Çok öfkeliyimm;(

Biliyorlarda umrunda değil kaynanam olmasin ben zaten çocuk sevmem diyor kendisi 5 tane doğurMuş ama

Bence sen konunu tekrar düzenle eminim farklı yorumlar gelecektir, ben birazda çocuk olmayınca o evlilik eninde sonunda bitecek gözüyle bakıyor sanki aileler...sence öyle mi, bu durumu yaşayan biri olarak..

Ben oyle düşünüyorum deli gibi çocuk seviyor benim için baba olmaktan vazgeçermiydi bilemem ama ailesi bosanmamis için elinden geleni yapıp başarılı olurdu

Bence de boşatırdı ailesi tanımıyorum ama kim ne derse desin kafa halen eski kafa :(

Bence sen konunu tekrar düzenle eminim farklı yorumlar gelecektir, ben birazda çocuk olmayınca o evlilik eninde sonunda bitecek gözüyle bakıyor sanki aileler...sence öyle mi, bu durumu yaşayan biri olarak..
Genel olarak herkez bebeğin evliligin bağı oldugunu söyler tabi ben de anne olmak cook istiyorum evlenmeden önce ne çok hayalini kurduk. doktorlar uğraşmayin olmaz deyip gönderDigi günler kabus gibiydi ama her zaman mücadele ettim esim vazgecti anda ben güç verdim .ailesi bitmesi taraftarı hala beni gelin olarak görmüyorlar hissediyorum.ailem allah nasip ederse olur diyor belkide kopuyoruz artik çok sevmeme rağmen yoruldum

Genel olarak herkez bebeğin evliligin bağı oldugunu söyler tabi ben de anne olmak cook istiyorum evlenmeden önce ne çok hayalini kurduk. doktorlar uğraşmayin olmaz deyip gönderDigi günler kabus gibiydi ama her zaman mücadele ettim esim vazgecti anda ben güç verdim .ailesi bitmesi taraftarı hala beni gelin olarak görmüyorlar hissediyorum.ailem allah nasip ederse olur diyor belkide kopuyoruz artik çok sevmeme rağmen yoruldum

Allah yardımcın olsun canım senin adına çook çook üzüldüm, çocuk sevmem demek yerine kvaliden oğluna akıl verse ya eşinle mücadele et diye...neyin kafası anlamadım..

Bence de boşatırdı ailesi tanımıyorum ama kim ne derse desin kafa halen eski kafa :KK43:
Aynen geri kafalı insanlar cocugum yoksa kadın değilim eksıyim gözlerinde bi erkek dogursaydim Gelinleri olabilirdim Doğuda cok onemli erkek olcak ben yapiyorum ya ellerimle:(

Allah yardımcın olsun canım senin adına çook çook üzüldüm, çocuk sevmem demek yerine kvaliden oğluna akıl verse ya eşinle mücadele et diye...neyin kafası anlamadım..
Saol canin benim oğlumun çocuğu olmuyor diyemiyor kendine gurur yapıyor neyin gururu ise olmasin deyip umursamaz davranıyor

Saol canin benim oğlumun çocuğu olmuyor diyemiyor kendine gurur yapıyor neyin gururu ise olmasin deyip umursamaz davranıyor[/QU

Konunu düzenle daha sağlıklı yorumlar gelir, evine bağlanmamasında çocuk etkili midir diye sor arkadaşlara...normal değil çünkü durumunuz..bir nevi psikoloji bozukluğu mu oluştu acaba bu durumu yenimi öğrendiniz

3yildir biliyoruz

Bence eşin ilerde çocuk isteyeceğini olmayınca onu bırakacağını düşünüyor..yoksa kolay kolay hiçbi insan işin ucunu bu kadar salmaz, belki de kendinden uzaklaştırıyor seni. yara sıcakken acımazmış bence şuan eşin daha kötüüüü..onada kolay değil

Bence eşin ilerde çocuk isteyeceğini olmayınca onu bırakacağını düşünüyor..yoksa kolay kolay hiçbi insan işin ucunu bu kadar salmaz, belki de kendinden uzaklaştırıyor seni. yara sıcakken acımazmış bence şuan eşin daha kötüüüü..onada kolay değil
Bilemiyorum sadece bu sebep mi acaba ya birbirimize destek olcaz yada bitcek bu evlilik Ben her zaman anlayışlı oldum elimden geleni yaptım 3 yıldır bi gelişme olmadı bitsin derdim yapamam çok seviyorum bu evlilik için çok savastim şimdide bebek için savaşırim ama tek başıma gucuz yok

Bilemiyorum sadece bu sebep mi acaba ya birbirimize destek olcaz yada bitcek bu evlilik Ben her zaman anlayışlı oldum elimden geleni yaptım 3 yıldır bi gelişme olmadı bitsin derdim yapamam çok seviyorum bu evlilik için çok savastim şimdide bebek için savaşırim ama tek başıma gucuz yok

Aranızda konuşmuyor musunuz bu konuyu hiç 3 yıl uzun süre

TEDAVİ icin ugrasiyoruz olmasa ne olur diye konuşmadım ümidini kırmak istemeden yanlış bisey söylemek istemiyorum bi ara evlat edinmek konusunu konuştuk olmaz dedi

Çevrenizdeki herkes biliyor mu eşinin durumu, yoksa dışarı karşı seni mi gösteriyorlar

Keşke düzelse biraz düzeliyor sonra gene aynı bu kez çok kararliyim burnu sürtsün
bendede kalmalı deil ama buna benzer bir konu sorun olmuştu..çok şükür artık beni rahatsız etmicek kadar azaldı..biraz uzun sürüyor ama sabret...

Back
X