- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi Mavi turna
-
Insallah basina bisey gelmemistirInşallah bulursun
Yumurtlamam cok dengesiz oldu bu ay doktorda gün aşırı önerdi ama eşimin "tepkisi bana cok ağır olmaz mi " olduBebek deniyorsaniz 2 3 gunde bir birlikte olmaniz gerekmiyor ki..yumurtlama gunlerini takip etseniz daha kolay çözersiniz..Hem esinizin nazini da cekmemis olursunuz.
Diyor maalesef ağır bisey tasıyorsa hemen surati düşer küs gibi oturur hemen canı yanar en ufak hastaliğında tüm ailesinin haberi olur.O ne ya öyle "pamuk prensesle mi evlendim ben" deyin şakayla karışık laf edin biraz bence. Öyle narin erkek mi olur sizi zorlar ileride bu huyu yok şu poşeti taşıyamam kavanozu açamam filan diyor mu?
Bide mecbur görerek yapmamalısınız ilişki işini spontan gelişmeli. Sizi normal zamanda arzulamıyor mu yakın vs davrandığınızda?
Gerçekten hic bi problemimiz yok .Kusura bakmayın çok komik eşiniz
Normalde kadın yapar bu nazı.
Acaba sizinle paylaşamadığı bir sıkıntısı mi var iş veya başka bir konuda? Belki başka bir problem hayat enerjisini sömürüyordur. Cinsellik dışında nasıl?
Diyor maalesef ağır bisey tasıyorsa hemen surati düşer küs gibi oturur hemen canı yanar en ufak hastaliğında tüm ailesinin haberi olur.
Aslinda cinsel olarak soğuk değilim sadece uzun süre yapmayinca (yani vajinsmustan dolayi) unutuyorum diyor
Tabiki benDaraldım. Gerçekten. Erkek vasfını biraz yüklenmesi lazım ya, ee ağır bişeyi kim taşıyacak o zaman siz mi?
Sizce nedeni ne bu tavırlarının, kv çok mu pamuklara sararak yetiştirmiş?
Tabiki benevde eşya yeri degiscekse kenarindan tutar çünkü beli ağrir ve tozluysa üstü eli kirlenir
Kayinvalidemle aram cok iyidir oda kızar bu huylarina bi iş yapılacağı zaman arar beni tembihler sen elleme o yapsin diye onada söyler ama ne çare
Çabuk yorulmaz çünkü arkadaslariyla falan gayet güzel saatlerce dolaşır yani benimle'de öyleGenel olarak da çabuk yorulur mu? Mesela ağır bi market alışverişinden sonra kollarim ağrıyor der mi, uzun bir yürüyüşten sonra bacaklarim tutmuyor vs der mi? Eğer bunlar da varsa, genel olarak bi vitamin takviyesi vs deneyebilirsiniz.
Yok sadece cinsellik yorucu geliyorsa, bence cocuk sahibi olmak için takvim uygulamak insanı sogutuyor, işin zevki yerine vazife haline geliyor. Bir süre akışına bırakın veya takvim tutsaniz bile esiniz bilmesin, siz yumurtlama gunlerinde kendiniz yaklaşın
Kimmis onlar...isimleri var mi
Bende emziriyorum ya :) yazdiktan sonra aklima benimde...bazen unutuyorum daYa benim dediklerim takviye şeklinde, bilinir markaların var, solgar, now foods falan.
valla ben emzirmesem deneyip amme hizmeti olarak deneyimlerimi yazardım ama mümkün değil. Sadece bu markaların ürünlerini kurcalarken denk geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?