Çok narin eş kişisi

Ben bu 2senede psikolojik olarak cok yiprandim küçük bi yerde yaşıyoruz her doktora gittiğimde illa bi tanidik görüyordum insanlara yalandan hastalik söyluyordum.
Parmak egzersizleri denemeler cok zordu benim için cok uğraş verdim değişmek için emek harcadim ama ondan bunu görmemek cok yoruyor beni

Bebek deniyorsaniz 2 3 gunde bir birlikte olmaniz gerekmiyor ki..yumurtlama gunlerini takip etseniz daha kolay çözersiniz..Hem esinizin nazini da cekmemis olursunuz.
Yumurtlamam cok dengesiz oldu bu ay doktorda gün aşırı önerdi ama eşimin "tepkisi bana cok ağır olmaz mi " oldu

Diyor maalesef ağır bisey tasıyorsa hemen surati düşer küs gibi oturur hemen canı yanar en ufak hastaliğında tüm ailesinin haberi olur.
Aslinda cinsel olarak soğuk değilim sadece uzun süre yapmayinca (yani vajinsmustan dolayi) unutuyorum diyor

Gerçekten hic bi problemimiz yok .
Kavga falan oluyor tabiki ama iyidir genelde bana karşı ilgilidir cinsellik disinda

Daraldım. Gerçekten. Erkek vasfını biraz yüklenmesi lazım ya, ee ağır bişeyi kim taşıyacak o zaman siz mi?

Sizce nedeni ne bu tavırlarının, kv çok mu pamuklara sararak yetiştirmiş?

Daraldım. Gerçekten. Erkek vasfını biraz yüklenmesi lazım ya, ee ağır bişeyi kim taşıyacak o zaman siz mi?

Sizce nedeni ne bu tavırlarının, kv çok mu pamuklara sararak yetiştirmiş?
Tabiki ben evde eşya yeri degiscekse kenarindan tutar çünkü beli ağrir ve tozluysa üstü eli kirlenir
Kayinvalidemle aram cok iyidir oda kızar bu huylarina bi iş yapılacağı zaman arar beni tembihler sen elleme o yapsin diye onada söyler ama ne çare

Merak ettim ilişki olacağı zaman eşiniz başım da ağrıyor diyor mu

Bence hepsi bahane gibi geliyor eşin isteksizligine kılıf arıyor. Ve aradığını da bulmuş gibi.

Erkek gücü gerektiren işleri asla ama asla sen yapma. Ağır şey kaldırma. Hepsini ona yükle demiyorum ama biraz erkek olmanın verdiği gücü kaslarını kullanması lazım. Sorumluluğu alması lazım. Bu biraz şu gibi yani, mesela biz kadınlar neden biz çocuk emziriyoruz diyor muyuz? Demiyoruz çünkü fizyolojik olarak uygunuz. Ee Allah gücü kuvveti de onlara vermiş. Normal gelişiminde bi erkek normal bi kadından daha güçlü oluyor. Bi sebebi var demekki yani. "Sen erkeksin yaparsın edersin" modunda ol ve sen de çıtkırıldım davran. Asla onun taşımadığı belini ağrıtan şeyi sen taşıma. Mecbur yapacak. Ama şimdi alıştırırsan her şey senin sırtına biner, sakın ha.

Ve cinsellik konusunda bence konuş hiç bi erkek senin gibi davranmıyor ilişkiden sonra böyle yapmıyor bahane mi üretiyorsun beni istemediğin için de ve üzgün ol. Konuşun bu konuyu yani

Genel olarak da çabuk yorulur mu? Mesela ağır bi market alışverişinden sonra kollarim ağrıyor der mi, uzun bir yürüyüşten sonra bacaklarim tutmuyor vs der mi? Eğer bunlar da varsa, genel olarak bi vitamin takviyesi vs deneyebilirsiniz.
Yok sadece cinsellik yorucu geliyorsa, bence cocuk sahibi olmak için takvim uygulamak insanı sogutuyor, işin zevki yerine vazife haline geliyor. Bir süre akışına bırakın veya takvim tutsaniz bile esiniz bilmesin, siz yumurtlama gunlerinde kendiniz yaklaşın

Belki narinliği vajinismusdan dolayı değildir takvime falan uymayın akışına Bırakın

Çabuk yorulmaz çünkü arkadaslariyla falan gayet güzel saatlerce dolaşır yani benimle'de öyle

Neden sadece siz çocuk derdine düşüyorsunuz? O da çocuk konusunda en az sizin kadar istekliyse üzerine düşeni yapar, değilse zaten bosverin.

Kimmis onlar...isimleri var mi

Ya benim dediklerim takviye şeklinde, bilinir markaların var, solgar, now foods falan.
valla ben emzirmesem deneyip amme hizmeti olarak deneyimlerimi yazardım ama mümkün değil. Sadece bu markaların ürünlerini kurcalarken denk geldim.

vitamin falan kullansın,
sanki günde 2-3 kere istiyorsunuz, 2 günde bir yapamayacak kadar enerjisi düşük bir adam günlük yaşamınını nasıl sürdürüyor ki?
ben bu ilişkiye yorgunluk bahanesi bulanları hiç anlamıyorum zaten, ortalama yarım saat süren bir aktivite, üstelik ağır kondisyon da gerektirmiyor, sanki 40 derece sıcakta sırtında 100 kiloluk tuz çuvalı taşıyacak...
hele banyo bahanesi... normal insan en az günaşırı yıkanmalı zaten, burdaki eşim banyo yapmaya üşendiği için sevişmiyor konularını okurken bile burnuma buram buram ter kokusu geliyor
sizinki aksine titizmiş ne güzel işte, sevişsin duşa girsin mis gibi, ama yok, bahaneler,bahaneler...

Bende emziriyorum ya :) yazdiktan sonra aklima benimde...bazen unutuyorum da ama solgarda oyle urun var mi ?

bebek için acele etme.

Sizi arzulamıyor olabilir, bence öyle olup olmadığını sorun, öyleyse nedeni öğrenin. Şimdiden bu kadar isteksizse bebekten sonra nasıl olur kim bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…