• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok önemli acayip bi derdim var yardım edin lütfen(özelliklede psikkolog olanlar)

Bu arada, arkadaşlar her defasında hatırlatıyor ama biz bu videoları sana doktora gitmeden evde kendi kendine teşhis koy diye yollamıyoruz, aman orada bir yanlış anlaşılma olmasın.

Hala almadıysan, şimdiden Pazartesi için bir psikiyatristten randevu almak zorundasın.

anlattiginiza gøre sizofren gibi geldi bana korkutmak icin demiyorum ama doktora gitmeniz sart, øyle uyduruk doktorada gitmeyin kimse depresyona girip bu sekilde olmaz yani.sizin sorununuz daha buyuk Allah acil sifa versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

disosiyatif kimlik bozukluğu yani çoklu kişilik durumu var gibi
elbette çok emın değiliz
uzman yardımı almanızı oneririm
yorumları okuyamadım ama basit olarak beyzanın kadınlarını izlerseniz benzeri durumu göreceksiniz, geçmiş olsun..

cok uzun zamandir oluyo mesela bisey yapiyorum ama onu unutuyorum hayir ben demedim yapmadim diyorum çevremdekilerin soyledigine gore boyle mesela dun en yakin arkadaşıma kotu davranmisim itmisim vurmusum soyledigine gore ve benle konusmuyo ama ben bunu yapmadigima eminim . surekli dengesiz degisken oldugumu soyluyolar baska biri gibisin diyolar ha bide mesela uyuyorum gece sabah uyandigimi hatirlamiyorum kendimi birden disarda buluyorum ne ara disari ciktim diyorum falan

Disosyatif füg rahatsızlıgıyla karsı karsıyasınız kişilik bölünmenizin sayısı 10 a kadar değişim gösterebilir yani aynı anda 10 karaktere bürünebilirsiniz bu değişimler sinirlendiğinizde kriz şeklinde meydana gelebilir bu siz uyuyana kadar devam edebilir bazende uyandıgınızda ve tekrar uyuya kaldıgınız surecte tekrarlanabilir tedavi süreci ağır ve yorucu gecebılır yaşınızı bilmesemde 30 yaşına kadar tedavi olmanızı önerebilirim olumlu sonuc alabilmeniz için beynınızı tamamen ıyılısecegınıze yoneltıp ihtimalleri gözden kaldırmalısınuz 30 yaşından sonra ve bayansanız 30 yaş sendromu ve cesıtlı bunalımlar depresyonlar sonucu kişilikleriniz saldırgan olabilir bu da hastanede uzun süre yatmanıza sebebiyet verebilir ve bu durum sızı uzerek daha cok sıkıntıya gırebılırsınız psikolog sıze yardımcı olamaz sızın bır psıkıyatrı aynı zamanda psiko terapiyi aynı anda görmeniz gerekir ilaç tedavinize olumlu yanıt alabılmek ıcın sadık kalmalısınuz bu psikolojik olarak buyuk bır rahatsızlıktır dedıgım gıbı tedavıye ertelemeden başlamanız gerekir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok uzun zamandir oluyo mesela bisey yapiyorum ama onu unutuyorum hayir ben demedim yapmadim diyorum çevremdekilerin soyledigine gore boyle mesela dun en yakin arkadaşıma kotu davranmisim itmisim vurmusum soyledigine gore ve benle konusmuyo ama ben bunu yapmadigima eminim . surekli dengesiz degisken oldugumu soyluyolar baska biri gibisin diyolar ha bide mesela uyuyorum gece sabah uyandigimi hatirlamiyorum kendimi birden disarda buluyorum ne ara disari ciktim diyorum falan

burda vaktini geçirme. hemen doktora görün. tahminim üzerine senden eeg yani Elektroensefalografi isteyebilir. tahminim bu. adından korkma. radyasyon felan yok şekerim. ve bu tür vakaalar hemen görünmeliler.

kendine iyi bak :D

mmpı testi mi ne yaptılar kisilik bölünmesi diyorlar terapi görücekmisim ayriyetten ilac verdiler sabah aldıgımı unuttum ama aksam aldıgm xanax

aklıma okuduğum bi romandaki karakter geldi. adam psikojenig füg hastasıydı. bir anda kendini en son hatırladığı yerden çok daha farklı yerde buluyordu. tabi kendine gelene kadar da neler yaptığını hiç bir şekilde hatırlamıyordu tıpkı senin uyandığında kendini dışarda bulman gibi. en kısa zamanda bi hastaneye git derim.

Bu söylediklerin çok ciddi ve şizofren bi hasta semptomlarına benziyor hemen doktora gitmelisin...

mmpı testi mi ne yaptılar kisilik bölünmesi diyorlar terapi görücekmisim ayriyetten ilac verdiler sabah aldıgımı unuttum ama aksam aldıgm xanax

En azından artık ne olduğu biliniyor ve tedavi sürecin başlamış, buna çok sevindim. Terapiyle, ilaçlarla en yakın zamanda durum kontrol altına alınır, sen de bundan sonra öncekine nazaran çok daha güvenli ve huzurlu devam ettirirsin yaşantını. :31:

Kız hastaneye gitmiş, teşhisini yazmış bugün; hala hastaneye gitmelisin yorumları geliyor.
Bu kadar gözü kapalılık da fena bence. :D

Duchess12 umarım kısa zamanda iyileşirsin. :(

Son düzenleme:
Xanax mi o cok agir degil mi ya cok gecmis olsun

Samsung s3

Çoklu kişilik bozukluğu yaşanan travmadan kaçınmak için kişinin yarattığı bir şeymiş. Kendi benliğinden kaçması. Acı çekmemek için vs.
Geçmiş mesajlarında da hamilelik testi yaptırdığından bahsetmişsin.

Sanırım cinsellikle alakalı konuda yaşadığın travma buna sebep oldu.
Henüz 19 yaşındasın. Ağır gelmiş demek ki bazı şeyler. Kabullenip başa çıkmayı öğrendiğinde iyi olacaksındır. Psikoterapi en etkili çözüm.

Son düzenleme:

Öncelikle Rabbim acil şifalar versin.

Eğer durumunuz müsaitse bu kadar ağır ilaçları düzenli kullanmaya başlamadan ikinci bir doktordan da fikir alsanız keşke.

.

Back
X