- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
en haz etmediğim eş stili ulaşamayınca işi yada iş arkadaşlarını arayan tiplerdir. sizde bunlardan birisiniz sanırımKocama ulaşamadım, telefonu çekmiyormuş bende endişelendim çalıştığı yeri aradım bayanla görüştüm. Kadın da sağolsun yardımcı oldu, eşime haber göndermiş eşimle konuşmamı sağladı.
Sonra eşim beni aradı ben zaten o aradığım kadından haz almıyorum. Bana telefonda konuları neden uzatıyorsun eşime ulaşamadım de yeter dedi. Sonra bende sinir oldum sen ne karışıyorsun kadına ne dediğim seni neden bu kadar ilgilendiriyor dedi. İftira atıyorsun bana diyor.
Çok feci birbirimize girdik, neden böyle birşey demiştir?
işte benim anlamadığım tam da bu, neden rahatsız oluyor?Ee ayrıntıya girdiyseniz haklı. Hoşlanmamış demek ki kadına açıklama yapmanızdan.
kadına durumu izah ettim o da yardımcı oldu ama açıklayıcı anlattımKadına ne dedınız asıl?
Bana iftira atiyorsun kismini anlamadim ..? Siz bisey mi ima ettiniz ?Kocama ulaşamadım, telefonu çekmiyormuş bende endişelendim çalıştığı yeri aradım bayanla görüştüm. Kadın da sağolsun yardımcı oldu, eşime haber göndermiş eşimle konuşmamı sağladı.
Sonra eşim beni aradı ben zaten o aradığım kadından haz almıyorum. Bana telefonda konuları neden uzatıyorsun eşime ulaşamadım de yeter dedi. Sonra bende sinir oldum sen ne karışıyorsun kadına ne dediğim seni neden bu kadar ilgilendiriyor dedi. İftira atıyorsun bana diyor.
Siz asıl neden böyle bir şey yaptınız adam iş yerinde işte eninde sonunda o telefon çekerdi ya da eve gelince merak ettim derdiniz çocuğunu arar gibi işi aramak nedir yaptığınız rezilKocama ulaşamadım, telefonu çekmiyormuş bende endişelendim çalıştığı yeri aradım bayanla görüştüm. Kadın da sağolsun yardımcı oldu, eşime haber göndermiş eşimle konuşmamı sağladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?