İlk başta bir konu üzerinde bir takım yorumlar yapar, ertesi gün cebren inkar ederdi.. Hadi unutuyor derdik, mesela bir ortama girdik, orada konuşurken sesini aşırı yükseltip sonra karşısındakine haklısın dedirtene kadar pes ettirene kadar devam ederdi, zamanla bu fiziksel şiddete doğru meyil etmeye başladı ama hayır yapmadım derdi.. İlk dr ye gitti, bende yanındaydım bipolar depresyon dedi dr.. sonra bir kaçına daha gitmiş ama yok ilk dr yanılmış bişi yok falan dedi, ama o tavırları sürdü, bende uzak kalmak zorunda kaldım, çünkü artık yordu,..bana hakaret etti ve kendini madur gösterdi, dayanamadım..kestim bağımı..
benimkide benzer ben cok sakin sessiz biriyimdir ama mesela cevremdekiler diyoki sana geliyolar bazen fazla konusuyorsun küfür ediyosun kavga ediyosun sizofrenmisin nesin diyolar. onu gectim kendime zarar veriyomusum 3 ay öncemi ne bileklerimi kesmisim kesmisim diyorum cunku hatırlamıyorum hatta bence ben kesmedim bi sorunum yokki ve hatırlamıyorum hastaneye kaldırmıslardı bende düsündümki normal bi unutkanlık soka falan girdim hafıza kaybı yasadım sandım herkes sok gecirdi cevremdekiler bilerek böyle yaptıgımı düsünüyor bi gariplik oldugunu seziyorum bazı seyler rüya gibi geliyo yani rüya gördüğümü düşünüyorum yoksa o rüyalar gerçek mi. simdi ben cok garip oldum bunları yazarken ağlıyorum