Valla zamanla insan böyle oluyor. Hatta ben bazen bakardım kv bir ılımlı şen şakrak. Ya cikom saçmalama biseyi yok kadının diye herşeyi unutup nezman başa sarsam kendimi kv bir olay çıkarır dı. Bende ah aptal kafa ah derdim kendi kendime huyku2huyundan vazgeçer mi. Valla 6 ay falan oldu sesini duymuyorum yüzünü görmüyorum. Evimde hiç olmayan bir huzur var.Iyi akşamlar kk, direk dalıyorum konuya.
Ben kvyi hiç sevmiyorum. Tabiki bu durduk yere değil önceden yaşanmış birsürü şeyden dolayı.
Kadını gordugum zaman sinirlerim ayaga kalkıyor. Icim darlaniyor.
Durduk yere bile sataşasım geliyor. Her lafına laf soyleyesim. Tersleyesim geliyor çok fena. Yüzünü görmek istemiyorum resmen, normal bisey bile konuşsa sesini duymak istemiyorum. Sonsuza dek hic gorusmeme şansim olmuyor malesef illa ki goruyorum. Benim kafa gitti iyice. Kv yi gormemek icin adami birakasim bile geliyor bazen. Sık sık dipdibe gelmiyoruz ama gorunce kendime hakim olcam diye icim köpürüyor butun. Icten yiyorum. Boyle ters bisey desede lafi yapistirsam diye kollamaya basladim okadar gicikligim tuttu artik.
Ben asamiyorum bunu buraya dokuyorum iste.
Ayyy Allahta seni güldürsün. Kahkaha attım.yanından geçerken sessiz kaşar de duyup bişey söylersede iftira diye ayılıp bayıl kocayı sal üstüne dahada görüşmezsiniz slkdfhlsdhfls
Maalesef bi çok kv de böyle zaten, duymamaya çalış eşim için katlanıyorum de kendi kendine telkin ver sakinleştirmeye çalış böyle boşuna eziyet ediyosun kendinede
Ayyy Allahta seni güldürsün. Kahkaha attım.Birtane kv varmis. Gece gece gelinin basina gelip annen, baban ölsün bilmem ne diye kulagina fisildiyormuş. O konu geldi aklıma oda çok fena hahaha
İki erkek çocuk annesiyim ağzım açık okuyorum.Annesini öpmesini izin vermiyorum ne demek?Yarın öbür gün boşansanız el olursunuz ama annesi her zaman annesi.Sevmeyebilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız.Siz annenizden vazgeçebilirmisiniz kocanızdan böyle birşey bekliyorsunuz.Çok mu istemiyorsunuz görüşmezsiniz ama onların ilişkilerine karışamazsınız.Biraz empati.Hiçbirşey tek taraflı değildir sizin karşınızda bu tavırda bir gelininiz olduğunu düşünün.Ama etrafımda gördüklerimden şunu çok net söyleyebilirim.Bu tavırlar gün gelir size bumerang gibi döner.Evliliğinizde çıkan sorunlarda bu da size bonus olarak döner.
Aynen hatırlıyorum bende okudum onu deli karıNe bileyim yaa kışkırtmanın en iyi yöntemi bitek ona bişeler duyurmaktır.Olaylar bi kere patladımı bi daha bi araya kolay kolay gelmezsiniz zaten kökten çözüm yan
En buyuk aptalligim buydu iste elimde hazir firsat vardi o anlattigim olaydan sonra esim anne, babasiyla konusmadi selam bile vermiyordu 1 ay öyle gitti. Ben salak kafa yuzunden yeniden basladi muhabbet. -.- Böyle bir olay lazım keske yine olsa, o olayda cok masumdum hemde.
Hicte sorun cıkmadı. Zaten esim şapsup ikide bir anne öpen bir tip degil. Annesi fazla ilgi deliligi ve kiskanclik yapiyor esim ona oyle yapinca havalara giriyor bana karsi. O yuzden opturmuyorum. Bosanirsak oper. Illa opcem diye tutturmadi oda zaten.
Ben herseye maydonoz olan, kocamdan gormedigim ilgi ve davranislari oglumdan bekleyen, icten pazarlikli kv olursam hay hay ayni sey banada yapilsin. Hos cocuk filan dusunmuyorum ama..
En azından icim rahatti full masumdum yani fitneyi ben cikartmamistim. Simdi hem fitnecilik yapip, iftira atip kusluge sebeb vermeyede korkarim. Sonra bana döner filan neme lazim ben onun gibi icten pazarlikli degilim dua etsin yine. -.- ^^ Samanyolundaki kötü gelinlerden degilim.Masum ayağına yatmalarda olurr yaa sütten çıkmış ak kaşık olmayı hedefleme millet öyle bilse yeterD
22 yasindayim 1,5 senelik..Merak ettim kaç yaşındasınız ve kaç yıllık evlisiniz sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim?
Yahu ben altını almışım gecelerce başında beklemişim , korkuyorum anne yanımda uyu dediğin de beklemişim , her gün okula getirip götürüyorum saatlerce ödevini yaptırıyorum vs vs saymakla bitermi evlada verilen emekler, ben şimdi oğluma şımarmayacağım da kime şımaracağım .
İlgide görmek isterim dikkatte çekmek isterim .
Anne ile olan ilişkiye karışamazsın Elysionight çok yanlış düşünüyorsun arkadaşım empati lütfen .
Kızabilirsin , nefrette edebilirsin ama annesini sevmeyen adamdan hayır gelmez bu çok net söylüyorum .
Yahu ben altını almışım gecelerce başında beklemişim , korkuyorum anne yanımda uyu dediğin de beklemişim , her gün okula getirip götürüyorum saatlerce ödevini yaptırıyorum vs vs saymakla bitermi evlada verilen emekler, ben şimdi oğluma şımarmayacağım da kime şımaracağım .
İlgide görmek isterim dikkatte çekmek isterim .
Anne ile olan ilişkiye karışamazsın Elysionight çok yanlış düşünüyorsun arkadaşım empati lütfen .
Kızabilirsin , nefrette edebilirsin ama annesini sevmeyen adamdan hayır gelmez bu çok net söylüyorum .
Annesinden vazgeçebiliyorsa bir adam gün gelir karısından da vazgeçer başkası için
22 yasindayim 1,5 senelik..
Aynı benim babaannem annemde aynı sizin gibi sürekli sinir oluyoIcimden sinir harbi yasarken yuzune gulemiyorum valla.
Her hareketi sinir. Gecen gelmis. Kan aldirmiş alti ustu, hani kan alinca oraya minik bant koyarlar ya sanki kendi cikaramiyor gibi esime soyluyor. Esimde cikartiyor kolonyayla filan alip basina geciresim geldi. Ilgi deliliği. Minicik bant cekse gelicek. Hastaneye gider su ilaci verdiler yok doktor bana sunlari dedi topluyor butun kagitlari esimin onune sanki esim doktor. Bisey desen ayilip bayilma derdi. Bunlar tabiki devede kulak ve en minicik seyler....
Annesinden vazgecirdigim filan yok oyle olsa suan gorusuyor olmazdik dimi abartmayin sizde bi.
Biraz sinirli bir kişiliğiniz mi var? Hayır sataşma maksadıyla yazmıyorum şuan sadece ne bileyim her konunuz asabiyet üzerine. Öfke kontrolünü sağlamak için yardım mı alsanız? Ha dediğiniz gibi sonsuza dek görüşmeme ihtimaliniz yok diye diyorum.
Olmadı takmamaya çalışın zor olacaktır ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?