- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Siz nesiniz peki merak ettim. Sekreter parçası derken ne demek istiyorsunuz ?ben konuyu tam anlatamadım aslında eşim onu aramamdan rahatsız olmadı çünkü bana ulaşamayınca o da arar beni işyerimden, onun rahatsız olduğu şey şuydu; sekreterle konuşurken kadına uzun uzun anlattım, eşime ulaşamadım endişe ettim normalde böyle yapmaz filan diye anlattım eşim de dedi ki eşime ulaşamadım kendisi beni arasın de yeter neden uzattın dedi yani onun rahatsız olduğu konu, kadına bu konuyu uzatmam oldu bende buna anlam veremiyorum olay çıkarttım sekreter parçasıyla nasıl konuşacağımı senden mi öğreneceğim diye
Ediyor musunuz peki ?ben ona ima ediyormuşum hep o kadınla ilgili birşeyleri ondan iftira diyor
ben genel müdürüm merak ediyorsanız. herkesin konuyu dağıtmak için sorduğu amaçsız soruya sizin sorunuzda cevap vereyim, sekreter parçası derken onunla nasıl konuşacağımı senden öğrenecek değilim demek istedim ki bunu ilk yazdığımda da aynen bu şekilde size yazmıştım ama çok güzel konuyu sapıtıyorsunuzSiz nesiniz peki merak ettim. Sekreter parçası derken ne demek istiyorsunuz ?
Yani gerçekten meraklanıp iş yerinden aradıysanız sıkıntı yok. Ama sekretere ne dediniz. Ulaşamadım telaşlandım dediyseniz sorun yok.Kocama ulaşamadım, telefonu çekmiyormuş bende endişelendim eşimin işyerini aradım sekreter bayanla görüştüm. Kadın da sağolsun yardımcı oldu, eşime haber göndermiş eşimle konuşmamı sağladı.
Sonra eşim beni aradı ben zaten o aradığım kadından haz almıyorum. Bana telefonda konuları neden uzatıyorsun eşime ulaşamadım de yeter dedi. Sonra bende sinir oldum sen ne karışıyorsun kadına ne dediğim seni neden bu kadar ilgilendiriyor dedi. İftira atıyorsun bana diyor.
Çok feci birbirimize girdik, neden böyle birşey demiştir?
İftira derken .? Bunu anlayamadımKocama ulaşamadım, telefonu çekmiyormuş bende endişelendim eşimin işyerini aradım sekreter bayanla görüştüm. Kadın da sağolsun yardımcı oldu, eşime haber göndermiş eşimle konuşmamı sağladı.
Sonra eşim beni aradı ben zaten o aradığım kadından haz almıyorum. Bana telefonda konuları neden uzatıyorsun eşime ulaşamadım de yeter dedi. Sonra bende sinir oldum sen ne karışıyorsun kadına ne dediğim seni neden bu kadar ilgilendiriyor dedi. İftira atıyorsun bana diyor.
okyine sansasyonel bir konuyla karşımızdasınız. eski konularınızdan hatırlıyorum sizi cok tepki aldığınız konulardı. tam dedim ki bu konu o kadar da sansasyonel olmamis baktım yapıştırmışsınız "SEKRETER PARCASI" kelimesini. hah dedim tamam oldu simdi. birazdan size karsı gelen kadınlara kariyerinizden guzelliginizden dem vurup "ZATEN HEMCİNSLERİM BENİ KISKANIYOR" a bağlarsınız.
Sekreter parçası nedir ya?ben konuyu tam anlatamadım aslında eşim onu aramamdan rahatsız olmadı çünkü bana ulaşamayınca o da arar beni işyerimden, onun rahatsız olduğu şey şuydu; sekreterle konuşurken kadına uzun uzun anlattım, eşime ulaşamadım endişe ettim normalde böyle yapmaz filan diye anlattım eşim de dedi ki eşime ulaşamadım kendisi beni arasın de yeter neden uzattın dedi yani onun rahatsız olduğu konu, kadına bu konuyu uzatmam oldu bende buna anlam veremiyorum olay çıkarttım sekreter parçasıyla nasıl konuşacağımı senden mi öğreneceğim diye
yine sansasyonel bir konuyla karşımızdasınız. eski konularınızdan hatırlıyorum sizi cok tepki aldığınız konulardı. tam dedim ki bu konu o kadar da sansasyonel olmamis baktım yapıştırmışsınız "SEKRETER PARCASI" kelimesini. hah dedim tamam oldu simdi. birazdan size karsı gelen kadınlara kariyerinizden guzelliginizden dem vurup "ZATEN HEMCİNSLERİM BENİ KISKANIYOR" a bağlarsınız.
evet aynen endişe ediyorum demiştim ama eşim diyor ki neden konuları uzatıyormuşum?Yani gerçekten meraklanıp iş yerinden aradıysanız sıkıntı yok. Ama sekretere ne dediniz. Ulaşamadım telaşlandım dediyseniz sorun yok.
Saçma uzatma yok ki burdaevet aynen endişe ediyorum demiştim ama eşim diyor ki neden konuları uzatıyormuşum?
Bir genel müdür "sekreter parçası" tabirini kullanıyorsa vay bu canım memleketimin haline!!!ben genel müdürüm merak ediyorsanız. herkesin konuyu dağıtmak için sorduğu amaçsız soruya sizin sorunuzda cevap vereyim, sekreter parçası derken onunla nasıl konuşacağımı senden öğrenecek değilim demek istedim ki bunu ilk yazdığımda da aynen bu şekilde size yazmıştım ama çok güzel konuyu sapıtıyorsunuz
sonunda ASIL SORMAK İSTEDİĞİMİ ANLAYAN BİRİSİ olduğunuz için teşekkürler, ben başına birşey mi geldi endişe ediyorum demek yerine sadece eşime ulaşamadım beni arasın diyecekmişmişim yani ne fark ediyor bunu ve onu demem arasında ne fark var?!?Saçma uzatma yok ki burda
Bence esime ulasamadm diyip kestirip atman lazim elin insanina niye aciklama yapiyosun esin bozulmakta hakliKocama ulaşamadım, telefonu çekmiyormuş bende endişelendim eşimin işyerini aradım sekreter bayanla görüştüm. Kadın da sağolsun yardımcı oldu, eşime haber göndermiş eşimle konuşmamı sağladı.
genel müdür olunca herşey oluyorsunuz öyle miben genel müdürüm merak ediyorsanız. herkesin konuyu dağıtmak için sorduğu amaçsız soruya sizin sorunuzda cevap vereyim, sekreter parçası derken onunla nasıl konuşacağımı senden öğrenecek değilim demek istedim ki bunu ilk yazdığımda da aynen bu şekilde size yazmıştım ama çok güzel konuyu sapıtıyorsunuz
Ay susun GENELMÜDÜR konuştu..!)))ben genel müdürüm merak ediyorsanız. herkesin konuyu dağıtmak için sorduğu amaçsız soruya sizin sorunuzda cevap vereyim, sekreter parçası derken onunla nasıl konuşacağımı senden öğrenecek değilim demek istedim ki bunu ilk yazdığımda da aynen bu şekilde size yazmıştım ama çok güzel konuyu sapıtıyorsunuz
Ulaşamadım beni arasın demek bence hoş değil takip eder gibi. Ama endişelendim normal bi durumsonunda ASIL SORMAK İSTEDİĞİMİ ANLAYAN BİRİSİ olduğunuz için teşekkürler, ben başına birşey mi geldi endişe ediyorum demek yerine sadece eşime ulaşamadım beni arasın diyecekmişmişim yani ne fark ediyor bunu ve onu demem arasında ne fark var?!?
Genel müdür parçası hanımefendi soruyu soranlardan birisi olarak konuyu dağıtmak için değil üslubunuzun çirkinliğini vurgulamak için sordum.ben genel müdürüm merak ediyorsanız. herkesin konuyu dağıtmak için sorduğu amaçsız soruya sizin sorunuzda cevap vereyim, sekreter parçası derken onunla nasıl konuşacağımı senden öğrenecek değilim demek istedim ki bunu ilk yazdığımda da aynen bu şekilde size yazmıştım ama çok güzel konuyu sapıtıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?