• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok önemli acayip bi derdim var yardım edin lütfen(özelliklede psikkolog olanlar)

Duchess12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
62
1
36
İstanbul
cok uzun zamandir oluyo mesela bisey yapiyorum ama onu unutuyorum hayir ben demedim yapmadim diyorum çevremdekilerin soyledigine gore boyle mesela dun en yakin arkadaşıma kotu davranmisim itmisim vurmusum soyledigine gore ve benle konusmuyo ama ben bunu yapmadigima eminim . surekli dengesiz degisken oldugumu soyluyolar baska biri gibisin diyolar ha bide mesela uyuyorum gece sabah uyandigimi hatirlamiyorum kendimi birden disarda buluyorum ne ara disari ciktim diyorum falan

cok uzun zamandir oluyo mesela bisey yapiyorum ama onu unutuyorum hayir ben demedim yapmadim diyorum çevremdekilerin soyledigine gore boyle mesela dun en yakin arkadaşıma kotu davranmisim itmisim vurmusum soyledigine gore ve benle konusmuyo ama ben bunu yapmadigima eminim . surekli dengesiz degisken oldugumu soyluyolar baska biri gibisin diyolar ha bide mesela uyuyorum gece sabah uyandigimi hatirlamiyorum kendimi birden disarda buluyorum ne ara disari ciktim diyorum falan

Merhaba, bence ciddi bir probleminiz var ve psikolog bile olsa kimse bunu buradan cozemez. Hatta psikologdan ote bir psikiyatriste gorunun derim ben. Hemen alin randevunuzu ve pazartesi gidin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bu konulu bir film izlemiştim karakter çift kişikliydi ama hemen bir psikiyatrist ile görüşmelisin belki nörolojik bir sorunda olabilir zaten nörolojik bir problem ise psikiyatr seni yönlendirir ama lütfen en kısa zamanda bir doktora görün

Canım bu konulu bir film izlemiştim karakter çift kişikliydi ama hemen bir psikiyatrist ile görüşmelisin belki nörolojik bir sorunda olabilir zaten nörolojik bir problem ise psikiyatr seni yönlendirir ama lütfen en kısa zamanda bir doktora görün

o nasıl birşey çift kişilik

Önce aile hekimine yada dahiliye doktoruna git b12 eksikliğine baktır,b12 vitamin eksikliği ciddi derecede unutkanlık yapar,eğer birşey çıkmazsa psikiyatriye gidersin.

Beyzanın kadınları filmindeki gibi:53: Kesinlikle bir pisikiyatriste gitmelisin,, Geçmiş olsun..

o nasıl birşey çift kişilik

Canım karakterin 3-4 farklı kişiliği vardi ve hepsi birbirinden çok farklıydı birden karakteri değişip farklı davranışlar sergiliyordu filmin ismini buldum canım beyzanın kadınları bir izle istersen sorunun çözümüne yardımcı olmaz ama belki sorununu anlayabilirsin

Canım karakterin 3-4 farklı kişiliği vardi ve hepsi birbirinden çok farklıydı birden karakteri değişip farklı davranışlar serhttp://www.kadinlarkulubu.com/rekser/www/delivery/ck.php?oaparams=2__bannerid=1196__zoneid=29__cb=ebf80038e1__oadest=http%3A%2F%2Fwww.fantazigiyim.com%2Fmarkaurunleri%2F59%3FpageNumber%3D0giliyordu filmin ismini buldum canım beyzanın kadınları bir izle istersen sorunun çözümüne yardımcı olmaz ama belki sorununu anlayabilirsin

hiç türk filmi izlemem normalde filmin adını biliyorum ama hiç izlemedim ama izliycem.. suan korktuim bu arada annem zorla götürmüştü nörolojiye:18: ama beynimde falan herhangi bi problem cıkmadı sonra madde kullaıyorum falan sandı annem onada baktırdı ama temiz cıktım tabiki kullanmadıgım için

Son düzenleyen: Moderatör:
hiç türk filmi izlemem normalde filmin adını biliyorum ama hiç izlemedim ama izliycem.. suan korktuim bu arada annem zorla götürmüştü nörolojiye:18: ama beynimde falan herhangi bi problem cıkmadı sonra madde kullaıyorum falan sandı annem onada baktırdı ama temiz cıktım tabiki kullanmadıgım için

Emar falan çekildi mi peki

4 karakter vardı, ama sonuçta alter kişilik bölünmesi veya çoklu kişilik bölünmesi.. Alter alt karakter sanırım http://www.tedavisibu.com/s/alter-kişilik-nedir/
Tanıdığım birinden biliyorum.. şimdi küsüz konuşmuyoruz ne oldu bilmem.. yoksa arar sorardım..

arasttırım resmen aynısıyım ama yani olmayadabilir ben hala yalan atıyolar gibi geliyo ya böyle bişiy yoktur umarım en azından ufak tefekte olsa birşeyler hatırlamam gerekmiyormu. senin arkadaşında böyle benim gibimiydi ne yapıyodu.

Psikolog degilim de cok ilginc geldi.
Yakin zamanda kotu seyler yasadiniz mi?
Yani mesela arkadasinizi itmissiniz, bu gibi kotu olaylari mi siliyorsunuz yoksa genel bir unutkanlik mi?

arasttırım resmen aynısıyım ama yani olmayadabilir ben hala yalan atıyolar gibi geliyo ya böyle bişiy yoktur umarım en azından ufak tefekte olsa birşeyler hatırlamam gerekmiyormu. senin arkadaşında böyle benim gibimiydi ne yapıyodu.

İlk başta bir konu üzerinde bir takım yorumlar yapar, ertesi gün cebren inkar ederdi.. Hadi unutuyor derdik, mesela bir ortama girdik, orada konuşurken sesini aşırı yükseltip sonra karşısındakine haklısın dedirtene kadar pes ettirene kadar devam ederdi, zamanla bu fiziksel şiddete doğru meyil etmeye başladı ama hayır yapmadım derdi.. İlk dr ye gitti, bende yanındaydım bipolar depresyon dedi dr.. sonra bir kaçına daha gitmiş ama yok ilk dr yanılmış bişi yok falan dedi, ama o tavırları sürdü, bende uzak kalmak zorunda kaldım, çünkü artık yordu,..bana hakaret etti ve kendini madur gösterdi, dayanamadım..kestim bağımı..

Canım arkadaşlarınla bir daha konuş, eğer böyle bir durumun varsa seni kamerayla kayıt etmelerini söyle..

Son düzenleyen: Moderatör:
Psikolog degilim de cok ilginc geldi.
Yakin zamanda kotu seyler yasadiniz mi?
Yani mesela arkadasinizi itmissiniz, bu gibi kotu olaylari mi siliyorsunuz yoksa genel bir unutkanlik mi?

hayır sık sık oluyor onun dısında mesela uyanıyorum sabah 8 gibi diyelim öğlene kadar yaptıklarrımı unuttuyorum birden kendimi dısarıda buluyorum ben n zaman geldim diyorum afedersiniz mesela sevgilimle birşeyler yasıyorum sanki baska bi kızla birlikte oluyorum sevdiğim insan karsımda degil diyo . yasadıklarımızı unutuyorum bazen

Back
X