Anlaşamadiginiz konu ne ?
Sildim derken hic mi gorusmuyorsun? Benim gordukçe ters bisey desinde tartissam diye resmen bakiyorum. O kadar cok gicik oluyorum kiBen benimkini sildim attım. .çok şükür kafam rahat şimdi. .yazsam neler yaptığını roman olur..
Artık biyerde sabır bitince siliyor insan..
Ohhhh dünya varmıs diyorum
Çözülecek bisey yok ortada olsa çözerdik. Eski hal, hareket davranıslarından, tartışmamızdan dolayı ben bu tavırlardayım. Unutamıyorum çünkü asla unutup normal iletisim kurabilecegimi dusunmuyorum. Bazen kendimi zorladim ama yok icim isinmadi bir turlu.[/QUOTE
Isınmalı ama en azından eşiniz için bazı şeyleri yapmalısınız sevmeseniz de saygı duymalisinz
Icimden sinir harbi yasarken yuzune gulemiyorum valla.
Her hareketi sinir. Gecen gelmis. Kan aldirmiş alti ustu, hani kan alinca oraya minik bant koyarlar ya sanki kendi cikaramiyor gibi esime soyluyor. Esimde cikartiyor kolonyayla filan alip basina geciresim geldi. Ilgi deliliği. Minicik bant cekse gelicek. Hastaneye gider su ilaci verdiler yok doktor bana sunlari dedi topluyor butun kagitlari esimin onune sanki esim doktor. Bisey desen ayilip bayilma derdi. Bunlar tabiki devede kulak ve en minicik seyler....
Evet bu son 3 aydır hiç görüşmüyorum. .ve büyük konuşmak istemem ama artık hiçbir zaman da görüşmek istemiyorum..Sildim derken hic mi gorusmuyorsun? Benim gordukçe ters bisey desinde tartissam diye resmen bakiyorum. O kadar cok gicik oluyorum ki
Birakmam hayatta biraksam iyice cigrindan cikar. Kendi kocasi yaninda dursaydida ilgi gosterseydi.bırak ana oğul ne yapıyorlarsa yapsınlar ya
boşversene.
o da ilgi görmek istiyo heralde
Of bizimki de bu aralar hasta, ama basit olmasına rağmen o kadar abartıyor ki bir bakıyorum sağlam bir bakıyorum yatak döşek. Aynen o da ilgi olsun da yataktan kalkmayayım derdinde.Icimden sinir harbi yasarken yuzune gulemiyorum valla.
Her hareketi sinir. Gecen gelmis. Kan aldirmiş alti ustu, hani kan alinca oraya minik bant koyarlar ya sanki kendi cikaramiyor gibi esime soyluyor. Esimde cikartiyor kolonyayla filan alip basina geciresim geldi. Ilgi deliliği. Minicik bant cekse gelicek. Hastaneye gider su ilaci verdiler yok doktor bana sunlari dedi topluyor butun kagitlari esimin onune sanki esim doktor. Bisey desen ayilip bayilma derdi. Bunlar tabiki devede kulak ve en minicik seyler....
Bizimki surekli acik acik cadilik yapsa keske, diyorum ya esimin yaninda ters bisey desede lafi koysam diye bekliyorum resmen. Esim yokken iki laf soyledim aglicak duruma gelmişti. Kalp hastasi ya habire onu kullaniyor. Bende esim yokken laf demiyorum ayilir bayilir ölür birde ustume kalir. Soguk savaş var resmen aramızda.Birebir beni anlattınız, kayınvalidem aklıma gelince etrafa zehir saçan bir canavara dönüşüyorum. En son resmen benim evime gelme kendini kapının önünde bulursun dedim. Gelmiyor. Gelirse de hakikaten kapımı açmam. Şu an eşimle mutluyuz, ağzımızın tadı bozulmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?