sapık mı ne ... !!!
şimdi ki sevgilisine bakıp da tatmin olsunpislik....
demek kiii resim çektirmiyoruz
merhaba kızlar görüş belirtmeniz benim için çok önemli ... eski sevgiliniz ile uzun zamandır görüşmüyosunuz , size msj atıp resimlerinize baktıgını ve imalı bi şekilde aslında cok hos oldugunuzu hatta bunu nerdeyse cinsellik anlamında ima ederek söylese . üstelik şu an bi sevgilisi varsa ne düşünürdünüz , amaç ne olabilir bu durumda ? yani hala resimlerinizin durması silinmemesi ( resimlerde herhangi bişey yok yani normal resim ) ... gereken cevap tabiki ortada ama amac ne bu durumun saçmalığı ?
eski sevgiliniz ile uzun zamandır görüşmüyosunuz , size msj atıp resimlerinize baktıgını ve imalı bi şekilde aslında cok hos oldugunuzu hatta bunu nerdeyse cinsellik anlamında ima ederek söylese .
merhaba kızlar görüş belirtmeniz benim için çok önemli ... eski sevgiliniz ile uzun zamandır görüşmüyosunuz , size msj atıp resimlerinize baktıgını ve imalı bi şekilde aslında cok hos oldugunuzu hatta bunu nerdeyse cinsellik anlamında ima ederek söylese . üstelik şu an bi sevgilisi varsa ne düşünürdünüz , amaç ne olabilir bu durumda ? yani hala resimlerinizin durması silinmemesi ( resimlerde herhangi bişey yok yani normal resim ) ... gereken cevap tabiki ortada ama amac ne bu durumun saçmalığı ?
Meali, "Mevcut sevgilim beni tatmin etmiyor, seninle ne de olsa bi yaşanmışlığımız var, uzun zamandır da görüşmüyoruz, sen de beni nasıl özlemişsindir şimdi, biraz takılmaya ne dersin? Seninle ciddi bi ilişki yaşamaya meraklı olsam yeni sevgili bulmazdım zaten ve sevgilim varken seninle tekrar ilişkiye başlamam ama öpüşüp koklaşmaya da hayır demem... Ne dersin?"
sen mi ayrılmıştın bana seni kullanıp kalan intikamını almaya çalışıyo gibi geldi
sen mi ayrılmıştın bana seni kullanıp kalan intikamını almaya çalışıyo gibi geldi
Amacını niye sen çözmeye çalışıyorsun ki.Sevgilisine attığı msjları yolla resimlerinide çekip, rahatsız ettiğini söyle.Bırak o çözmeye çalışsın.
amaç apaaçık ortada değilmi? kız arkadaşına size saygısızlık değilmi bu?
farkındayım ben yalnızca anlamadım bu mantıgı . neden böyle bişey düşünür yada yapar ki insan . görüş almak istedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?