- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
Kv sinin 3 yıldır yüzünü değil sesini dahi duymayan biriyim.Haklı olabilirsiniz herkes yaşadığını bilir yalnız keskin sirke küpüne zarar.Siz böyle yaptıkça sadece kendinize zarar vereceksiniz.ona istediğiniz kadar hakaret etsenizde içiniz soğumayacak.ben 14 yıllık evliyim unutmadım yaptıklarını ama kin tutmuyorum.önceleri çok tuttum mahvoldum .Akışına bırakmak lazım birazda.hayatımda önceliklerim değişti .ha eğer yakın olsak eminim yine sıkıntılı geçer mesela bende yakın zamanda bir konu açmayı planlıyorum farklı görüş almak için.
Şuda var ; 2 gündür felaket gribim.yattığım zaman oğlum üstüme battaniye getirdi,başıma masaj falan yaptı kıyamadım.biz bunla değerlendirirsek yanlış olur.o daha benim himayemde .evlense bana böyle yapsa tedirgin olurum.tabiki azarlamasını terslemesini istemem ama ben bana baksın nazlasın diye doğurmadım.ben ancak eşime naz yaparım onun bana bakmasını beklerim.
Şuda var ; 2 gündür felaket gribim.yattığım zaman oğlum üstüme battaniye getirdi,başıma masaj falan yaptı kıyamadım.biz bunla değerlendirirsek yanlış olur.o daha benim himayemde .evlense bana böyle yapsa tedirgin olurum.tabiki azarlamasını terslemesini istemem ama ben bana baksın nazlasın diye doğurmadım.ben ancak eşime naz yaparım onun bana bakmasını beklerim.