- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Sizi kendime idol yapacaktım da hayatınızı araştırıyordumya terketmiyorum ki sırf siz mutlu olamayasınız diyegeçen sene onu yazdığımda evet çocuk yoktu hamileydim malum buradaki bazı 'fesat' kadınların nazarına gelmemek için o detayı belirtmedim, hem sizin bu kadar araştırmanız, dedektifliğe soyunmanız filan normal mi sizce benim hayatımın detayları sizi neden bu kadar enterese ediyor acaba
ben özellikle sizin için dememiştim 'fesat' kelimesini fakat üstünüze alındıysanız da 'kişi kendinden bilirmiş işi' der, konuyu daha da saptırmadan hayırlı günler dilerimSizi kendime idol yapacaktım da hayatınızı araştırıyordumsonra üst düzey bir insan olmadığım aklıma geldi neyseki vazgeçtim
Eşiniz size ne yaşattı da bu kadar kıskanç oldunuz diye bakıyordum çok rahatsızsanız profilinize engel koyun.. benim gibi "fesat" kadınlar okumasınlar
ben özellikle sizin için dememiştim 'fesat' kelimesini fakat üstünüze alındıysanız da 'kişi kendinden bilirmiş işi' der, konuyu daha da saptırmadan hayırlı günler dilerim
işte benim anlamadığım tam da bu, neden rahatsız oluyor?
Işte böyle zihniyet ve aşağılayıcı üslup sahibi insanlar yüzünden ulkemizde iş para kazanma amacına hizmet etmesi gerekirken insanları sınıflama işine yarıyor.Sekreter parçası mı
Sekreter parçası ne demekben konuyu tam anlatamadım aslında eşim onu aramamdan rahatsız olmadı çünkü bana ulaşamayınca o da arar beni işyerimden, onun rahatsız olduğu şey şuydu; sekreterle konuşurken kadına uzun uzun anlattım, eşime ulaşamadım endişe ettim normalde böyle yapmaz filan diye anlattım eşim de dedi ki eşime ulaşamadım kendisi beni arasın de yeter neden uzattın dedi yani onun rahatsız olduğu konu, kadına bu konuyu uzatmam oldu bende buna anlam veremiyorum olay çıkarttım sekreter parçasıyla nasıl konuşacağımı senden mi öğreneceğim diye
Konu monu saptırılmıyor burada belki ban yiyebilirim ama bunu yazıyorum burayaben genel müdürüm merak ediyorsanız. herkesin konuyu dağıtmak için sorduğu amaçsız soruya sizin sorunuzda cevap vereyim, sekreter parçası derken onunla nasıl konuşacağımı senden öğrenecek değilim demek istedim ki bunu ilk yazdığımda da aynen bu şekilde size yazmıştım ama çok güzel konuyu sapıtıyorsunuz
ya terketmiyorum ki sırf siz mutlu olamayasınız diyegeçen sene onu yazdığımda evet çocuk yoktu hamileydim malum buradaki bazı 'fesat' kadınların nazarına gelmemek için o detayı belirtmedim, hem sizin bu kadar araştırmanız, dedektifliğe soyunmanız filan normal mi sizce benim hayatımın detayları sizi neden bu kadar enterese ediyor acaba
Ha isteyip çocuk sahibi olamayan çiftlerde var eğer sözünüz onlaraysa "fesat" kelimesini nasıl yakıştırıyorsunuz. bu ne ağır bir laftır, ben asla isteyip de çocuk sahibi olamayan çiftleri kastetmedim ki benim de birkaç sene çocuğum olmadı buradakilerden 'anne bile olamıyor' laflarını duyduğum için fesat kelimesini asla çocuk sahibi olamayanlara kullanmam.. benim kastettiğim kişiler burada benim boşanmamı bekleyen, başkalarının hayatlarındaki mutsuzluklarla ve kaoslarla beslenen, hastalıklı tiplerdi.. konuların başını ortasını bilmeden sonundan girince böyle oluyor..Çocuk doğurmanın neyi kıskanılabilir ki? Doğada tüm canlılar çiftleşiyor ve yavruları oluyor. Doğuda 15-20 çocuk doğuran kadınları kıskanıyor musunuz siz.Seks yapmak ayrı bir meziyet ve üst düzeylik gerektirmiyor anlayacağınız
Ha isteyip çocuk sahibi olamayan çiftlerde var eğer sözünüz onlaraysa "fesat" kelimesini nasıl yakıştırıyorsunuz. O zamanda söylemeniz gereken "kıskanıp fesatlanmasınlar" değil "Allah sanada nasip etsin" dir.
haksızsınızişyerini aramamdan rahatsız olmadı aslında, rahatsız olduğu şey ondan şüphe etmem ve onu sorgulamam ben sana haberi o kadın mı verdi dedim, sekreter kadını ondan kıskandığım için böyle davranıyor
hıc gormedıgımız bır ınsana cınsıyetınden bıle emın olamadıgımız bır ınsana kım nasıl nazar eder parmak uclarımızdan klavyeye enerjı yollayarak mı yoksa hokuppokus yaparak mı nasıl ?ya terketmiyorum ki sırf siz mutlu olamayasınız diyegeçen sene onu yazdığımda evet çocuk yoktu hamileydim malum buradaki bazı 'fesat' kadınların nazarına gelmemek için o detayı belirtmedim, hem sizin bu kadar araştırmanız, dedektifliğe soyunmanız filan normal mi sizce benim hayatımın detayları sizi neden bu kadar enterese ediyor acaba
Eşim üst düzey değil ondan anlaşamıyoruz zaten aynı dili konuşamıyoruz evet şu anda da çok fena kavga ediyorumpislik düşünce benim ona attığım iftiraymış ne demek istiyorsa kendisini bile ifade etmekten aciz, bu gece yeterince ezikledim onu çünkü zaten çok çelişkili bir karakteri var maalesef ..
evet cok ust duzeysınızDaha 1 yaşında.. şimdi ağzına sçmaya devam ediyorum diyor ki o kadınla adımı sen çıkarttın?!?
yahu size ne arkadaşım soru benim yorum benim, istediğimi yazar çizerim asıl siz kendinizi ne zannediyorsunuz da bu kadar karışma müdahale etme hakkını kendinizde buluyorsunuz? boş saçma cevaplarınızı kendinize saklayın lütfen ve sorumu terk edin sizin gereksiz, sorumdan alakasız yorumlarınızla zamanımı almayınız, baştan sonra hepsini tek tek okuyup yazıyorsunuz da benim bu kadar boş zamanım yok lütfen zaten alakasız yazan kimseye cevap vermiyorum ve okumuycam da artıkhıc gormedıgımız bır ınsana cınsıyetınden bıle emın olamadıgımız bır ınsana kım nasıl nazar eder parmak uclarımızdan klavyeye enerjı yollayarak mı yoksa hokuppokus yaparak mı nasıl ?
hayır koskoca prensesler kralıceler dogurup cıkıyor dunyanın karsısına pardon ? kendınızı bu kadar onemsemeyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?