Çok önemli lütfen! Kocamla tartışmamızı yorumlar mısınız?

Passionatewoman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
1.900
884
123
Kocama ulaşamadım, telefonu çekmiyormuş bende endişelendim eşimin işyerini aradım sekreter bayanla görüştüm. Kadın da sağolsun yardımcı oldu, eşime haber göndermiş eşimle konuşmamı sağladı.

Sonra eşim beni aradı ben zaten o aradığım kadından haz almıyorum. Bana telefonda konuları neden uzatıyorsun eşime ulaşamadım de yeter dedi. Sonra bende sinir oldum sen ne karışıyorsun kadına ne dediğim seni neden bu kadar ilgilendiriyor dedi. İftira atıyorsun bana diyor.

Çok feci birbirimize girdik, neden böyle birşey demiştir?

Son düzenleme:
işyerini aramamdan rahatsız olmadı aslında, rahatsız olduğu şey ondan şüphe etmem ve onu sorgulamam ben sana haberi o kadın mı verdi dedim, sekreter kadını ondan kıskandığım için böyle davranıyor

ben konuyu tam anlatamadım aslında eşim onu aramamdan rahatsız olmadı çünkü bana ulaşamayınca o da arar beni işyerimden, onun rahatsız olduğu şey şuydu; sekreterle konuşurken kadına uzun uzun anlattım, eşime ulaşamadım endişe ettim normalde böyle yapmaz filan diye anlattım eşim de dedi ki eşime ulaşamadım kendisi beni arasın de yeter neden uzattın dedi yani onun rahatsız olduğu konu, kadına bu konuyu uzatmam oldu bende buna anlam veremiyorum olay çıkarttım sekreter parçasıyla nasıl konuşacağımı senden mi öğreneceğim diye

en haz etmediğim eş stili ulaşamayınca işi yada iş arkadaşlarını arayan tiplerdir. sizde bunlardan birisiniz sanırım
telefon çekmiyordur ,şarj bitmiştir, hayati bir konu yoksa aramam asla iş yerini aranmakta istemem iş yerimden, zaten eşinize mesaj gider telefonu çekince o sizi arar... aradan saatler geçmedi isede merak etmenize gerek yok bence.

Bana iftira atiyorsun kismini anlamadim ..? Siz bisey mi ima ettiniz ?

Siz asıl neden böyle bir şey yaptınız adam iş yerinde işte eninde sonunda o telefon çekerdi ya da eve gelince merak ettim derdiniz çocuğunu arar gibi işi aramak nedir yaptığınız rezil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…