yerlerden de onun dikkatini çekecek onun gözüne gözüne sokmak için birşeyler paylaşma sakin duru ol o bile şaşırsın senden beklediğini bulamayınca kaybetme korkusu duysun biraz eğer gerçekten ondan vazgeçmiş gibi davranırsan şu an böyle düşünmüyorsa bile mutlaka bir müddet sonra bu beş altı ay sonra da olabilir acaba hala ben bu kızın aklında mıyım kalbinde miyim beni unuttu mu diye düşünür emin ol.

Canım aşk acısı nedir ben de çok iyi bilirim çok uzun süre çektim bu acıyı zordur unutup kendi yoluna bakmak

anladım artık duygularıma hakim olcam o hakim olamadığımı bildiği için bu kadar basit bitirio konuşuo faceden paylaşmamın nedeni de mutlu olduğumu görmesi için anladığım kadarıyla geçen bittiğinde takip etmiş ve zoruna gitmiş

sen o görsünde zoruna gitsin diye yaparsın bu bile onun için bir şeyler yaptığın anlamı taşır bilir yani benim inadıma yapıyor diye. normalde kendin gibi paylaşımlar yap onun için değil. şu an içinde bulunduğun durum zordur senin için senin gibi hissedemeyiz biz ama sen kendinden verdikçe o da sürekli aldıkça eksilen sen olursun sonra bi bakarsınki senden geriye birşey kalmamış ne gerek var dünya onun üzerine mi kurulu bak ben kör kütük aşıktım sa..ak gibi ille o diyordum ama şu an boşanıyoruz. şimdi kendime gülüyorum ne safmışım diye inan kimse için değmiyor döktüğün bir damla yaşa.

gerçekten çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız haklısınız kimse için üzülmeye değmez.. Sizin içinde üzüldüm evlisiniz o daha ağır bi karar ağır bi yüktür

gerçekten çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız haklısınız kimse için üzülmeye değmez.. Sizin içinde üzüldüm evlisiniz o daha ağır bi karar ağır bi yüktür
canım benim hissiyatın gözü ne yazıkki kör aşk yada sevgi sendeki adı neyse onun gözü de öyle hakkında hayırlısı olsun inşallah karşına seni çok seven anlayışlı sana değer veren ve saygı duyan biri çıkar aradaki farkı fark edersn sende gün gelir ağladıklarına gülersin inşallah sakın kendini yıpratma allah izin verirse önünde nice yollar yıllar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…