- 20 Ocak 2008
- 15.263
- 32.183
- 1.123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
ben konuyu tam anlatamadım aslında eşim onu aramamdan rahatsız olmadı çünkü bana ulaşamayınca o da arar beni işyerimden, onun rahatsız olduğu şey şuydu; sekreterle konuşurken kadına uzun uzun anlattım, eşime ulaşamadım endişe ettim normalde böyle yapmaz filan diye anlattım eşim de dedi ki eşime ulaşamadım kendisi beni arasın de yeter neden uzattın dedi yani onun rahatsız olduğu konu, kadına bu konuyu uzatmam oldu bende buna anlam veremiyorum olay çıkarttım sekreter parçasıyla nasıl konuşacağımı senden mi öğreneceğim diye
evet sen neden kadınla konuştuklarıma karışıyorsun o kadın kim oluyor dedimBana iftira atiyorsun kismini anlamadim ..? Siz bisey mi ima ettiniz ?
Sekreter parçası mıben konuyu tam anlatamadım aslında eşim onu aramamdan rahatsız olmadı çünkü bana ulaşamayınca o da arar beni işyerimden, onun rahatsız olduğu şey şuydu; sekreterle konuşurken kadına uzun uzun anlattım, eşime ulaşamadım endişe ettim normalde böyle yapmaz filan diye anlattım eşim de dedi ki eşime ulaşamadım kendisi beni arasın de yeter neden uzattın dedi yani onun rahatsız olduğu konu, kadına bu konuyu uzatmam oldu bende buna anlam veremiyorum olay çıkarttım sekreter parçasıyla nasıl konuşacağımı senden mi öğreneceğim diye
Sekreter parçası mi??ben konuyu tam anlatamadım aslında eşim onu aramamdan rahatsız olmadı çünkü bana ulaşamayınca o da arar beni işyerimden, onun rahatsız olduğu şey şuydu; sekreterle konuşurken kadına uzun uzun anlattım, eşime ulaşamadım endişe ettim normalde böyle yapmaz filan diye anlattım eşim de dedi ki eşime ulaşamadım kendisi beni arasın de yeter neden uzattın dedi yani onun rahatsız olduğu konu, kadına bu konuyu uzatmam oldu bende buna anlam veremiyorum olay çıkarttım sekreter parçasıyla nasıl konuşacağımı senden mi öğreneceğim diye
Sekreteri kiskaniyorsanz çıkarsın sekreteri siz çalışın. Bu sekreterlerde ne var anlamiorm ilk ise basladgmda patronmn eşi cebi deil ofisi arardi sürekli resmen adam sahipli uzak dur demek istioms sonradan anladm çok sinir bozucu azicik ozguven yaişyerini aramamdan rahatsız olmadı aslında, rahatsız olduğu şey ondan şüphe etmem ve onu sorgulamam ben sana haberi o kadın mı verdi dedim, sekreter kadını ondan kıskandığım için böyle davranıyor
Bunun iftirayla ne alakasi var ben bagdastiramadim ..evet sen neden kadınla konuştuklarıma karışıyorsun o kadın kim oluyor dedim
ben konuyu tam anlatamadım aslında eşim onu aramamdan rahatsız olmadı çünkü bana ulaşamayınca o da arar beni işyerimden, onun rahatsız olduğu şey şuydu; sekreterle konuşurken kadına uzun uzun anlattım, eşime ulaşamadım endişe ettim normalde böyle yapmaz filan diye anlattım eşim de dedi ki eşime ulaşamadım kendisi beni arasın de yeter neden uzattın dedi yani onun rahatsız olduğu konu, kadına bu konuyu uzatmam oldu bende buna anlam veremiyorum olay çıkarttım sekreter parçasıyla nasıl konuşacağımı senden mi öğreneceğim diye
ben ona ima ediyormuşum hep o kadınla ilgili birşeyleri ondan iftira diyorBunun iftirayla ne alakasi var ben bagdastiramadim ..
neden olduğunu da bir açıklasaydınızHaksızsın hemde çok.
olay çıkarttım sekreter parçasıyla nasıl konuşacağımı senden mi öğreneceğim diye
sekreter parçası derken???ben konuyu tam anlatamadım aslında eşim onu aramamdan rahatsız olmadı çünkü bana ulaşamayınca o da arar beni işyerimden, onun rahatsız olduğu şey şuydu; sekreterle konuşurken kadına uzun uzun anlattım, eşime ulaşamadım endişe ettim normalde böyle yapmaz filan diye anlattım eşim de dedi ki eşime ulaşamadım kendisi beni arasın de yeter neden uzattın dedi yani onun rahatsız olduğu konu, kadına bu konuyu uzatmam oldu bende buna anlam veremiyorum olay çıkarttım sekreter parçasıyla nasıl konuşacağımı senden mi öğreneceğim diye
evet çıkarmıştımSekreter parcası diye kucumsedıgınız kadından haz etmediginiz icin daha once esinize sorun cıkarmıs mıydınız? Ben tek olayda bu seviyeye gelinecegini dusunmuyorum.
Sizi haksız buldum.
Aramıssınız tamam ama o kadar detaya girmeye ne gerek var ki?
Sekreter parçası ne ya. Bu kafayla sen hiç bit konuda haklı olamazsınben konuyu tam anlatamadım aslında eşim onu aramamdan rahatsız olmadı çünkü bana ulaşamayınca o da arar beni işyerimden, onun rahatsız olduğu şey şuydu; sekreterle konuşurken kadına uzun uzun anlattım, eşime ulaşamadım endişe ettim normalde böyle yapmaz filan diye anlattım eşim de dedi ki eşime ulaşamadım kendisi beni arasın de yeter neden uzattın dedi yani onun rahatsız olduğu konu, kadına bu konuyu uzatmam oldu bende buna anlam veremiyorum olay çıkarttım sekreter parçasıyla nasıl konuşacağımı senden mi öğreneceğim diye
Herkes sormuş cevap vermemişsiniz ama bende deneyeyim şansımı sekreter parçası derken tam olarak ne demek istediniz..ben konuyu tam anlatamadım aslında eşim onu aramamdan rahatsız olmadı çünkü bana ulaşamayınca o da arar beni işyerimden, onun rahatsız olduğu şey şuydu; sekreterle konuşurken kadına uzun uzun anlattım, eşime ulaşamadım endişe ettim normalde böyle yapmaz filan diye anlattım eşim de dedi ki eşime ulaşamadım kendisi beni arasın de yeter neden uzattın dedi yani onun rahatsız olduğu konu, kadına bu konuyu uzatmam oldu bende buna anlam veremiyorum olay çıkarttım sekreter parçasıyla nasıl konuşacağımı senden mi öğreneceğim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?